Az Xbox 360 is nyitottabb lehet

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 29.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint nemcsak az Xbox One, hanem az Xbox 360 esetében is engedélyezné a Microsoft a független fejlesztőknek, hogy saját maguk adják ki a játékaikat az Xbox Live-on.

Az Xbox One után az Xbox 360 is nyitottabb lehet, a hírek szerint a Microsoft az Xbox Live Arcade-en is engedélyezi a független fejlesztőknek, hogy saját maguk, kiadó segítsége (?) nélkül adják ki a játékaikat.

A hír nem hivatalos, a Microsoft nem is erősítette meg azt, az infók a The Pinball Arcade-et jegyző FarSight Studiostól származnak. A csapat értesülései szerint a kezdeményezés augusztusban lép életbe a platformon, ez alapján nem kizárt, hogy a redmondiak az augusztusi Gamescomon jelentenék be a nagy hírt - akkorra ígérnek több infót az Xbox One-nal kapcsolatban is.

3.
3.
supair
A Live-ra azért eddig is vigyáztak,elképzelhetetlennek tartom hogy hagyják teleszemetelni...:-)
2.
2.
greenmelon
#1: Hát ja, ez a nagy nyitottság nem feltétlenül előny, elég megnézni a Google Playt hogy mennyi hulladék van rajta az ellenőrzés hiánya miatt.
1.
1.
Csoki80
Jó jó, de azért valami kontrollt rakjanak bele, a liveindie be így is sok szemét került. Szabályosan úgy kell kikapirgálni a játékokat, mint a kiskokas a gyémánt félkrajczárját XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...