VGX 2013: Hol tudom nézni?

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 7.
  • Hír
Link másolása
Sokat beszéltünk róla az elmúlt napokban, és ma végre túlesünk rajta: éjfélkor kezdődik az Video Game Awards, vagy ahogy idén nevezik, a VGX. Díjátadó, trailerek és bejelentések várhatók.

A névváltással együtt a szervezők úgy gondolták, ideje globális bulivá varázsolni a showt, ezért már viszonylag korán, magyar idő szerint éjfélkor elkezdődik a rendezvény. Ezzel együtt a streamet sem fogják korlátozni, a Spike bármelyik partnerénél, bármelyik régióból követhetjük majd az eseményeket.

Üröm az örömben, hogy embedelni nem tudunk, így ajánljuk a hivatalos oldalt, az Eurogamert, a Polygont vagy a Game Informert, esetleg PS3-on, Xbox 360-on, Xbox One-on, Steamen, Androidon és iOS-en is próbálkozhattok a díjátadó követésével.

A műsor három óra hosszú lesz, a díjak átadása mellett egy sor trailerre és bejelentésre számítunk. Itt lesz a Quantum Break, kapunk két Square Enix-címet, The Witcher 3-at, Titanfallt, Nintendo-bejelentést, South Parkot, The Divisiont, Broken Age-et és Dying Lightot is egyebek mellett. Aki végignézi, annak jó szórakozást, mi korán reggel jövünk a hírekkel!

16.
16.
Rakottkrumpli
#15: Nyugi falusi testvérem, városban fél 10-kor van korán reggel :D
15.
15.
Trapyd
"Aki végignézi, annak jó szórakozást, mi korán reggel jövünk a hírekkel!"

Korán reggel van. Hol vannak a hírek?
14.
14.
hedzsooo
WITCHER 3 ismét ütött!^
13.
13.
LargoPlanet4
Xbox360-on miért nem lehet elindítani? Amikor el akarom indítani megjelenik egy ablak, hogy letöltse, de nem kezdi el letölteni hanem visszaugrik a menübe.
12.
12.
hYdRa
Lehet hogy én vagyok a hülye, de fogalmam sincs hogyan lehetne PS3-on nézni...help?
11.
11.
DevilGamer
#9: Sejtem, te szerencsétlen.
9.
9.
#8: Honnan tudod, hogy nem 00:00-kor kezdődik, te szerencsétlen

8.
8.
DevilGamer
#7: Na, itt sem szabad kérdezni! Mindenesetre köszönöm, azt én is láttam, de gondolom nem 00:00-kor fog kezdődni ezért kérdeztem a pontos időt.
7.
7.
danez11
#6: cikk 2. sora te szerencsétlen
6.
6.
DevilGamer
Magyar idő szerint mikor kezdődik?
5.
5.
markoci555
na most akkor már tudjuk mi az az x?
4.
4.
bodortamas1
Én fent maradok :) Amik érdekelnek, azok a díjátadók, quantum break, két square enix bejelentés, titanfall, division, dying light és GTA V-ös zenekar vagy mi lesz :D
3.
3.
DevilGamer
Alig várom! Popcorn elő éééss... QUANTUM BREAK!
2.
2.
giga321
Division és a Square Enix címei érdekelnek (remélem Tomb Raider ps4-re), illetve habár valószínűleg nem fogok játszani vele, de a Quantum Breaket figyelemmel kísérem.
1.
1.
_Tappancs_
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...