Megvan az Xbox One megjelenési dátuma

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Éppen a PlayStation 4 amerikai és európai debütje közé érkezik az Xbox One, a Microsoft bejelentette, hogy november 22-én kerül boltokba az újgenerációs konzol. Hozzánk csak jövőre érkezik.

A Microsoft nem sokkal ezelőtt bejelentette, hogy november 22-én rajtol el az Xbox One.

A konzol először tizenhárom országban válik elérhetővé, Ausztráliában, Brazíliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Írországban, Olaszországban, Mexikóban, Új-Zélandon, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, az USA-ban és Ausztriában - utóbbinak talán mi is örülhetünk, mert ahogy azt a Gamekapocs júniusban megírta, hozzánk csak jövőre érkezik meg a gép.

Az 500 euróba, illetve 500 dollárba kerülő Xbox One 23 játék társaságában mutatkozik be (ezekről itt olvashatsz), és érkezik belőle egy Day One kiadás is, ami bár limitált példányszámú, a Microsoft megígérte, hogy a nagy igényre való tekintettel többet dob majd piacra belőle.

Nyereséggel árulhatják

Yusuf Mehdi, az Xbox marketingjéért és stratégiájáért felelős igazgató azt is elmondta a Citi Global Technology Conference falai között, hogy az iparági trendekkel ellentétben legrosszabb esetben is vékony nyereséggel árulhatják a konzolt.

Köszi, akifourteen!

82.
82.
kispap
Érdekes ez a TV vita.
Akkor nálam már lesz értelme az Xbox One-nak?

Nekem ilyen TV-m van./nyertem egy sorsoláson/

http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/ue40f8000-p150535285/
75.
75.
Elyas
Raptor : köszi ìgy telón nem tudom megnèzni de ha gépnél leszek mindenképp meglesem :)

Green: igen a pènz nekem is megvan konkrétan az a bajom hónap èn utàlok sok pènzt kiadni a kezemből... Mindig muszáj magamnak gyűjtőgetni olyan 20% ot az eredeti összegnek hónap ne legyen akora érvàgàs :D
74.
74.
greenmelon
#72: Hát érdekes a helyzeted, én mindig úgy voltam/vagyok vele, ha már a nagy része megvan, akkor azt a néhány szükséges százalékot pikkpakk előkerítem.
72.
72.
Elyas
Green: ahogy mondod :) sajna én nem vagyok olyan helyzetben h a szüleim megveszik bàr mindig beszállnak ha kérem...

Èn amugy olyan sporòlòsfajta vagyok lévén alig veszek magamnak sajàt pènzbôl vmit... Egyébként 10 éves korom òta gyûjtöm. Most vagyok 17 :D
70.
70.
Huntsman
#67: Na ja, Én ebben az évben vettem egy lg full hd 32 colost 90k-ért. Ez a 32 colos is bőven nagy.

#65: :D ja
69.
69.
Rocco-001
Szerintem így "félkészen" 160000ezerért köszönő viszonyban sincs az àr érték aràny... ez a cucc akàrhogy is fàj az usa-nak készült...
65.
65.
greenmelon
#64: "PS lesz mert nincs annyi pénzem h 160000 xboxra + 100000 TV re"

Mert 125+100 ezred van, de 150+100 ezred nincs? :D
64.
64.
Elyas
Nem... Nem igazán tudom kifejteni az àllàspontom telón.

A lényeg hogy se tévém se konzolom... Nekem PS jobban tetszik de az Xbox kontrollere jobb mint a psè...

Pènzem meg 1 konzolra van ami 100% h PS lesz mert nincs annyi pénzem h 160000 xboxra + 100000 TV re... Akk màr ink jogsit leteszem és utànna
63.
63.
greenmelon
#59: Hagyjuk már ezt, ha valakinek van zsetonja a másfél kilós tévére, plusz az olcsóbbik konzolra, ami szintén majdnem ezt az összeghatárt karcolja, emellett tudja finanszírozni a 15-20 ezer forintos játékokat, akkor nem fogja kényszerből megvenni a neki kevésbé tetsző konzolt, csak mert az az olcsóbb pár ezressel.

