Pszichopata főellenségek a Dead Rising 3-ban?

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 25.
  • Pletyka
Link másolása
Egy névtelen forrás design-dokumentumokat nyújtott át a Siliconera magazinnak, így fény derült a Dead Rising 3 néhány főellenségére. Ne csak szimpla nagyobbacska zombikra gondoljunk, annál bonyolultabb karakterekre!

Valódi pszichopatákkal lesz dolga a Dead Rising 3 főszereplőjének, legalábbis a kiszivárgott design-dokumentumok alapján. Elfelejthetjük a tápos élőholtakat, a játékban sokkal kidolgozottabb és körmönfont taktikát megkövetelő főellenségekbe botlunk.

Az egyikük Shifu névre hallgat, aki egy bevándorlóként lebzsel Los Perdidóban. Szar állása volt, nem fizették meg, a munkaadói pedig lenézték. Egyetlen vigaszt számára a helyi Zen-kert jelenti, itt találkozunk vele. Hősünk megszakítja Shifu meditációját, miután miután megbotlunk egy kődarabban. A harc elkerülhetetlen lesz.

A másik karakter egy pankrátor és testépítő hölgy, Jerry, aki szomorú, amiért versenyét törölték, mikor kitört a zombiapokalipszis. Nick egy edzőteremben találkozik vele, nem kevés szexizmussal átitatott mondandója közepette támad hősünkre. Pankrátor-mozdulatokkal harcol és súlyokat dobál.

A harmadik pszichopata egy motorosbanda vezetője, akinek motorját emberi testrészekkel díszítették. A fickó az anarchiában hisz, s mindenkit eltöröl a föld színéről. Nicket is kipécézi magának.

Végül ott van Trent, az elkényeztetett kurafi, akinek hobbija a videojátékozás. Nem szükséges összeakasztanunk vele a bajuszt, elég, a biztonságba helyezzük a srácot. Persze Trent nem akar menni a kastélyként szolgáló rejtekhelyéről, amíg be nem fejezi a pályát az egyik játékban. Körülötte üdítős dobozok hevernek, s bosszankodik, hogy a pizzafutár még nem érkezett meg.

A fenti információkra kéretik pletykaként tekintetni, mivel hivatalosan még nem erősítették meg a főellenségeket. A Dead Rising 3 az év végén jelenik meg Xbox One-ra.

8.
8.
dzsiádzsó
Mindig is pszichopaták voltak a boss fightok a DR-be, nem tudom miért kell ezt ennyire felfújni, de biztos...
7.
7.
OLLiE
Kiváncsi vagyok, hogy ez a Trent kocka, hogyan veszélyeztet a játékban, ha összeakadunk vele :D Talán megdob a joystickal ??
5.
5.
p3ti
#1: 2. része iszonyat szar lett.... az elsőhöz képest akkorát romlott a minősége hogy hihetetlen. Ez platformtól független
4.
4.
nem fogok játszani vele, mert nem veszek xboxot, viszont ha a bemutatott gameplayben latottakhoz tartják magukat és egy komolyabb játékot csinálnak mint az eddigi debilkedesek voltak, akkor sokaknak tetszeni fog.
2.
2.
southbronx
Ez az egyik játék ami miatt meg fogom venni az XBOX ONE-T.
A trailer nagyon megfogott, szerintem nagy durranás lesz.
1.
1.
Jared
O.o nagyon gyenge ez a sorozat a ds2 megvan ps3-ra és kb 1órát tudtam vele játszani annyira nem tud lekötni -.-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...