Miért késik mindig a PC-s Assassin's Creed?

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 3.
  • Hír
Link másolása
Amióta az Assassin's Creed-sorozat létezik, az egyes epizódok PC-s változatai mindig késtek. Bár valószínűleg sokkan meg tudják tippelni, hogy ennek mi az oka, a fejlesztők azért elmagyarázták.

Az Assassin's Creed első része hat hónapot, a második és a Brotherhood négy-négy hónapot, a Revelations két hetet, az Assassin's Creed III pedig majdnem egy hónapot késett PC-n, és az Assassin's Creed IV: Black Flag sem érkezik meg időben: a PS4-es, a Wii U-s és az Xbox One-os változatokkal együtt csak november 22-én jelenik meg, miközben a PS3-as és az Xbox 360-as játék már november 1-jén boltokba kerül.

Hogy ennek mi az oka, arról a játék vezető dizájnere, Jean-Sebastien Decant beszélt a Polygonnak: nemes egyszerűséggel az, hogy a PC-s változatot rendre később kezdik el fejleszteni. A Ubisoft először ugyanis egy mesterverziót készít, ezen dolgozik először, és erre koncentrál, míg nem fejezi azt. Utána jöhet az összes többi, egyébként erre épülő változat, így előfordulhat, hogy kell néhány extra hét, míg azokat tökéletesre csiszolják.

Most például a PS3-as és az Xbox 360-as játék volt a mesterverzió, erre épül a PC-s, a Wii U-s, de a PS4-es és az Xbox One-os kiadás is.

61.
61.
Zozzancs
#60: és igen most sokszor ismételtem önmagam :D
60.
60.
Zozzancs
Én semmi nagyképűséget nem éreztem benne :) és te sem fogod fel a lényegét annak amit mondani akarok, komolyan tele van hülyékkel ez az oldal tisztelet a kivételnek:D én egy szóval sem mondtam, hogy jó ha tele van buggal minden én azt mondtam, hogy minden játékban lehet BUG nagyon nagy különbség és úgy látszik nem tudsz különbséget tenni a két dolog között:D attól mert valamiben van bug még nem lesz tucatjáték, te analfabéta... komolyan így kell beszélnem, hogy az olyanok mint te meg a többi barom akikkel most vitáztam felfogja, hogy mit szeretnék mondani.. Hihetetlen módon FRANKBLACK egyből megértette, hogy mit akartam mondani, de nektek valamiért nem megy:D sajnos azért kellett olyan stílusú kommentet írnom mert máshogy nem fogják föl azok akik rinyálnak amit szeretnék mondani... de ez az egész túl van már tárgyalva, mindenki azt gondol amit szeretne és kész...
58.
58.
Zozzancs
#56: Bocs nem akarom tele spammelni, de már úgy is megtettük...a vásári majmok és az idióták volt a legrondább szó amiket alkalmaztam.... :) és a 24es kommentem teljesen jól elmagyarázta azt,hogy mire is gondolok DE ez az atipikus eset amikor az EMBER csak a rosszat halljaki a szöveg mögül és közbe teljesen elfelejti a lényegét és csak arra figyel, hogy visszaszóljon valamit....
57.
57.
TBO0
#54: Ne haragudj, tényleg teljesen félreértettem, de mentségemre szóljon, hogy részben tényleg félreérthető volt. Azt hittem a neki intézett hozzászólásodból, hogy a kettőnk vitájába kívánsz belefolyni, de mivel a másik személyre mindig úgy referáltál, hogy "ő", (valamint egyszer rettke, aki köztudottan az a seggeszki gyerek, aki hetente egyszer beregisztrál és órákon át ócsárol mindent, ami nem konzol) azt hittem rólam van szó, és retek helyett véletlen rettke-t írtál. :D Itt mindenesetre befejeztem, igazából a rengeteg off miatt még örülhetek is, hogy nem kaptam bann-t vagy warn-t, nem tudom itt mi a szokás. :)

Üdv.
56.
56.
Zozzancs
#55: Ja és leszögezném azt, hogy ez mindenkinek szólt, nem kifejezetten neked, de te egyből magadra vetted és elkezdtél habzó szájjal írogatni ,pedig én csak annyit írtam, hogy olvasd vissza, mert nem értetted meg amit mondani akarok.... és ez nem az én hibám
55.
55.
Zozzancs
8-as és 10-es hozzászólásommal kezdtem, nem érzem egyáltalán köpködőnek és undorítónak :) nem tudom mit érzel benne annak, de légyszíves másold be nekem amit annak éreztél.... nekem volt egy véleményem.... és te eléggé lekezelő hangnemben válaszoltál...oké lehet, hogy egy kicsit kemény volt a kommentem, de te kezdted az egészet barátom.... a neked fizetnek ezért ? kérdéssel :D és a beképzelt hangnemeddel idézem "én félálomba összerakok egy ilyen történetet" enyhén szólva lekezelő és arrogáns, ráadásul volt aki egyetértett velem, nem tudom, hogy miről beszélünk itt.... :) szóval ne engem basztassatok akinek volt egy véleménye ami eléggé objektív volt azt hiszem és volt benne egy két érv is, de ha gondoljátok be másolom nektek mit értek azalatt, hogy érv...
54.
54.
piskótatallér
#53: Te félreértettél engem! A hozzászólásom nem Rád, hanem a rettke nevű felhasználóra irányult! Én a Te oldaladon állok, haver!
53.
53.
TBO0
#50: Meséld már el, ki kezdte, ha éppen nem te egy undorító, köpködő jellegű hozzászólással? Egy bizonyos kereteken belül teljesen korrekt választ írtam rá, amiben a személyedet a számra sem vettem, ellenben veled.

