E3 2013: Traileren a World of Warships

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 4.
  • Videó
Link másolása
Az E3-on mutatkozik be teljes valójában a World of Warships, ennek apropóján a játék első - említésre méltó látnivalóval szolgáló - trailerét is megelőlegezte nekünk a Wargaming csapata.

A World of Warships még 2011-ben mutatkozott be a World of Warplanes társaságában, a Wargaming viszont csak most kezdi majd mutogatni az E3-on - az első konzolos játékával együttEnnek felvezetéseként futott most be az első trailer, amit Shannaro küldött be nekünk. Köszi!

A World of Warships egyébként két játszható frakcióval, az USA-val és Japánnal indít majd, a már megszokott módon több különböző kaszt, több különböző típusú csatahajó közül választhatunk egyet magunknak a történelmi torpedózásra.

9.
9.
Panda HUN
#8: Az, hogy az irányítás/kezelés más/ugyanaz, nem is szerepelt a hsz-emben. A battlestation játékok igen összetettek, változatosak és szórakoztatóak. Én csak erre szerettem volna rámutatni.
8.
8.
siedrenn
#6: Csak annyi különbséggel, hogy a World of Warships fejlesztői többször is nyomatékosan kitértek rá, hogy a hajók irányítása nem fog hasonlítani a Battlestations játékokban megismertekre, úgyhogy hajó-hajó, de amúgy más hasonlóság elméletileg nem lesz.
7.
7.
zadori75
Lehet lesz benne Xbox One és Ps4 csatahajó is ? :)
6.
6.
Panda HUN
Ezt már régen kitalálták. Ráadásul magyar fejlesztés volt:
Első: https://www.youtube.com/watch?v=99Y9TXJ5LOo
Második: https://www.youtube.com/watch?v=6iWCMMOi3R8
5.
5.
Shannaro
#4: Egyet értek, versenyhelyzetben majd csak erőteljesebb újításokkal állnak elő.
4.
4.
csontti72
Na ha olyan menő lesz mint a World of Warplanes akkor inkább ne is erőltessék. Próbálják inkább a WOT-ot helyre hozni, mert a nyáron kijön a War Thunder is a tankokkal (meg utána valamikor a hajókkal) aztán szerintem elzáródik a pénz folyam. Persze ne legyen igazam és menjen az egészséges rivalizálás a játékok között, az nekünk csak jó lehet.
3.
3.
EBR2000
Jól néz ki! Ha kipróbálom majd akkor a japcsikkal leszek! Az olyan menő :D!
A neve olyan mint egy virtuális torpedó játéknak...
2.
2.
DON GONDOCS
Jókis csatahajós játék, ideje a vizen is kipróbálni magunkat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...