VGX 2013: Hol tudom nézni?

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 7.
  • Hír
Sokat beszéltünk róla az elmúlt napokban, és ma végre túlesünk rajta: éjfélkor kezdődik az Video Game Awards, vagy ahogy idén nevezik, a VGX. Díjátadó, trailerek és bejelentések várhatók.

A névváltással együtt a szervezők úgy gondolták, ideje globális bulivá varázsolni a showt, ezért már viszonylag korán, magyar idő szerint éjfélkor elkezdődik a rendezvény. Ezzel együtt a streamet sem fogják korlátozni, a Spike bármelyik partnerénél, bármelyik régióból követhetjük majd az eseményeket.

Üröm az örömben, hogy embedelni nem tudunk, így ajánljuk a hivatalos oldalt, az Eurogamert, a Polygont vagy a Game Informert, esetleg PS3-on, Xbox 360-on, Xbox One-on, Steamen, Androidon és iOS-en is próbálkozhattok a díjátadó követésével.

A műsor három óra hosszú lesz, a díjak átadása mellett egy sor trailerre és bejelentésre számítunk. Itt lesz a Quantum Break, kapunk két Square Enix-címet, The Witcher 3-at, Titanfallt, Nintendo-bejelentést, South Parkot, The Divisiont, Broken Age-et és Dying Lightot is egyebek mellett. Aki végignézi, annak jó szórakozást, mi korán reggel jövünk a hírekkel!

Ezek is érdekelhetnek

16.
Rakottkrumpli
#15: Nyugi falusi testvérem, városban fél 10-kor van korán reggel :D
15.
Trapyd
"Aki végignézi, annak jó szórakozást, mi korán reggel jövünk a hírekkel!"

Korán reggel van. Hol vannak a hírek?
14.
hedzsooo
WITCHER 3 ismét ütött!^
13.
LargoPlanet4
Xbox360-on miért nem lehet elindítani? Amikor el akarom indítani megjelenik egy ablak, hogy letöltse, de nem kezdi el letölteni hanem visszaugrik a menübe.
12.
hYdRa
Lehet hogy én vagyok a hülye, de fogalmam sincs hogyan lehetne PS3-on nézni...help?
11.
DevilGamer
#9: Sejtem, te szerencsétlen.
9.
#8: Honnan tudod, hogy nem 00:00-kor kezdődik, te szerencsétlen

8.
DevilGamer
#7: Na, itt sem szabad kérdezni! Mindenesetre köszönöm, azt én is láttam, de gondolom nem 00:00-kor fog kezdődni ezért kérdeztem a pontos időt.
7.
danez11
#6: cikk 2. sora te szerencsétlen
6.
DevilGamer
Magyar idő szerint mikor kezdődik?
5.
markoci555
na most akkor már tudjuk mi az az x?
4.
bodortamas1
Én fent maradok :) Amik érdekelnek, azok a díjátadók, quantum break, két square enix bejelentés, titanfall, division, dying light és GTA V-ös zenekar vagy mi lesz :D
3.
DevilGamer
Alig várom! Popcorn elő éééss... QUANTUM BREAK!
2.
giga321
Division és a Square Enix címei érdekelnek (remélem Tomb Raider ps4-re), illetve habár valószínűleg nem fogok játszani vele, de a Quantum Breaket figyelemmel kísérem.
1.
_Tappancs_
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...