Tíz újdonság a Super Mario 3D World-ben

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 14.
  • Videó
Link másolása
Bár a tegnapi Nintendo Direct kifejezetten soványra sikerült, a Super Mario 3D World-előzetest muszáj megmutatnunk belőle: a trailer a Wii U-exkluzív játék tíz újdonságát mutatja be.

A Wii U-exkluzív Super Mario 3D World november 29-én kerül boltokba: hogy milyen újdonságokkal várja a rajongókat, azt az alábbi trailer foglalja össze. Kapunk érintőkijelzős irányítást és mikrofont igénylő játékelemeket, egyes pályák a felülnézetes lövöldéket, illetve a Mario Kart-játékokat idézik, illetve egy ötödik játszható karakter is előkerül.

10.
10.
Naridar
Jó, sőt remek játéknak tűnik de önmagában nem elég ahhoz hogy WiiU-t vegyek és ez itt a baj. A Nintendónak most egy olyan játékra volna szüksége, ami nemcsak önmagát adja el 60 dollárért/16 ezer Ft-ért, de a 100 ezres konzolt is. Jelen pillanatban pedig ilyen nincs (Rayman legends lehetett volna, de az - legtöbbünk szerencséjére - multiplatformmá lett). Anno a Wii olcsóbb volta és főleg a Super Mario Galaxy miatt (meg kisebb arányban a Wii Sports és Rayman Raving Rabbids miatt) vették meg a legtöbben, köztük én is. Itt viszont hiányzik az a kolosszális kreativitás és újítás ami a Galaxy volt. Ez gyakorlatilag csak egy folytatás a 3D world-höz (ami önmagában az olcsóbb 3DS-t simán el tudta adni) és hacsak nem lesz valami álleejtően jó és tartalmas (értsd legalább 2,5-3-szor olyan hosszú mint a 3D world és DLC-ket támogató), nem fogja eladni a WiiU-kat. Nagykonzolra nincs új Pokémon vagy handheldes 3rd-party franchise-ok (prof. Layton, Etrian Odyssey, ami lendíthet az eladásokon, így már csak legfeljebb az új Zelda, Fire emblem vagy esetleg a Metroid vagy Donkey Kong tudja megmenteni a WiiU-t, pedig kár lenne érte, mert sok olyan játék van, amik ha egyszer megjelennek, valószínű hogy vennék miattuk egy konzolt (Xenoblade csapat új játéka, SMT x Fire emblem, Super Smash Bros, Bayonetta 2). Ha a Nintendo nem lép valami nagyot, lassan csak egy Final Fantasy VII remake tudná majd kihúzni a WiiU-t a bajból.
9.
9.
p3ti
Végre 1 indok amiért be fogom kapcsolni a U -t - asszony már nagyon várja ^^
8.
8.
Yanez
Nagyon ott van a hangulata!!!
7.
7.
Tidus
#6: Super Mario Galaxy-ba ő segíti Mario-t!:)
Amúgy nagyszerű játék lesz az biztos!:3
6.
6.
Ki ez a Rosalina? Mert én még eddig soha nem hallottam róla, pedig szinte az összes mario játékkal játszottam már .:D
5.
5.
dBLOOD
4.
4.
Norbiii
Fantasztikus, ezért N, az N. :)
3.
3.
strike19
Ez gyönyörű.Szerezni kell wii u-t.
2.
2.
Gamerdavid
1.
1.
DON GONDOCS
A wiiu tulajdonosok nem panaszkodhatnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...