Kétmillióan vannak a Neverwinter-játékosok

  • Írta: fojesz
  • 2013. július 31.
  • Videó
Már kétmillióan kalandoznak a Neverwinter világában, a játékot kiadó Perfect World ezt egy új trailer társaságában jelentette be. Augusztus végén érkezik az első ingyenes kiegészítő.

Megérkezett a Neverwinter "accolades" előzetese, amiből az is kiderül, hogy immár több mint kétmillióan vannak a free-to-play MMORPG játékosai. A Neverwinter a múlt hónapban rajtolt el hosszas bétatesztelés után, és már augusztus 22-én ingyenes kiegészítővel bővül: a Fury of the Feywild egyebek mellett egy új játékterülettel és átalakított küldetésrendszerrel várja a rajongókat.

22.
Dreadlox
#19: Neverwinter tesztnél trollkodott hogy milyen jó is a konzol meg a last of us, holott semmi köze az MMORPG világhoz
20.
Afrezy
Az ESO megjelenik konzolra is, ps4 es Xbox one-ra.
17.
Dreadlox
jó meg minden, csak unalmas... és új tartalmak alig vannak kivéve a foundry
16.
Hab
#15: Nem úgy várok az ESO-ra mint egy MMO megváltóra. Neverwinterben a kasztmekötések nem tetszenek konkrétan hogy mindenki 1 féle fegyvert használhat. ESO fejlődésirendszere is jobban tetszik, amiket láttam belőle az nagyon bejön. Neverwintert sosem vártam, csak egy unalmas órámban letöltöttem.
SWTOR sem bukott meg, maximum ha azt várta az ember hogy a WoW fölé nő. Teljesen jó szórakozást nyújtott nekem 1.5 évig.
15.
PiszkosFred
#14: Természetesen amit leírtál, az komplett hülyeség (no offense), de a korszakalkotó csoda mmo-t se várja senki az ESO-tól, mert elsősorban TES játék lesz, és csak utána MMO.
14.
goblinfing
#13: +1 el lesz baszva, mint az swtor. Annak is sikerült megjósolnom a bukását, nem mintha ez jó volna de ESO eddig kb NULLA. Nincs értelme mmot várni mert a végén úgyis csalódni fogunk és általában nem kellemesen.
13.
PiszkosFred
#11: Ha az NWN nem tetszett, akkor jobb, ha az ESO-tól se vársz csodát, mert abból csak ragequit lesz a premier után egy héttel...
12.
kivenoko
Szerintem nem a hardcore MMORPG játékosokat akarták leültetni elé, mert én sosem voltam az de elég jól elvagyok vele... lvl 28 vagyok :D
11.
Hab
Szerintem elég unalmas. Nem baj TESO-ig már nincs egy év, addig meg ha nagyon mmo-zni akarok ott az swtor.
10.
balint23h
#5: Bizony elég necces. :S Engem pl nem fogott meg sokáig.
9.
mateszking34
Nekem volt szerencsém még a bétában is részt venni de annyira unalmas volt folyton ugyan azt csinálni hogy már az 5.órában le is töröltem.
6.
Tücsök112
#5: nem vagy egyedül ezzel a gondolattal...
5.
Lorthirash
most lehet hoyg 2 milio játékosa van de biztos vagyok benne hogy 1 év múlva a fele se lesz
4.
vuliem
"One of the best MMOs in ages" Na persze, inkább az egyik legmonumentálisabban standard MMO, Legalább free-to-play.
1.
goblinfing
Nehéz lehet egy 3 évelétező játékot kiadni újra sé elérni vele ezt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...