Blogajánló: Neverhood, Watchmen, S.H.I.E.L.D.

  • Írta: Scoo
  • 2013. szeptember 30.
  • Hír
Link másolása
Ki ne szeretne egy Connort mintázó gyurmafigurával társasjátékot játszani a Komédiás ellen a S.H.I.E.L.D. központjában? Rájössz, hogy miről lesz szó? Nem? Nos, itt van az eheti blogajánló, ami segít a megfejtésben.

The Neverhood:

Az idők folyamán rengeteg különleges játék született, de még ezek közül is kiemelkedett a The Neverhood, mivel minden, amit a képernyőn láthattunk, ténylegesen gyurmával készítettek el. Nem csoda, hogy sokan imádták és imádják a mai napig, ahogy Clayman is.

 „Ez a játék szerintem a valaha készült legjobb kalandjáték. Nagyon szerethető, kedves, humoros, aranyos.”

Assassin’s Creed III:

RetecH letesztelte a sorozat legutóbbi darabját is. Vajon tetszett neki Connor kalandja? Mindenesetre abban biztosak vagyunk, hogy nem ez lett az utolsó blog a témában, hiszen közeleg a következő rész.

„Az Assassin's Creed III le sem tudná tagadni, hogy nem kevés hibát vétettek a fejlesztők és hogy jó pár helyen ráfért volna még a foltozgatás. A végeredmény azonban még így is egy nagyon szórakoztató játék lett.”

Watchmen:

Van ilyen játék, készült belőle film, de ha az igazi élményt keresed, akkor a képregényt kell elolvasnod, amit nem ok nélkül szoktak kultikusként jellemezni. Slawter se tesz másképp.

„Mindenféle felesleges kertelés nélkül leszögezhetjük, hogy az említett mű a képregények egyik etalonja, valódi ínyencség.”

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.:

Ha végképp elfáradtunk, dőljünk ki a TV elé, és nézzük meg, hogyan próbálják meglovagolni a Bosszúállóak sikerét. A TV-ben, sorozat formájában tudják hozni az elvárt minőséget? SLi már látta az első részt és ez alapján próbál ítéletet mondani.

„Igen komoly potenciál és lehetőség lapul a sorozatban, amit még nem sikerült igazán kihasználni.”

Card Hunter:
A Magic: The Gathering-et ötvözték a Dungeons & Dragons-féle szerepjátékos érzéssel egy ingyenes, böngészős játékban. Csatára fel, ez a Card Hunter.

„Ha kiadnák társasjáték formájában, már rohannánk is megvenni és összeverbuválnánk a régi gárdát egy újabb, több órás, pizzával és sörrel kísért csatára.”

Minden szentnek maga felé hajlik a keze, én pedig minden vagyok, de szent biztosan nem. Remélem, elnézitek nekem. Jövő héten találkozunk. Ajánlom magamat, szép napot!

16.
16.
Scoo
#14: Olvastam és ennek nyomására (na és persze, mivel többen panaszkodtatok) kértem meg fojeszt, hogy valamit eszközöljön. Ő találta ki, hogy legyen akkor esti publikálás. Ahogy elnézem eddig bejött, mivel még most is elég elől van. Szerintem ennyivel elégedjünk meg. Egyébként eddig is elégé olvasott volt a blogajánló.
15.
15.
Yanez
Nagy grat minden bloggernek!!! És a blogszerkesztőnek is a szerkesztett blogjáért! :D
14.
14.
Norbiii
#13: Jó hír. Egyébként írtam neked egy üzit, amiben leírtam, hogy az egyik ajánlónál volt egy ilyen ötletem, (mondjuk nem az én ötletem, előttem is mondta már valaki talán) hogy legyen kiemelve a blogajánló, hogy több ideig látható legyen, vagy amire nem jött válasz. :(

Hátha most olvasod, és tudtam ezzel segíteni. :) Te kemény melóval összehozod, és sokszor már alig látható, viszont most jobb a helyzet. : ))))))
13.
13.
Scoo
Kikerült a blogajánló a GK facebook oldalára is (jipííí) és ahogy észrevettétek időpontilag is kicsit később került ki a GK-ra, így a napi hírek ne nyomják le olyan hamar. Azt hiszem ezzel nagyon is elégedettek lehetünk, nem?
12.
12.
slawter
#10: Ne szabadkozz, nincs miért - meg ha mindig beraknátok magatokat, azért se szólhatna senki, mert nyilván okkal tennétek.

Kösz, hogy kiemeltél!
11.
11.
RetecH
10.
10.
Scoo
Nem csinálok abból rendszert, hogy berakom magamat. Alapból úgy csináltam, hogy senkit se túrtam ki magam miatt (ezért is ajánlottam utolsóként), de mivel ezt a játékot Magyarországon még senki se tesztelte, gondoltam talán érdekelni fog másokat is.
A blogszekció ügyében amúgy fogok egy rövid bejegyzést írni. Majd figyeljétek.
9.
9.
Norbiii
#5: Ne köszönd, ez a saját érdemed. Örülök, hogy örülsz. :)
8.
8.
Norbiii
Amúgy ez elkerülte a figyelmem. Grat Scoo hogy bekerültél. xd Nem tudtam, hogy a sajátod blogod került be az ajánlóba, először összekevertem Klaymen-el, aki megtévesztett a második kommentével, aztán láttam, hogy K betű helyett C betű van, és az az első. Dikk. :))))))))))
7.
7.
FrankBlack
6.
6.
Claymen
Köszönöm az ajánlást Scoo.

(elnézést a három, egymást követő kommentért, de nem lehet szerkeszteni :D )
5.
5.
Claymen
#1: Köszönöm, eszméletlen jó érzés a főoldal látni az írásomat :D
4.
4.
Claymen
#2: Megférünk ketten is :)
2.
2.
Klaymen
Azt hiszem én vagyok az rendes Klaymen név bitorlója xD
1.
1.
Norbiii
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...