Blogajánló: Egy új világ küszöbén

  • Írta: Scoo
  • 2013. november 4.
  • Hír
Link másolása
Lustán hull a hó a városra, amely a karácsony közeledtével egyre kevésbé tud nyugovóra térni. Sokaság lepi el a tereket, csomagokat cipelő emberek sietnek a boltokba, hogy időben megkapják, amit kinéztek szerettüknek.

Elvileg békés időszaknak kellene ennek lennie, de szinte harapni lehet a fesztültséget. Elég egy véletlen lökés a tömegben és az egész napos rohangálás, bosszankodás után valami elpattan belül. Haragos emberek kiabálása nyomja el a haranggal kolompoló Télapót. Pénzt próbál gyűjteni árváknak, de a legtöbben pillantásra se méltatják. A többiek is inkább csak bosszankodnak, amiért elállja az utat a járdán.

A számos ingerült ember közül felüdülés egy kacagó csoportot látni, akik épp a plázából jönnek ki. Egyre többen lesznek, és a nevetésük betölti a teret. Törékeny csomagjaikkal nem foglalkozva vetik magukat a hóba. A nevetéstől már görcsöl a gyomruk, miközben egyre többen csatlakoznak hozzájuk az épületből. Az egyszerű ember arra gondol, hogy talán egy flashmobot lát. A vízköpőről figyelve egy ember tudja csak, hogy mi zajlik odabent: Joker újra lecsapott. A sötét árnyék gondolkodás nélkül veti le magát a mélybe. A bűn szeretne ma este az úr lenni, de ezt nem fogja hagyni, hiszen ő Batman, Gotham sötét lovagja.

Batman: Arkham Origins:

A hosszúra nyúlt bevezető után talán nem meglepő, hogy első helyen ajánljuk nektek Retech blogját, melyben a bőregér legújabb kalandját mutatja be nekünk. Az új rész vajon bukás vagy siker lesz?

„A Batman: Arkham Origins egy nagyszerű játék lett és fényét csupán a két elődje csorbítja.”

De ha inkább a videóteszteket részesíted előnyben, akkor zsombee-nál kell keresgélned.

Búcsú a Jelenlegi Generációtól:

Kicsit még korai bedobozolni a jelenlegi konzolokat, az viszont tény, hogy a trónkövetelők hamarosan az üzletek polcaira kerülnek. Yanez mindenestre már most összeszedte, mely játékokat imádta a legjobban a HD-konzolok korszakában.

„Bátran jelenthetem ki, hogy a mostani gen sem okozott csalódást, sőt, most voltunk csak igazán elárasztva mindenféle játékokkal.”

HD Ready 30 fps vs. Full HD 60 fps:

Mostanában gyakran olvasunk olyan hírt, hogy egy játék csak 720p-be fog érkezni az egyik konzolra, míg a másikra 1080p-ben. De mit jelentenek ezek számok? Valóban többet nyújt a magasabb fps szám? FrankBlack érthetően összefoglalja ezt nekünk.

„Nagyon sokan tele vannak tévhitekkel, és hiányos ismeretekkel rendelkeznek, és ezen téves információk birtokában alkotnak hamis képet magukban erről a témáról. Nekik szeretnék segíteni.”

A tökéletes virtuális világ:

Tekintsünk a még távolabbi jövőbe, ahol nem képernyőn kell csodálnunk az elénk táruló virtuális világot, hanem ténylegesen bele is léphetünk. Azureknight0715 elmereng azon, vajon milyen is lesz ez.

„A tökéletes virtuális világ egy olyan hely, ahol bármit megtehetünk, vagy akár többet is, mint a valóságban, aminek végtelen nagy játéktere van, ami hemzseg az élettől, tele van titkokkal és akár leélnél ott egy teljes életet.”

Saishuu Heiki Kanojo:

Ha már Azureknight0715, akkor olvassuk el az anime ajánlóját is. A She: The Ultimate Weapon-ban egy kislányból harci gépezetet faragnak, mit sem törődve azzal, hogy ezt ő és a környezete hogyan tudja feldolgozni. Egy újabb tipikus iskolai anime, vagy mélyebb érzelmekre is számíthatunk?

„Ez egy olyan anime, ami egyedi, sosem látott mondanivalóval, fájdalommal, keserűséggel, szeretettel és még megannyi tulajdonsággal van felvértezve.”

Ezzel a végére is értünk az eheti blogajánlónak. Jövő héten ismét találkozunk!

8.
8.
Yanez
Grat emberek és kösz Scoo!
7.
7.
Scoo
#6: Igazából ezeket a legkönnyebb megírni. Plusz ez adja a legtöbb infót az olvasónak.
Általában a bevezetőkkel szoktam gondban lenni, mivel nem akarom ismételni magamat. Ezért van az, hogy ilyen minisztori felvezetés van (ami mondjuk azért nem egyszerű, mivel nagyon kevés hely áll rendelkezésre, hiszen ez nem rólam szól, hanem rólatok).

Ha eltérek ettől, akkor az általában azért van mivel megszáll az ihlet és kihívást keresek. Pl a Metro-s ajánló. Sokkal több melót, kreativitást igényel, viszont nagyobb örömmel is olvasom őket vissza.

Lényeg, hogy fő a változatosság :)
6.
6.
Norbiii
Egy nagy gratula nektek, és jó lett Scoo!

Amúgy nekem ez a fajta blogajánló tetszik a legjobban. A legjobb benne, hogy Te magad írsz egy-két sort személyesen a blogról, vagy/és a blogíróról, és idézel egy mondatot a blogból, ez így nagyon fain!
5.
5.
RetecH
Gratula mindenkinek aki bekerült! És köszönöm, hogy az én blogom is bekerült :)
4.
4.
FrankBlack
3.
3.
FrankBlack
Korrekt blogajánló :) Köszönöm, hogy az én blogom is helyet kapott benne :)
2.
2.
azureknight0715
Na hát köszönöm hogy bekerülhettem és grat mindenkinek.
1.
1.
Trapyd
Köszönöm szépen ezt a fasza blogajánlót Scoo. Egy élmény volt elolvasni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...