Megvenné az Apple a Kinect készítőit?

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 18.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint megvenné az Apple a Kinectben duruzsoló technológiát is kifejlesztő PrimeSense-t - az izraeli vállalatért 345 millió dollárt fizethet az almás cég. A PrimeSense nem kommentálta a híreket.

A Calcalist úgy tudja, megvenné az Apple az izraeli PrimeSense-t, a cégért 345 millió dollárt fizethetnek a cupertinóiak. A híreket az All Things D is megerősítette, a lap úgy értesült, hogy jogi problémák miatt a hét vége felé köthetik meg az üzletet a felek. Ez egyébként nem az első ilyen pletyka: júliusban arról cikkezett a sajtó, hogy az Apple, miután a PrimeSense technológiájának felhasználásáról tárgyalt, 280 millió dollárt ajánlott a cégért.

A PrimeSense neve valószínűleg nem sok olvasónknak ismerős, pedig a munkájukkal biztosan találkoztatok már: ez a cég fejlesztette ki az Xbox 360-féle Kinect alapjait jelentő technológiát a Microsoftnak. A csapat egyébként saját márka alatt is forgalmaz mozgásérzékelős kamerákat, honlapjuk szerint a Carmine 1.08-as modell például 200 dollárt kóstál.

A Polygon megkérdezte a PrimeSense illetékeseit a hírekről, azok azonban nem akartak pletykákat kommentálni.

30.
30.
MrBrooks
#29: Ez nem jott ossze koma.. :)

"Si tacuisses, philosophus mansisses"
29.
29.
Panda HUN
#28: Látom azért az ottani mentalitást már átvetted, mikor nincs már érv, akkor jön a témától teljesen eltérő anyázás/holomesedélutánozás...

(a cikket meg csak belinkeltem, nem én írtam hanem egy ORTODOX RABBI, akit kicsit nehéz lenne le nácirasszistafasisztatrapistázni...)
28.
28.
MrBrooks
#27: Nagyon el lehetsz keseredve koma, ha mar a "joker" pedofil rabbi kartyat is el kellett lonod.. Nem mellesleg magas lorol beszelsz, hogy en ugyan mit forumozgatok itt, ellenben veled en semmi ide nem vagot nem osztottam meg.

A masik dolog pedig, mellefogtal a megfogalmazasnal az alany megvalasztasaval, ugyanis amint, az elso neked cimzett kommentedben kifejtettem, en csak dolgozom idekint, Tolna megyei vagyok, es annyi kozom a zsidosaghoz maximum mint edesanyadnak. (De lehet neki tobb van, hiszen latom nagyon sziveden viseled az itt elok sorsat..) Tovabbi kellemes napot!

ui: Bocsanat az ekezetes karakterek hianya miatt, laptopra valtottam.
27.
27.
Panda HUN
#25: Ilyenkor milyen érdekes, hogy tudtok sírni, de amikor a kun-rákosi féle vonal több százezer áldozatáról van szó akkor ugye nem számít az elkövetők származása? Azért mikor kezdtek el kártérítéseket fizetni? Tudod mit nem kell tőletek semmi de ellentételezésképp mi sem adunk egy fillért sem + húzzatok haza a kizsarolt országotokba.
26.
26.
Panda HUN
#25: Angol azért megy? Egy kis "kultúra"...
http://www.vice.com/read/the-child-rape-assembly-line-0000141-v20n11
25.
25.
MrBrooks
#21: ui: Szégyelld magad, hogy neked több százezer honfitársunk halála pusztán "egy kis kézi munka" kategória. De tényleg, gusztustalan vagy.
24.
24.
Panda HUN
#22: Nekem oké, csak ne járjon vissza az itteni fórumokra minket kioktatni. Vagy héberül még nem megy, esetleg ott nincs játékoldal? Főleg ne rasszistázzon amikor a világ legkirekesztőbb országában él...
23.
23.
MrBrooks
#21: Akkor megkövetem magam, tévedtem. Nem csak szimplán rasszista vagy, hanem egyben tudatlan is, de mindenesetre rosszul informált. A közel-keleten az egyetlen ország, ahol egy arab azt csinálhat amit akar, anélkül, hogy akár saját családja ölné meg. Ezt arab munkatársaimmal folytatott vodkázás közben mondták nekem. (alkoholfogyasztás is tilos araboknak, csak hogy tudd) De nem hiszem, hogy meg tudnálak győzni az ellenkezőjéről.. Szóval higgy, amit akasz.
22.
22.
toriell
Ha ott tervezi neked nem mind1??:DDD
21.
21.
Panda HUN
#20: Mit kellene tanulnunk? Hogyan bombázzunk foszforral gyerekeket? Hogyan építsünk és tartsunk fenn egy 1,5 milliós elkülönítő tábort? (de persze én vagyok a rasszista ugye?) hogyan zsaroljuk a világot immár hetven éve egy kis kézi munka miatt??? Remélem ott tervezed leélni az életed. Sok boldogságot!
20.
20.
MrBrooks
#18: Metélt épp nem vagyok, viszont lassan 2 éve dolgozom Izraelben. Sok tekintetben lenne mit tanulnunk tőlük, keményen dolgozó rendes emberek. Te meg csak szimplán rasszista vagy. :)
19.
19.
sasncore
#18: Mit kell zsidózni minden cikknél? Uninteligens idióták vagytok. Ha különbek lennétek nem pofáznátok, és nem ítélnétek első látásra, az embert pedig a tettei alapján ítélnétek meg.
18.
18.
Panda HUN
#13: Metélt vagy "koma"?
17.
17.
toriell
Mellesleg a TV seriahoz lesz köze,de az Apple jelenleg nem támogatja azt az ötletet ,hogy elkezdjenek Tv-ket is gyártani ,még vagy úgy 3-4 évig... Apple oldalán fent van,ha kicsit tud valaki English megtalálja...
16.
16.
toriell
Jajj istenem amúgy nem meg venné helyesbíteném inkább MEGVETTE az Izraeli céget pár napja... kicsit le vannak maradva egyes emberek ezek szerint..:) Én csak örülök ,hát ha valami durva telefont ki eszelnek:)..
15.
15.
watto
#14: Hagyjuk már ezt az ócska hülye divatszöveget. Jobs korában is voltak hibák, most is vannak, az eladások ugyanúgy szárnyalnak, még jobban is, a termékekkel semmi gond,
14.
14.
Danikika94
Oszt ugyan mit akarnának tőlük...-.-" Steve Jobs halála után csak egy majomparádé az apple...-.-"
13.
13.
MrBrooks
#10: Savanyú a szőlő, koma? :D
12.
12.
alex512
#2: Az apple nem csak iphone-okat és ipadeket gyárt. Inkább tudom elképzelni, hogy a TV-s terveivel van összefüggésben.
11.
11.
p3ti
#7: De javú???? S:AD::DD:D:D
10.
10.
sunstreaker
hát persze, hogy izraeli.. mi más..
8.
8.
Dontrip
#7: Itt csak utána kellett volna nézni a neten, nem belelátni mások fejébe. Egyébként tököm tudja mi az a De Javú. Talán a "déja vu"-re gondolhattál.
7.
7.
RangerFox
#6: Szerintem itt senki sem gondolatolvasó. De Javú nem gondolod? ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...