Crash Bandicoot - még mindig az Activisionnél

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 25.
  • Pletyka
Link másolása
A találgatásokkal ellentétben az Activision nem adta el a Crash Bandicoot-jogokat, azonban a kiadó állítása szerint gőzerővel azon dolgozik, hogy visszahozza a klasszikus címet a köztudatba.

Három napja röppentek fel azok a pletykák, miszerint az Activision eladhatta a Crash Bandicoot-jogokat a Sonynak, és bár az ügyletre több jel is utalt (az Activision hivatalos weboldaláról eltűnt a cím, és a konzolgyártó is célozgatott rá az egyik PS4-reklámban), a hír kacsa.

A Game Informer unta meg a bizonytalanságot, rákérdezett az Activisionnél a dologra, ahol azt a választ kapta, hogy a kiadó nem adta el a Crash Bandicootot senkinek. Talán a hírnek nem örülnek túl sokan, az azért mosolygásra ad okot, hogy az Activision egyúttal azt is kijelentette: azon dolgozik, hogy visszahozhassa a sorozatot a köztudatba.

17.
17.
keiji maeda
egyébként valaki röviden leírná hogy miért került activision kézbe annak idején a crash bandicoot ?
15.
15.
dow225
Inkább maradt voltna a Naughty Dogál az activision sz.r csak buktaja a játékokat egy menthető széria van az pedig a cod bár az új rész is LAPOS lett.
14.
14.
daenath
Jobban orultem volna ha visszakerul a Sony-hoz, az Activagyon szerintem elbacca, az utolso amit toltam az a 3 resz volt, persze kiprobaltam Twin-t de ratyi volt, gyorsan tul is adtam rajta.
12.
12.
Ragnarox007
Régen rossz, pedig már kezdtem örülni... Egyedül 1 csapat tudná "sikeresen" visszahozni a sorozatot, és az pont a Naughty Dog, de úgy látszik, hogy ebből sem lesz már semmi...
11.
11.
aordog
Egyszerü a képlet: legyen egy Citadela, ami a központ a jätékban és a pälyäkhoz a kapu itt nyilna meg. Legyen rengeteg gyüjtögetni valo, persze ezeknek legyen is haszna. A kamera meg legyen manuälisan forgathato, mert a fix kamera elrontja a felfedezés örömét egy ilyen adventure jätékban.
Persze ez csak egy gondolat, de 31 évesen a legjobb jätékok emlékei jutnak eszembe a sorok íräsakor. Érdekes, hogy akkoriban jobbak voltak a platform jätékok...most meg a grafika az egekben van, de csak egy- két alkotäs hasonlíthato a címben szereplöhöz.
10.
10.
toriell
Nekem az első 3 rész volt az ami tetszett nagyon,mint játék menetben mint grafikailag is .Igen .. és ez volt 99 -ben kb... elég szörnyü azóta amióta átkerült az Activision-hoz ,csak egyre rosszabb. Nos am beismerem ,már nem emlékszek melyi kcég csinálta,de a Twinsanity rész még bejött azután kapufa... vége nállam Crash életének..mert borzalmasak a többi részek..
9.
9.
joshsolman1993
#8: Gondolom ha megint fejlesztik akkor jön PS3-ra és PS4-re
8.
8.
Chelseafan1989
Pedig kezdtem örülni hogy újra lesz PS-re Crash mert ami xbox-ra van az elég ratyi!
7.
7.
joshsolman1993
#6: Ezeket még nem próbáltam.
6.
6.
Starkiller89
#3: Crash of Duty - Modern Bandicoot
5.
5.
gorgo
jó lenne egy jó kis igazi mászkálós ugrálós játék
3.
3.
joshsolman1993
#2: Voltak már kellemes meglepetések, most is bízzunk ebben :) Pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz :D
2.
2.
Claude
Na, ha ők ''hozzák vissza'' abban nem lesz köszönet...
1.
1.
joshsolman1993
Emlékszek még a PS2-es korszakra, egyik kedvenc játékom volt a Crash hajrá, hozzák vissza azt az élményt amit akkor kaptunk :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...