Gameplay traileren a Take on Mars

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 17.
  • Videó
Noha az E3-on bemutatott Take on Mars nem aratott osztatlan sikert a játékosok körében, a Bohemia Interactive nem lustálkodik: augusztus elejétől már játszhatóvá is teszi az anyagot.

A tíz eurót kóstáló játék augusztus 1-jén válik játszhatóvá a Steam Early Access részeként, és ahogy azt korábban megírtuk, a feladatunk az lesz benne, hogy a műholdképek alapján lemodellezett Marsot felfedezzük a NASA marsjáróival. A különböző küldetések teljesítéséért pénzt kapunk, amit azután valószínűleg rögtön el is költünk majd a törékeny gépek javítására.

Oké, egy-két marslakó tuti, hogy feldobná a dolgot, de ez most egy másik műfaj:

27.
cast22
Mindenképpen kipróbálom. Ha építeni lehet benne, akkor akár szórakoztató is lehet. Kerbal Space Program is nagyon bejön :) kíváncsi leszek rá. Maga a Logo eléggé a Take on Helicopter-re hajaz, remélem ezt jobban összerakják és nem lesz olyan szörnyen optimizálatlan :S
24.
adriano28
#12: az űrhajósok is átlag,közemberként születtek :) tehát miről beszélünk? Azt, hogy pedig nem magyar, simán utána olvashatnál, hogy vannak magyar űrhajósok is! csak neked megvan ez a tévhited, hogy nem lehet esélyed, hogy felfedezz egy idegen bolygót, ezért inkább otthon ülsz, csinálod azt mint az átlag és "tévhiteket" keltesz, és ezt leblogolod ..
23.
randall13
#12: Elég érdekes elképzeléseid vannak a felfedezésről. Most elképzeltem én is, hogy egy ács épp a háztetőn mászkál, s miközben letörli a homlokán folydogáló izzadtságot, megpillant valamit az égbolton túl: "Dikk, ott egy Föld-típusú bolygó a lakhatósági zónán belül 13°C-os átlaghőmérséklettel és 241 napos keringési idővel!" És még aznap a NASA elnevezi az új világot Lakatosnak.
Eléggé abszurd.
22.
metercsiken
Na ez nem az én stílusom.
Nekem ez nagyon unalmasnak látszik.
21.
ShankOne
#15: Reális oldal, utána néztem. Annyi , hogy azt nem mondta, hogy piszok nehéz összeszedni egy játékot is:D
20.
Hondoro
Ezt a Nagy Fustot is bannolni kene nemgondoljatok??? :)
16.
#15: Légyszíves bann (Őt). Folyton csak spammol.
13.
simon 555
#12: A múltban sem az átlagemberek fedezték fel a dolgokat hanem szakképzett tudósok.
Egy átlag ember aki éli minden napjait az életben nem fog felfedezni semmit.
12.
Joker606
#9: Félreértettetek. Ezt az átlagemberekre értettem mint Te vagy én... Lehet, hogy tanúi leszünk egy felfedezésnek, DE NEM felfedezők leszünk. Egy olyan korszakba születtünk, ahol nagyon nagyon nagyon sok kell, hogy egy magyar felfedezzen valami hatalmasat - pl. az első ember aki a marsra lép és a saját szemével térképezi fel azt, szerintem biztos nem egy közember lesz.
Azaz ahhoz még sokat kell várni hogy úgy utazzunk az űrben mint az ötödik elemben - civilként és nem szakképzett űrhajósként.
11.
simon 555
#10: Mármint úgy értettem, hogy azt hiszem már találtak is egyet*
10.
simon 555
#6: Viccelsz? Semmi új? Naponta fedeznek fel új bolygókat a galaxisban, nem lehet tudni, hogy mikor fedeznek fel egy olyat ami ideális helyen van ahhoz, hogy kialakulhatott rajta esetleg élet.
Sőt, talán már találtak is egyet ami megfelelő helyen van hozzá.(se túl messze, se túl közel a napjához)
A az univerzum felfoghatatlanul hatalmas, soha nem fogjuk felfedezni az egészet, szóval merész kijelentés, hogy már nincs mit felfedezni:)
9.
Clayman
#6: Pár ezer éve azthitték a Föld lapos, tévedtek. Azt is hitték, hogy a Föld körül kering minden, majd hogy a nap körül. Majd kiröhögték azokat akik azt mondták egyszer eljutunk az űrbe. (Sokan hitték és hiszik, hogy isten is létezik) Ezek most csak azok, amik hirtelen eszembe jutott, érdekes, hogy úgy véled nem vár ránk semmi új.
8.
SanAndriska
#6: Kedves Joker606!

Nem akarlak megsérteni, de a "közember" mindig is ebben a hitben élt, amíg nem jött valaki, és megmutatta hogy mégis. Attól hogy a mostani módszerek/eszközök "fejlettebbek" mint a régiek, még közel sem biztos hogy mindenre megfelelőek.
Összességében azt akarom mondani hogy nem szabad így bezárkózni.
7.
Joker606
Ja és hogy ne legyen off, a grafikája szvsz szép, és a fizikai motor is ott van, csak vajon az irányítással mi lesz? :S
6.
Joker606
#2: Azt írtam, hogy olyan korba születtünk, ahol már nincs sok felfedezni való földrész, ahhoz meg nagyon sok idő kell, hogy civilek jussanak el az űrbe napi szinten.
Azaz amit írtál a sci-fikről szép, de az csak kitaláció.
Ezért írtam, hogy annál messzebb nem jutunk, mint hogy játékokban felfedezzük az ismeretlent, mert a kinti világban aligha vár bármi új is.
5.
simon 555
#1: Jelenleg lehet, de nem tudhatod mi lesz 10-20-30 múlva:)
4.
RangerFox
Érdekes de az a fránya irányítás...
2.
markoci555
#1: nemtom milyen blogot írtál, de ha arról van szó hogy a Marsnál messzebb, akkor nem láttál elég sci-fit a hibernálásról vagy a térutazásról meg ilyen finomságokról
1.
Joker606
Az irányítási problémákat már előre látom, pedig sok potenciált találnék a játékban... tényleg érdekes lehet, hiszen egyik korábbi blogomban írtam: Ennél messzebbre úgysem juthatunk...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...