John Carpenter Dead Space-filmet szeretne

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 10.
  • Cooltúra
Link másolása
A Dolog és a Halloween nagypapakorú rendezője, John Carpenter szerint a gyakorlatban is jól működne egy Dead Space-film, szerinte az univerzum megérett egy adaptációra. Reméljük, hogy az EA is hallja a szavait.

John Carpenter, a Dolog, a Halloween és a Vámpírok rendezője elbeszélgetett a Game Infomer munkatársaival, szerinte a Dead Space megérett egy hollywoodi kivetülésre, és nagyon jó filmet lehetne készíteni a játékok alapján.

Carpenter az első Dead Space-t emelte ki, amely nagyon hasonlított az Alienre. Hősünk egy elhagyatott űrhajón bolyong, majd hamarosan rájön, hogy nincs egyedül. "Ebből csak jó dolog sülhet ki" - tette hozzá a rendező. "Szeretném, ha készülne egy Dead Space-film, akár már most is. Megérett rá."

Érdekesség, hogy Carpenter pár hete vásárolt egy Aliens: Colonial Marines-kópiát, de nagyon csalódott benne.

Lehetséges, hogy ezzel a nyilatkozatával a rendező fel szeretné nyitni az EA szemét, bár a kiadó eddig még nem helyezte kilátásba a filmadaptációt. Ha így lenne, a direktori szék nem sokáig maradna üresen. 

21.
21.
Kleppi
Én most nyomom végig a 2 őt(eddig akadt)nagyon is tetszik de horrornak nem nevezném az 1-be sem a 2-be nem ijedtem meg.. inkább akció..vagyis nem..nem.. semmi féle képen nem horror xDDD
20.
20.
Raziel88
#14: Tom Cruise??? Ez most komoly?? Viccnek is rossz. :(
19.
19.
slawter
#16: Neked szar, masnak nem. Amugy te lattad a horrorok 100%-at?
18.
18.
kharami
Amúgy Event Horizon! Tiszta Dead szerintem nem kevés ötletet vettek abból a filmből!;) De kibaszottul várom ezt a filmet , márha elkészül! De egy epikus Gears trilógia is jöhetne! Igazán rácsaphatna Cameron vagy valami nagy cápa hamár az Ávátárt el tudta készíteni!:/ :(
17.
17.
obeni
A Dead Space már megérdemel egy filmet és szerintem John Carpenter kezében jó helyen van :) Egy igazi sci-fi horror kell a népnek!
16.
16.
dBLOOD
Nagy baromság ez a Dead space, szar úgy ahogy van, akárcsak a horrorok kilencvenkilenc százaléka, de Carpentertől lehet megnézném, a Dolog meg a Köd örök klasszikusok.
15.
15.
Ecneb
14.
14.
bodortamas1
Az biztos, hogy megnéznék egy Dead Space filmet Tom Cruiseval a főszerepben :D Jó kis sci-fi horror film lenne, tuti óriási sikereket érne el, a cím miatt is.
13.
13.
Drazhar
Jaj, csak ne nyúljon hozzá Hollywood, kérlek...
John C. pedig régen nagy név volt, de inkább már ne adjunk semmit a kezébe.
12.
12.
Henry82
#8: Legyen az inkabb Acs Janos, vagy Asztalos Jani :)
11.
11.
kopic
Istenem de jo lenne.....
9.
9.
Ecneb
Szó mi szó ds3 eléggé the thing-re sikerült, de attól még imádtam!
8.
8.
Giggsy
Egyrészt jó film alapanyag a Dead Space, másrészt Kárpitos Jánosnak köze ne legyen hozzá. Régen gyártott pár tényleg legendás filmet, de mostanság valahogy elfelejtette hogyan kell jót csinálni. A Menekülés Los Angelesből még elfogadható utánérzése volt a Menekülés New Yorkbólnak, de valahol akkoriban hagyta el a tehetsége. Elátkozottak faluja, Vámpírok, Mars szelleme egytől egyig kukába való hulladék (különösen az utóbbi)
6.
6.
Jared
A kedvenc horrorfilmem a Dolog :) elképesztő jó film mindenkinek ajánlom :) és remélem csinálnak filmet a dead space-ből jó lenne
5.
5.
#4: Hulladék? A Halloween? A Cigarette Burns és az Elátkozottak faluja? Hát te se lehetsz nagy horror fan :)

Amúgy tényleg nagyon megérett a filmadaptáció, csak hozzáértő kezek dolgozzanak majd rajta!
4.
4.
drat576
a Dolog meg a Christine jók voltak, a többi nekem hulladék kategória
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...