#49: Engem nevezel "húgyagyú rettke gyerek"-nek? Ne haragudj, minden jogod megvan beszállni a vitába, ahogyan említetted is, de kezdesz messzire menni. Az utolsó bekezdésedet nem tudom értelmezni, de valószínűleg velem van a baj, ezért csak megköszönöm. :D

A helyesírási szótáras (ami ugye teljesen eredeti) kommented pedig figyelmen kívül hagyom, mivel egyrészt teljesen irreleváns, másrészt alaptalan.

Csak hogy a cikkhez is hozzászóljak, ON:

Magára a játékra kíváncsi leszek, főleg arra, hogy a Desmondos szálat hogyan viszik tovább, de gondolom sehogyan. A kalózos téma pedig rókabőrnek tűnik, egy idő után biztosan unalmas lesz. E téren teljesen tájékozatlan vagyok, nem követem a trailereket, teasereket és híreket a játékkal kapcsolatban, csak ami ezen az oldalon megjelenik, ezért a savat lehet mellőzni. :D
52.
52.
Zozzancs
#51: Szerintem fejezzük be...köszi
51.
51.
piskótatallér
#50: Ezért már én kérek elnézést!
50.
50.
Zozzancs
#49: Úristen ember te nagyon kész vagy :DDDDDD annyira hülye vagy mint a seggem.... mondtam, hogy nem akarok vitatkozni... de te csak folytatod :D gratulálok, fingom sincs? oké jó lenne, ha leírnád nekem miről ment a vita és érvelnél a mellett, konkrét érvekkel... idézve, hogy miért nincs igazam :) keresd vissza szépen... és kezd az elején! :D várj idézlek...semmiféle érv vagy objektivitás nincs a hozzászólásaimban..... hát :DD akkor te kurvára nem olvastad el, hogy miről ment a vita te vásári majom..... rohadtul nem vagy képbe és még szánalmasabb, hogy itt teszed a fejed te idióta:D még mindig nem tudod, hogy miről volt szó és ez abból a mondatodból világosan látszik amit ide bemásoltam, de bemásolom még egyszer csak, hogy lásd! "a Te hozzászólásaidban semmiféle érv, vagy objektivitás nincsen" , ja és a megnyilvánulásokra visszatérve ..... nem én kezdtem ezt az egészet és jó lenne, ha befognád és rájönnél, hogy rohadtul nincs igazad :D
49.
49.
piskótatallér
#48: Na, ide figyelj, kicsi búza: 1. Végigolvastam az összes idehányt faszságodat, akárcsak a többiekét, úgyhogy jó lenne, ha nem állítanál olyat, amiről Neked, valóban fingod nincs! 2. Miért is nincs ahhoz közöm, hogy elmondjam a véleményem az olyan vadparasztokról, mint Te? Amit leírtam, az véleménynyilvánítás, nem okfejtés, amihez valóban kellene az előzmények ismerete (ami meg is van), de én, csupán kifejtettem, hogy mérhetetlen megelégedésemre szolgálna, ha Te, és az a húgyagyú rettke gyerek eltakarodna innen. Ehhez jogom van, és nem kell hozzá semmiféle közömnek lennie.

Száz szónak is egy a vége: a Te hozzászólásaidban semmiféle érv, vagy objektivitás nincs, ezáltal számomra, csak idegesítően általánosító, nagyképű fröcsögés, amiből van itt ezer más is a Tiéden kívül. De megmondom, miért pont Neked szóltam be: ha Te ugyanis, annyira művészi beállítottságúnak tartod magad, mint amennyire a blogjaid által mutatni szeretnéd, akkor az Én szememben, az efféle megnyilvánulásoknak nincs helye, és főleg nem ilyen mennyiségben!

Ez egy ÉRV volt, várom a Tiédet!