Téged viszont nem értelek, először leírod, hogy azért vennél PS-t mert olcsóbb, utána kifejted, hogy az egyetlen előnye a kontroller, ergo nem csak amiatt vennéd azt mert olcsóbb, hanem mert számodra majdnem minden tekintetben jobb.
62.
62.
p3ti
Ezt is, meg a PS4et is haver cégének a nevére fogom venni - byebye Áfa. Leszophat az állam, nem fogok az én megkeresett pénzemből nekik perkálni 27%ot
60.
60.
supair
59.
59.
Elyas
Lehet h a vilàgon nem de magyarországon igenis pénz... Most tegyük fel h nekem csak 1 TVm van ami nem is az enyim hanem a családé. Nahmàrmost 1 rendes TV kb. 100000-120000 körül van. Èn pl pont ezèrt vennék PSt mert olcsóbb. Az xboxnak nàlam csak annyi elõnye van h nem bassza szét az ujjam a kontroller (mondjuk ez nagy pozitívum.)
56.
56.
simon 555
#48: Tegnap már javította azóta, mert rákérdeztem, hogy biztos e.
Félrenézte a blokkot, elnézést. De az a 4-5% ami ráment neki nem lett sokkal több:)
Na meg vannak olyan államok az USA-ban ahol NINCS áfa!
55.
55.
Pistisukos
jó árban érkezik ,csak sajnos még várnunk kell
54.
54.
Dontrip
#53: Főleg ha nincs tapasztalat amin alapul.
53.
53.
Huntsman
#52: Atya isten, de szúrom a szemedet komám. Ebben a hírben mi nem tetszett? Nem én írtam az elavultat, áfára még csak nem is hivatkoztam, amerikai barátom meg nincs. Meg nem is én trollkodtam, hogy a szent xboxod megjelenése gyásznap! 31-es kommentemben egyedül annyit írtam, hogy ps4től gyengébb a teljesítménye. ( a gyengébb teljesítmény meg egy kurva nagy tény, keress rá a specifikációkra, amúgyis talán pont mai hír, hogy húzták az xboxot, de még így is gyengébb.)
"Faszomba húzhatnátok már a nektek való hivatalos oldalakra,ahol nem károgtok hanem beszélgettek valami masináról." Ezt nem is értem, majd valaki fordítsa már le Nekem, köszönöm! Biztos már pattant a halántékodon az ér azt nem sikerült világosan leírni, amit akartál.
Majd a következő xbox hírnél, légyszives mondd meg nekünk miről beszélgessünk itt a többiekkel a kommentekben, nehogy kihúzzuk Nálad megint a gyufát! Szánalom...
Ui: Így van! Eddig csak egy Wii-m volt, pc-s voltam. Viszont igen szeretek olvasni és véleményt alkotni, azokban a témákban, ami érdekel. Borzasztó dolog ez a szabad véleménynyilvánítás!
52.
52.
supair
Máriám ne hagyj el!
Ismét itt a sok okostojás!
Mit olvasok!? Elavult,sokkal gyengébb,áfástul,amerikai barát.
Motoros példa most nem volt.
Huntsmannal az élen szégyelljétek magatokat.Az embernek még konzolja sem volt talán mégis osztja az észt.Hiteles mi?Ja tudom sokat olvasol.
Én is elolvastam az Egri Csillagok-at.Le is rántottam a Dugovics Pista bát a negyedikről,frissen mosott törökmintás gatyájával együtt.
Faszomba húzhatnátok már a nektek való hivatalos oldalakra,ahol nem károgtok hanem beszélgettek valami masináról.
51.
51.
Yami
#49: Miért, mi csimáljak vele, ha egyszer nimcs igaza? Pusziljam meg a buksiját és momdjam, hogy ügyes vagy Pistike?
Más már próbált neki szólni illendően, de nem hatott.
50.
50.
Dkajari
#41: Persze simán! :) Szoktam magyarokkal játszani meg aránylag tudok is... :) A battlelog nevem:SkillWarryHUN. Most ps3-on nyomon. Ha gondolod vegyél fel.
49.
49.
Huntsman
#48: Jajj már, vádold meg hazudozással egyből... máglyára Vele! Igaz? ...
48.
48.
Yami
#24: Vagy te, vagy az ismerősöd hazudik, mert az USA árak mindig nettóban vannak megadva, mivel államonként eltér az adó mértéke.
46.
46.
akifourteen
Szlovakoknal fent van a day one edition a fifa14-el 520 €. A cimet majd privatba mert nem akarok az oldalon reklamot csinalni.
45.
45.
Huntsman
#44: Mi O? :D Sok vagy kevés ? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...