World of Warcraft - elindult az ingame bolt

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 11.
  • Hír
Link másolása
Beköszöntött a mikrotranzakciók kora a Blizzard MMO-jában. A legfrissebb tapasszal elérhetővé vált az ingame bolt, ahol a nyitás örömére számos hátast és petet féláron vásárolhatnak meg az érdeklődők.

Ha nem tudsz kisállatok nélkül létezni a World of Warcraftban, és számodra túl megterhelő Alt+Tabot nyomni, hogy elérd a hivatalos boltot, jó hírünk van: most már a játékon belül is vásárolhatsz. Az MMO legfrissebb foltja élesítette az ingame boltot, s ezzel együtt a mikrotranzakciók korszakát. 

Jelenleg több hátast és petet vásárolhatunk féláron, köszönhetően a nyitásnak. Előbbiek 25 dollár helyett csak 12,50 dollárba, utóbbiak 10 zöldhasú helyett csupán 5-be kerülnek. A Battle.net shopjában mindez az év végi leárazásokhoz köthető, az akció egészen 2014. január 1-jéig tart. Siess, nehogy lemaradj róla!

13.
13.
Lorthirash
#10: Olyan cuccot nem lehet venni csak mountokat gyakorlatilag ja meg most van ilyen fejes skin.
12.
12.
Lorthirash
#2: A helyedben még egyébként játszanék a játékkal és majd 90-en amikor már van egy kis honor gear elmennék arena vagy bg vagy ha pve akkor raid mert sztem nem tudod mit hagysz ki. bár ez csak az én véleményem
11.
11.
Lorthirash
#6: ez igaz de az még legalább 5 év mivel még 2 kieg tuti lesz
10.
10.
Extol
Mennyibe kerül egy kard amivel kiirthatok mindent?
9.
9.
mestermagyar
#6: Csak mondom, pl. a minecraftot még csak olyan 13 millióan vették meg. VETTÉK, nem játszák. Úgyhogy azért nem értem mit van rajta szégyenkeznivaló. Steamen meg a "legnépszerűbb" játék a DOTA 2, amit félmillióan játszanak csúcsértékkor,úgy hogy teljesen ingyenes.
8.
8.
pimpa25
#6: Aztán azt a részt olvastad-e,h alt-tabbal eddig is meg lehetett vásárolni ezen itemek nagy részét,csak ippeg webes felületen,amit most implementáltak a játékba?Látod,látod,az ördög a részletekben lakozik,mint pl abban is,h 7,6 millió aktív játékos nagyjából lefedi az összes többi fizetős mmo előfizetői bázisát,esetleg többszörösen is,ezen adatból pedig véget,vagy akár gondot vizionálni csacsiságnak tűnik.
7.
7.
Dezseee
#6: Igen,7,6 millió,de semmilyen másik mmonak nincs ekkora játékos állományosa. Szóval nem hiszem hogy rosszul menne nekik,csupán már nem úszkálnak a pénzben mint Dagobert bácsi,de biztos vagyok benne hogy nyereséges még mindig.
6.
6.
Neo1989
Nagyon nagy gondban lehet a Blizzard ha már ezeket kényszerült bevezetni.
Elvileg már csak 7,6 millióan wowznak ami egyértelműen a konkurenciák hozománya.
De hát aminek kezdte van az véget is ér.
5.
5.
Lorthirash
#2: hát figyelj. jelenleg karácsonyi akció van 1hónap játékkal szabadonválasztott országgal............15€-ból meglehet szerezni: http://eu.battle.net/wow/en/blog/11767637
4.
4.
Gubi
#3: És amúgy tényleg... jó... a hátasok 25 helyett 20-ba, most pedig a leárazás miatt 12,50 helyett 10 euróba fájnak, a petek esetében viszont 1:1 váltás megy.
3.
3.
Hunner
Ez mind szép és jó, de szerintem viszonylag kevesen játszanak az olvasóközönségetekből amerikai szervereken. Írjunk már eurót a cikkekbe please. Úgyis 1:1-be váltják a cégek, számolni sem kell :)
2.
2.
Starkiller89
Nekem van egy eladó accom, pandáig megvan az összes kieg, akit érdekel, az írjon egy üzenetet, 73-as frost DK karival, lejátszottam az ingyenes első hónapot és azóta csak porosodik...7 ezerbe adom, ennyiért nem sok...ja és az összes dobozos verzió, a lemezek sose voltak a meghajtóban.
1.
1.
catilina
Ezért az árért másutt egy teljes játékot kapsz, nehogy vegyél!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...