Ilyen lett volna a Turok 2

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 16.
  • Videó
Link másolása
Igen, tudjuk, hogy Turok 2 tulajdonképpen volt már, de ez a Propaganda Games-féle Turok 2, amit a 2008-as reboothoz fejlesztettek. Most ebből érkezett közel negyven kép és egy teaser videó.

Ez a Turok 2 sosem mutatkozott be hivatalosan, titokban fejlesztette a Propaganda Games, míg a Disney nem tette parkolópályára a projektet, majd be nem zárta a stúdiót. Azóta kiszivárgott ez-az a játékkal kapcsolatban, ezt követte most még egy adag látnivaló. Persze, hogy a NeoGAF-en keresztül.

22.
22.
Huntsman
#21: Jogos. Aliens Crucible, Turok 2, mi jön még ? :(
21.
21.
AK-87
Miért mindig azokat a játékokat kaszálják el ami érdekes lenne.A szarokat meg erőltetik pl. SNIPERGHOST2.
20.
20.
roli33
#8: A Turok Evolution még a mai napig megvan PS2-re, tényleg nagyon nehéz volt, végig se bírtam vinni, ennek ellenére nagyon szerettem vele játszani. Jöhetne egy új rész!
19.
19.
Huntsman
#16: Egyetértek Veled Gondocs. Szerintem lenne még benne potenciál. Igazi kaland fps lehetne. Dínók, űrlények, kommandósok, dzsungel. Csak egy jó motor és egy megfelelő fejlesztőcsapat kéne, hiszen a frencsájz meg a név már adott.
18.
18.
daenath
#14: Nekem is ez jut eszembe a Turok hallatan ;) Szerencsere meg megvan a kazi es a N64 is :) A tobbi Turok nekem valahogy mar nem jott be annyira.
17.
17.
kivenoko
Még egeret sem lehetett használni az első részben :D Numerikus billentyűn lehetett csak fel és le nézni... bár csak ritkán volt rá kényszer. :D Ezt a 2008-asat megvettem dobozosan rá egy évre, hogy kijött és sokat játszottam vele, mert nagyon bejött a játék hangulata a dinókkal meg az űr és dzsungeltémával. Turok karaktere is kedvelhető és szimpatikus a maga módján... Ezek a képek nagyon jók, főleg az emberek akik mindenféle dinók maradványaiból vannak felruházkodva. :D Jó lett volna az a Turok 2 na...
16.
16.
DON GONDOCS
A hibái ellenére egy szép és izgalmas játék volt a Turok 2008. Megérdemelne egy folytatást.
15.
15.
Drazhar
A 2008-as részemről borzasztó volt, a régiekhez, meg ugye olyan régen volt szerencsém, hogy nem nagyon emlékszem már rájuk. De az még az FPS-ek egy másik korszaka volt ugyebár (:
14.
14.
aordog
Turok2 N64- re....
Annak idején a Mario64 mellett ez volt az egyik kedvenc jätékom.( mäsodik jätékom volt) A Skäla mellett van egy udvar, ahol volt egy aranyos picurka bolt. Ott vettem én ezt a hatalmas game- et. A sräcokat emlékszem kérdeztem: " ez expansion pack nélkül így néz ki?"
-mire felelték, hogy igen!
Hazamentem TV bekapcs+ N64.... oltäri élmény volt... menteni hogyan kell? Bizony! Memory card sehol. Azt sem tzdtam, hogy van ilyen dolog.
Kb. 8 nap telt el úgy, hogy mindig elölröl kezdtem, addig sporoltam. Majd mikor mär minden a helyén volt belevetettem ismét magam a kalandba. A game akkori szemmel gyönyörü volt ês a jätékidö is napokat ( heteket) vett igénybe.

Miért írtam ezt le? A név hallatän nekem ez jött a felszinre...csodäs emlékek.
13.
13.
tupaccc
Kár érte, nekem minden ami Turok és Dino Crisis az jöhet azonnal :-)
12.
12.
Gamerdavid
Az eredeti tényleg nagyon jó volt. Én megnéznék egy folytatást. Nem lehet olyan rossz.
11.
11.
Raatkainen
Az első nagyon király volt annak idején, a 2008-as egész jó, de egyáltalán nem kiemelkedő. Szívesen láttam volna egy új Turokot!
10.
10.
Nebuloid
Ahh... Nagy kár érte! Igaz nem volt egy epic AAA cím a 2008-as Turok, de nagyon jó kis játék colt még attól. Többször is kitoltam! :) Érdekelt volna egy folytatás!
9.
9.
RangerFox
Azt bírom hogy az ilyen : Hell retribution meg a többi szart megcsinálják de bezzeg az ilyen gémeket meg nem... Ezek a konceptek nagyon ütősek!
8.
8.
Jinbobo
Nekem tetszett a 2008-as Turok, a mai napig előveszem néha kipörgetni. Szerintem nem lett rossz. Volt szerencsém a 2002-es Evolution-hoz is... az sem lett rossz, csak rohadt nehéz. Én örültem volna ennek a folytatásnak!
6.
6.
dante92
Sajnálom. Pedig nekem nagyon is tetszett a 2008-as.
5.
5.
_Tappancs_
#3: Nálam is ugyan ez a helyzet.
3.
3.
bitbandita
Nekem a Turok valamiért soha nem jött be, pedig emlékszem anno amikor az első kijött mindenki el volt ájulva, hogy micsoda grafika, hűűű meg haaa... ok, jól nézett ki, de az Istenért nem tudtam rávenni magam, hogy játsszak vele.
2.
2.
Ecneb
Well....FUCK YOU Disney!
1.
1.
SP4C3F0X
Az eredeti jó volt de a 2008-as reboot nagyon ratyi lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...