PlayStation Vitán tér vissza a Medal of Honor?

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 22.
  • Pletyka
Link másolása
Egy grafikus személyes oldalára kipakolt koncepciós rajz szerint a Resident Evil: Operation Raccoon Cityről elhíresült Slant Six Games egy új Medal of Honoron dolgozik, amely a Sony handheldjén láthat napvilágot.

A szóbeszédek szerint a Slant Six Games dolgozik az új Medal of Honoron, amely PlayStation Vitán láthat napvilágot. Napvilágra került a fejlesztőkhöz köthető grafikus - név szerint Alex Carigi - koncepciós rajza, amin világosan látszik, hogy a felvetés egyáltalán nem légből kapott.

A tavaly megjelent Medal of Honor: Warfighter kedvezőtlen fogadtatásának hatására az EA fejese, Peter Moore úgy nyilatkozott, hogy egy ideig pihentetik a sorozatot. Lehetséges, hogy a szünet nem lesz hosszútávú és a mégis visszatér a háború shooter, legalábbis PlayStation Vitán? Azt a kiadó is megerősítette, hogy ha eljön az ideje, ismét kapunk Medal of Honort.

A Slant Six Games eddigi portfóliója nem győzött meg minket: legutóbbi munkájuk, a Resident Evil: Operation Raccoon City is eléggé harmatosra sikerült, s áprilisban a stúdió számos fejlesztőjétől kényszerült megválni. A csapat hasonló leépítéseket élt meg 2010-ben és közvetlen az Operation Raccon City megjelenése után is. Lehet, hogy ők hozzák el azt a megváltást, ami a Danger Close-nak nem sikerült?

7.
7.
#4 hát ha neked kalap szar volt a 2010es MOH egyjátékos módja, akkor nagyon sajnállak.
6.
6.
#4 hát ha neked kalap szar volt a 2010es MOH egyjátékos módja, akkor nagyon sajnállak.
4.
4.
BrendOoN
Az előző két MoH azért volt egy kalapszar mert a Danger Close készítette talán most kapunk végre egy minőségi Medal of Honor játékot! :)
3.
3.
sajnos ezek a rajzok nem túl szépek :\ a jobb oldali arcnak különösen fura a feje.
2.
2.
Mindjét új MOH jó volt, Vitára jöhetne szerintem egy cím, lehetne akár egy folytatás és csak Vitára, komoly lenne :)
1.
1.
DON GONDOCS
Hát nem fűzök hozzá sok reményt, de hiszek a csodákban, de ezis csak egy szűk rétegnek szól.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...