TGS 2013: Ötmillió eladott PS4 márciusig?

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 19.
  • Hír
Link másolása
A Sony azt reméli, hogy 5 millió PlayStation 4-et passzolnak el 2014 márciusáig. A japán cég tegnap tartott sajtókonferenciát a Tokyo Games Show alkalmából, itt ismertette a terveit.

Túl sok érdekességet nem tartalmazott a Sony TGS-es keynote-ja, a cég a korábban ismertetett stratégiáját ismételte, azaz a PlayStation 4 esetében nagy hangsúlyt fektetnek az okostelefon és tablet integrációra, a konzol fejlett közösségi funkciókat kínál, illetve a megosztás is előtérbe kerül.

Bemutatták a PS Vita TV Remote Play funkcióját a gyakorlatban, az ázsiai és a japán piacra szánt kütyü nyugati premierjéről még nem tudunk semmit. Lehetőségünk lesz a PSN-es fiókunkon a valódi nevünket is megjeleníteni. A hardcore gamereket eddig sem zavarta a névtelenség, ám a casual játékosok nem szívesen barátkoznak idegenekkel, ha viszont valódi név van a felkérés mögött, az már más tészta.

A 2013-as pénzügyi év 2014. márciusának végén zárul, addig ötmillió eladott PlayStation 4-re számít Andrew House, a Sony vezérigazgatója. Tekintve, hogy Észak-Amerikában, Európában, Ázsiában, Ausztráliában és Japánban addigra már a boltokban lesz a konzol, nem is tűnik annyira elvetélt ötletnek a terv.

22.
22.
Yanez
#20: Én megjelenéskor vettem és még most is hibátlanul működik! A PS1, PS2, PSP és PSVITA-ról is elmondhatom ezt. Talán én vagyok Fortuna gyermeke? :D
20.
20.
Freed
Anno megvettem a ps 3-at, amikor még az is 160 papír volt.Fél év múlva hordhatta mindenki, köztük én is szervizbe mert nem látták még akkor át azokat a kis hibákat amik miatt "elszállt" a gép.Biztos várni fogok vele hiszen még annyi jó játék van ps 3 -ra ill box-ra hogy az ember anyagilag nem is bírja.
19.
19.
Csoki80
Én ezt azért nem vágom, hogy egy iszonyat nagy 360 és ps3 hajrába benyomtak egy gen váltást. Jó a sony bizoy fosott, hogy az ms megint előbb startol ill ez vissza is igaz, de brutál játékok jönnek ki a gépekre. Amire ezeket lepörgetem, simán 80k lesz egy ps4. Mondjuk ez jó.

Jha és mivel játszotok, majd az első hónapokban. Én úgy látom mindíg amikor genváltás van az első next-gen játékok, mindig olyan elkapkodottak. Jó van egy két kivétel.

Szerintem én, csak 10milla után jövök s klubba, de azért igyekszem XD
18.
18.
Ragnarox007
#16: Szerintem lesz abból több is :)
17.
17.
traumraise
16.
16.
Gamerdavid
Ötmillió biztosan meglesz márciusig.
15.
15.
Huntsman
#14: Előrendelésetek van? Szerintem, ha nincs, akkor nem árt valamelyik megbízható gamer vagy konzolos oldalon előrendelni. Launch day-re nem biztos, hogy kaptok, de karácsonyig csak kiszolgálnak. Mégegyszer mondom, az úgy felejtős, hogy bementek a boltba és kértek 1 ps4-et és már kapjátok is.
Ahonnan én rendeltem ott váltig állítják, hogy garantáltan megjelenés napjára, de tudja a rosseb mi lesz...
14.
14.
Elyas
Hàt ugy értettem h karàcsonyra haverral együtt meglepjük magunkat egyel. Csak sajna az nàla lesz.

Am nekem megvan az összes Oddworld (PC Guru melléklet) de sajna sose jàtszottam vele szal ha vkit érdekel irjon ràm privben.
13.
13.
Xabikapapi
szerintem a Sony elég nagy cég,és a mai világban ahol nagyon nagy a versengés,biztos vagyok benne hogy még idén kapható magyarországon is.Na persze ehez nagyban hozzájárúl az is hogy mikor rendelik meg a cégek,viszonteladók,mert ugye ha nincs rendelés akkor nincs cucc se
12.
12.
Dontrip
Simán meglesz, itt a karácsonyi szezon lassan, csak Japánban többen veszik majd meg mint 5 millió.
11.
11.
Yanez
#9: Ja, az Abe's Odysee-bôl, aminek a folytatása az Oddworld: Abe's Exodus volt. Pontosabban, a profilképemen maga Abe látható.
10.
10.
Huntsman
#9: Attól függ, hogy érted. Arra gondolsz, hogy hip hop eldöntöd veszel egy ps4-et és besétálsz a boltba és kapsz 1et? Nem hiszem. Most olvastam, hogy UK-ban is olyan a kereslet rá, hogy az indulástól számított 4 hónapig is nehéz lesz találni megvehető gépet.
Jön Mo-ra is PS4 már az európai launcskor, csak először az előrendeléseket szolgálják ki és azok szerintem fel is falják majd a készleteket.
9.
9.
Elyas
Hmm mit gondoltok karàcsonyra màr lesz Mo-n?

Yanez màr règ akartam kérdezni: a profil képed az Oddworldből van?
8.
8.
Yanez
#7: A Sony átnézte az előrendeléseket, a terveket és minden mást. Sajnos pont neked nem jut. :(
7.
7.
spatz
5.
5.
Huntsman
K.rva nagy start lesz az biztos. Ebbe az 5 milkóba már belevették a japánokat is. Szerintem ez még óvatos becslés a Sony részéről. Csak úgy tervezik az eladási számokat, hogy az biztos meglegyen, mert ha nem akkor az gázul nézne ki az év végi bizonyítványon.
3.
3.
Tokodboy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...