Az új PlayStation Vita közelebbről

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 12.
  • Videó
Link másolása
A hét elején a Sony bejelentette, hogy új modell érkezik a PlayStation Vitából, amely 20 százalékkal vékonyabb és könnyebb lesz, mint az elődje. Megjelent egy videó, amely segítségével vethetünk rá egy közeli pillantást.

A Sony handheldje sem kerülheti el a "slimesedést": az új modell immáron 15 milliméter vastag és 219 gramm nehéz. Olyan, mintha húsz deka párizsit kérnénk a boltban, de az eladó egy szelettel többet mér. Na, ilyen súlya lesz a kütyünek is. Lássuk a különbségeket a régi és az új modell képernyője közt:


A frissített PS Vita október 10-én jelenik meg Japánban, továbbra is 5 hüvelykes képernyővel szerelik, igaz, az OLED-panelt LCD-re cserélték. 1 GB beépített memóriája lesz, és az akkumulátor üzemideje is többet bír, mint az előző konzolé.

Valaki már megmarkolászhatta az új Vitát, de szerencsére videóra is vette az aktust:

17.
17.
RangerFox
#14: Ugyanakkora lesz a kijelzője.
15.
15.
simon 555
Egyébként meg most kezdenek beindulni rá a játékok.
Jön az új Yakuza is rá, aztán lesz egy új JRPG is amit a Sony Japan konferencián jelentettek be. Aztán Borderlands 2 is lesz. Most kezd fellendülni.
14.
14.
simon 555
Az új gép jó lenne ha nem cserélték volna le a kijelzőt LCD-re...
Akinek van "fat" gépe az biztos nem fogja lecserélni erre.(nem tudom nevezhetjük e fatnak a mostanit, hiszen az újnak nagyobb lesz a kijelzője)
De aki most áll vásárlás előtt annál sem látom, hogy miért akarná az új modellt venni a régi helyett, hiszen egy árban vannak.(lesznek) Miért vennék egy gyengébb felszereltségű gépet ugyan annyiért mint egy jobban felszereltet vehetnék? Ha lenne mondjuk egy jó 50 dolláros különbség akkor oké, de jelenlegi helyzet szerint egy árban lesznek.
13.
13.
Dontrip
#12: Talán nem is te vagy a célközönség... Ezzel újabb vásárlókat akarnak szerezni. Szerintem logikus!
12.
12.
RangerFox
Én erre nem cserélném le a pch 1004-esemet...
11.
11.
dcba
#10: bocsi a helyesirasert neha megszalad az ujjam a billen es nem nezem mit irok. Kedves gamekapocs staff plz egy szerkesztes gombot h legalabb a helyesirasommal ne egjek, hamar hulyitem itt a nepet a hulyesegeimmel :D :D :D
7.
7.
slawter
#2: Sajnos kevés játék jön rá, pedig jobb gép, mint a 3DS. Na, az igazi parasztvakítás, a 3D a legtöbb esetbn zavaró, vagy csapnivaló, ha meg kikapcsolod, akkor minek is 3DS? Rondább, mint a vita, a Vitának nagyon jó, érdkes az irányítása, többet tud... Csak hát űzsia voltaképp eldöntötte, hogy neki 3DS, Nintendo kell, és ezzel vége is lett a Vitának szinte...
6.
6.
markoci555
az első képen a felsőt tartom szebbnek, a másodikon meg nem látok különbséget, csak össze van fogdosva a felső
5.
5.
dcba
#4: Igyekszem :) beta nagyon kiraly volt, meghat a killzone nev egyenlo szamomra a minosegi shooter -el.
4.
4.
Bohner
#3: kuporgassál csak a killzone-ra, nem fogod megbánni:) Elképesztő a grafikája és a játékhangulattal sincs gond! Must have
3.
3.
dcba
az OLED kijelzot lecsereltek LCDre???De az rosszabb, ezek szerint ez egy rosszabb minosegu gep??Ki fogja akkor ezt megvenni??Nekem bejon a fat ps vitam annyira professzionalis az egesz ahogy kezbe veszem h bun kissebre massabra alakitani.Azert tobb jo jatek jo lenne ra.Igaz most kuporgatok a killzonra, de kiraly lenne ha erre is lennenek par fontos minosegi jatekok mint telora, mert azert azt durvanak tartom h annyiba vagy neha tobbe kerul egy vita jatek mint egy nagygepes AAA kategorias jatek.
2.
2.
Dugong
Nagyon nekifeszült a Sony a Vita népszerűsítésének. Két új gép is érkezik, de a játékfelhozatal még mindig elég gyenge. A PS4 mellett elvileg még növekedhet a népszerűsége, de egyébként én nem sok potenciált látok benne. Ami engem még érdekelt is volna Vita exkluzív címek, most jönnek PC-re :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...