GC 2013: Megvannak a konferenciák dátumai

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 28.
  • Rendezvény
Link másolása
Mindkét nagy konzolgyártó, a Sony és a Microsoft sajtótájékoztatót tart az augusztusi GameComon, Kölnben. Az időpontok már ismertek: az biztos, hogy államalapításunk ünnepén nem a tűzijátékot nézzük.

A GamesCom alaposan kinőtte magát az elmúlt években, így már a két legnagyobb konzolgyártó is saját sajtókonferenciát tart a kölni rendezvény nulladik napján. Az eseményeket vélhetőleg élőben követhetjük majd az interneten keresztül.

A Sony bulijára augusztus huszadikán kerül sor a Saatenhaus am Rheinparkban, magyar idő szerint 19 órakor. Esélyes, hogy nagyrészt a PlayStation 4-körüli bejelentésekkel szembesülhetünk, valamint új látnivalókkal szolgálnak a már bejelentett címeikről.

A Microsoft szintén kedden, azaz augusztus 20-án tartja sajtókonferenciáját Phil Spencer és Phil Harrison alelnökök tolmácsolásában, egy nappal a látogatók rohama előtt. Órára pontos időpontról később adnak felvilágosítást. Szó esik majd a cég nemrégiben bejelentett self-publishing politikájának részleteiről, amellyel a független fejlesztőknek kedveznek - még több információ landol a devkitekről és persze a játékok is előkerülnek.

A GamesComot 2013. augusztus 21-25. között tartják - mi résen leszünk, reméljük Ti is!

13.
13.
Csoki80
Az biztos, hogy mi a tűzijátékot nézzük ;-)
12.
12.
http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-02/53138_pff.png
10.
10.
adam6751
#9: Nem pff. Nesze. Mi ez a pff?!
9.
9.
Necreon
Ppfff

Let's not be a combobreaker.
8.
8.
petred
7.
7.
# sima medence kertben, megvolt :-) kozben az ember meg barnul is :-)
4.
4.
haha :-)

en is "resen" leszek ma, kint a medenceben muhahaha
3.
3.
Starkiller89
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...