Szeptemberben jön a Destiny

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Véglegesnek tűnő megjelenési dátumot kapott a Bungie új játéka, üröm az örömben, hogy a Destiny nem tavasszal érkezik, mint ahogy azt korábban ígérték, hanem csak szeptemberben.

Bár jövő tavaszra ígérték a megjelenését, a Bungie bejelentette, hogy a Destiny 2014. szeptember 9-én fog megjelenni PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. A premier előtt egy bétateszt is lesz, ez a nyáron veszi kezdetét, és először a PlayStation-tulajok számára érhető majd el.

Mióta nem foglalkozik a Halo-sorozattal, a Destiny a Bungie első projektje, méghozzá igen ambiciózus is. A shared-world koncepcióra építő FPS láthatatlanul mossa össze az egyjátékos és a multiplayer módokat, mély testreszabási lehetőségeket kínál a játékosok számára, és a története is érdekesnek tűnik az eddigi infóink alapján. Itt írtunk róla egy hosszabb előzetest.

Köszi, kopic!

Update! Nagyon úgy néz ki, hogy a ma esti VGX-en is ott lesz a játék.

13.
13.
Zombiekiller6
Amit viszont nem értek: Ha az Activision keze alatt dolgozik a Bungie, hogy nézhet ki ilyen szépen? Erre bezzeg adtak pénzt?
12.
12.
Zombiekiller6
Én annyit remélek a játéktól, hogy teljesen bejárható legyen az összes bolygó, ne úgy mint a Mass Effect-ben vagy SWTOR-ban! Mag jó lenne split-screen, de az ki van zárva. Amúgy meg már csak a címe alapján jobban érdekel, mint a Halo!
11.
11.
mestermagyar
#9: Hát nem sok stratégia van, minden 2. hír ugyanarról az fps/tps-ről szól.
9.
9.
Stranger
Mondjuk ha PC-s játékokról is lenne hír, nem lennének ilyen segeszki féle nyomorékok.
3.
3.
Jared
miiiiiiiiiiiiii neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee az még messze van
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...