Fejlemények a Metal Gear Solid-remake kapcsán

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 27.
  • Hír
Link másolása
Kiderült, hogy Hideo Kojima nem úgy értette, amit mondott, és félrefordították a szavait, de ettől függetlenül tetszik neki a Metal Gear Solid felújításának ötlete. A Just Add Water már be is jelentkezett: ő megcsinálná.

Tegnap még nagyon lelkesek voltunk, mert Hideo Kojima "azt mondta", egy külső csapat segítségével szívesen megcsinálná a Metal Gear Solid Fox Engine-nel felújított változatát, mára viszont kiderült, hogy nem egészen erről van szó: az ominózus interjúban Kojima tolmácsa egy leheletnyit félrefordította a dolgokat, és az erős feltételes módot sikerült úgy érzékeltetnie, mintha a mester már gőzerővel agyalna a rendelkezésre álló lehetőségein.

A jó hír viszont az, hogy ennek ellenére Kojimának nagyon tetszik a gondolat, így akár a Just Add Water jelentkezésével is elkezdhetünk foglalkozni: az Oddworld-sorozatot pátyolgató csapat nyílt levelet írt arról, hogy ő vállalná a feladatot, nemcsak azért, mert van tapasztalatuk remake-témában, de imádják a Metal Gear Solidot is.

A Just Add Water egyébként jelenleg az Oddworld: Abe's Oddysee felújított változatán dolgozik.

12.
12.
#11: Egészen pontosan össze-vissza füllent! :D

Csak arra lennék még kíváncsi hogy hány legendás "missing link" lesz még az MGS3 meg a Metal Gear 1-2 között, mielőtt végre úgy dönt hogy jóvan', azokat is felújítja!
11.
11.
simon 555
Kojima sosem azt mondja amit gondol:)
10.
10.
Solid Snake1984
Hát igen, jó lenne... a zenéje is páratlan volt. Szerintem ki lehet jelenti, hogy mindeni idők legjobb játéka volt van és lesz az MGS. Az első rész az valami leírhatatlan. Pedig visszanézve milyen a grafikája...:)
9.
9.
A témához is hozzászólva: én nagyon örülnék egy remakenek, csak ne változtassanak a már adott dolgokon.

A szinkront mindenképpen átültetném a legendás elődből, és a zenéhez sem nyúlnék, esetleg az eredeti (nem az MGS2-es!) Metal Gear Solid főtémát készítettném el újra Harry Gregson-Williams-el.


Hatalmas kár lenne a zenékért...

http://www.youtube.com/watch?v=n4s1xgQFJfs


Ez a zene például tökéletesen közvetíti a játék antinukleáris üzenetét.
8.
8.
#7: Nyilván azt hogy még egyetlen politikusunkat sem repítettem a levegőbe :D
7.
7.
Claude
#4: Látom Che, neked Magyarország szapulása a vesszőparipád. Vajon te mit kompenzálsz? :)
6.
6.
SLi
#5: sry félreértettem, tárgytalan amit írtam.
5.
5.
SLi
#3: Gondolod, hogy nem tudnak angolul? Ebben az iparágban 2013-ban erre, kb 1% esély van. Mivel japánok ezért japánul beszélnek, nemzeti büszkeség, ráadásul az erős akcentussal előadott szöveget rettenetesen fárasztó hallgatni, főleg egy angol anyanyelvűnek, sokkal szerencsésebb a felírat.
4.
4.
#3: Bárcsak a nyelvtudástudás hiánya lenne az egyetlen gond ami miatt Magyarország szégyenkezhet...

Míg ők eme hiányosságukat kompenzálják gazdaságilag, kultúrálisan, addig mi egyszerűen minden vonatról lemaradunk, semmiben nem vagyunk kiemelkedőek, esetleg csak abban ahogyan a kizsákmányolásunkat tűrjük. Elég szánalmas Perk. xD
3.
3.
_Tappancs_
Érdekes, hogy a Japánok általában nem tudnak angolul(Eddig két fejlesztő. És senki se piszkálja őket, hogy milyen bénák. Azok akik meg esetleg valamelyest tudnak ,de brutál kiejtéssel bírnak, ők a béna figurák. Ha magyarok nem tudnak angolul akkor megy az okítás, hogy mekkora elmaradottság ez.
1.
1.
EBR2000
Hajrá!
Gondoltam hogy ő ,,nem úgy gondolta"... Bár kitudja?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...