Ja, és még annyi, hogy ha valaki folyton a "felfogással" jön, az - ahogyan a mellékelt ábra is mutatja - minden bizonnyal az ő, e téren meglévő hiányosságait tükrözi, mivel a hozzászólásaidból tökéletesen kitűnik, hogy pontosan Te vagy az, aki a neki szánt szóhalmazok egyikéből sem volt képes felfogni még csak egy betűnyi információt sem.
48.
48.
Zozzancs
#47: No komment.... tudod mi a legnagyobb baj? Hogy engem nézel retardáltnak amikor azt se tudod miről van szó :) Pont ezért húztam fel magam és mondtam amit mondtam, mert úgy ugatsz bele a dolgokba, hogy valszeg végig se nézted a kommenteket, mert ha megtetted volna akkor nem pofáznál és nem pattognál ÉS nem szólnál bele olyan dologba amihez semmi közöd nincsen.A helyesírást meg pont leszarom.... Ilyen világot élünk, sajna el kell fogadni, hogy a mostani generáció nem arról, híres, hogy minden nyelvtani szabályt betart :D, de ha szúrja a szemedet akkor ne nézd... be lehetne fejezni egymás basztatását, mert kurvára unalmas én is fasz voltam, hogy elkezdtem vitatkozni, de te meg aztán főleg, hogy ismétlem olyan dologba szólsz bele amiről fingod sincsen csak elakartál küldeni valakit a tevébe.... csak had szögezzek le valamit... ezen az oldalon nem én vagyok a retardált, remélem megérted és felfogod :)
46.
46.
DON GONDOCS
Hiába itt már mindent meg lehet tenni, itt a trollok természetes környezetükben szaporodhatnak.
45.
45.
crashpipi
Az utolsó mondat nagyon rosszul hangzik. :( :S :/
A végén kiderül, hogy ténylegesen nextgen játék jó, ha lesz 2 db a megjelenéskor...
44.
44.
Zozzancs
#43: PISKÓTATALLÉR húzzál anyádba vissza, egyre lejjebb süllyed az oldal színvonala :D
43.
43.
piskótatallér
Na, látom a retardáltakat megint kiengedték egy nap szabadságra...
Én komolyan mondom, nem értem, hogy lehet itt ennyi pöcs! Zozzancs, meg rettke... Ó, édes Istenem, tűnjetek már innen a jó büdös francba! A ti igénytelenkedésetekkel van teleszarva az egész komment-szekció. Menjetek inkább, és forgassátok a Helyesírási Kéziszótárt! Ráférne mindkettőtökre!
42.
42.
patka21991
Sajnos ez már nem PS1... Ott törekedniük kellett a hibátlan játék kifejlesztésére, most meg kiadják a játékot hibásan, majd dobálják a pactheket... Persze, ha valamelyik játékfejlesztő cég, pl. menzáján dolgoznék és 3/4-részben kész kaját adnék ki a dolgozóknak, tuti kirúgnának, hiába mondanám, hogy várjon még egy órát és készre főzöm.
41.
41.
TBO0
#38: "...olyan dologba kötsz bele amiben egyáltalán nincs igazad "

És szerinted ha újra átolvasnám, akkor rájönnék, hogy nincs igazam? Ne legyél már ekkora nyomorék. Nem világítasz rá semmire, nem cáfolsz meg semmit, csak hőbörögsz mint valami óvodás, miközben engem nevezel primitív hülyének, nem mellesleg hozzászólásról hozzászólásra cáfolod meg magad. Ne is reagálj erre, csak gondolkozz el ezen a pár soron.
Személyeskedésről: amilyen a fogadj Isten.. Olvasd át az első kommented, kb. általánosítva nevezel mindenkit idiótának.
40.
40.
Zozzancs
#38: de én nem vitatkozom tovább... sajnos lesüllyedtem már a te szintedre szal eléggé elcsesztem, de hát ez van... csak úgy szólok...mentem aludni, szóval ne várj reakciót ...ágyő:D
38.
38.
Zozzancs
#36: Személyeskedés... sajnos te vagy az az ember aki nem veszi észre magát miközben a saját igazát hajtogatja, de közben teljesen idiótát csinál magából... azért írtam, hogy olvasd el még egyszer, mert olyan dologba kötsz bele amiben egyáltalán nincs igazad :D primitív hülye vagy, aki másokon éli ki magát és közbe azt hiszi,hogy ő mindent jól tud pedig nagyon mellé lő:D
36.
36.
TBO0
#35: Látom a személyeskedést elsajátítottad a téged piszkáló felsőbbévesektől, de ettől még nem leszel nagyfiú... Az "olvasd el még párszor" szöveg pedig nagyon gáz, tanulj meg még párat. Tipikusan az az ember vagy, akinek ezt a sok szart be lehet adni, és ez nem találgatás, elég ránézni a stílusodra. Undorító. :)
35.
35.
Zozzancs
#33: Te vagy az ékes példája az emberi ostobaságnak barátom :DDDDD gratulálok:))) olvasd el még párszor
34.
34.
Vendy01
az ac3 nem késett és elég rossz is lett ( legalábbis optimalizálás szempontjából)
nem bánom ha várni kell többet csak optimalizálják rendesen :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...