Jól fogyott a Far Cry 3: Blood Dragon

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 30.
  • Biznisz
Link másolása
Szép eladásokat produkált a Far Cry 3: Blood Dragon, a VHS-érát megidéző letölthető játék sikere miatt elképzelhető, hogy a Ubisoft más címei is kapnak hasonló mellékágat.

Ugyan valószínűleg az is közrejátszott benne, hogy a PC-re, PSN-re és Xbox Live-ra megjelent Far Cry 3: Blood Dragont április elsejei tréfának is nehezen hittük el, ettől függetlenül tény marad: a játékból több mint 500 ezer példányt vásároltak a játékosok.

Az eredmény még a Ubisoftot is meglepte, Yves Guillemot vezérigazgató szerint mindennek a tetejébe a játék jó hatással volt az eredeti Far Cry 3 eladásaira is, különösen a PC-s változatéra. Ez alapján az sincs kizárva, hogy a jövőben más Ubisoft-játékok is kapjanak letölthető mellékágat.

13.
13.
FrankBlack
A Blood dragon nekem nagyon tetszet, de egyébként is jó ötletnek tartom az ilyen kiegészítőket, főleg ha baráti áron van. Egy sandbox játékhoz szerintem egyáltalán nem rossz ötlet, hogy ha már úgyis megcsinálták a játék teret (játszóteret=homokozót=sandbox), és kész vannak az npc-k is, meg minden, akkor azon a területen miért ne játszódjon még egy pár sztori? Mafia 2 Joes adventures, Jimmy vendetta, Betr. of Jimmy, Vagy: GTA4 kieg., stb. Szerintem nagyon jó ötlet, és ezeket a kiegészítőket mind szerettem, és nem bántam meg, hogy megvettem.
Persze mindig vannak fanyalgók, hogy pl.:„miért nem csinálnak inkább egy rendes köv. részt?” meg hogy „lehúzás az egész”
Ezekkel azonban én nem tudok egyet érteni, nem értem miért fanyalognak, és csak sajnálin tudom őket, mert nem képesek élvezni egy játékot azért mert „csak” kiegészítő.
10.
10.
nomcsa
egy ideje tervezem a megvételét, az alapjáték eszméletlenül bejött:) szerintetek megéri megvenni és kipörgetni?
7.
7.
Raam989
Én egy teljes értékű (lemezes) folytatásnak örülnék a leginkább. Zseniális volt a Blood Dragon, rengeteg régi szép emléket felidézett gyerekkoromból. :)
6.
6.
csikitas
5.
5.
BrendOoN
Na akkor biztos fog jönni majd a Far Cry 3: Blood Dragon Edition mint ami az Assassin's Creed és a Washington DLC esetében volt.
4.
4.
EBR2000
Az ubisoft itt nagyon jól elintézte a ,,reklám kampányát"!
És a játék se lett rossz!
2.
2.
Drazhar
Meg is érdemli, jobb is lett, mint az agyonhype-olt alapjáték :)
1.
1.
Dontrip
Azért egy ilyen AC-t megnéznék. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...