Kétmilliónál jár az Xbox One

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 11.
  • Biznisz
Link másolása
Mérföldkőhöz érkezett a következő generációs Xbox is, a Microsoft bejelentette, hogy mára - pedig még három hete sem kapható - több mint 2 millió példányt vittek haza az Xbox One-ból.

A Microsoft bejelentette, hogy több mint 2 millió példányban kelt el az Xbox One: a konzol november 22-én mutatkozott be tizenhárom országban, összességében tehát 18 nap kellett az aktuális mérföldkőhöz.

A Microsoft szerint azóta 39 millió achievementet oldottak fel a játékosok, ezek összesen 595 millió Gamerscore-t értek. A közleményből az is kiderült, hogy az Xbox One-hoz köthető Xbox Live-os eladások is kezdenek felpörögni, máig több mint 1 millió ilyen tranzakciót bonyolítottak le a hálózaton keresztül.

A rivális PS4 kapcsán múlt héten kaptunk helyzetjelentést, a Sony december 3-án jelentette be, hogy 2,1 millió darabot vittek haza az új konzolból a játékosok.

60.
60.
rethrospektiv
#55: 130 kg vagyok, remélem észre vesz a villamosvezető. Igazából megvásárolhatnám a jenlegi és az új generációt is. De ez tényleg nem farokméregetés. Játék. Szórakozás. Viszont sajnos annyi szabadideje nincs az embernek, hogy minden nap játszon vagy ki tudja élvezni a konzolok adta lehetőségeket maximálisan. Csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy milyen gyerekesek vagytok néhányan kőkemény arcal...
59.
59.
cannondale
#58: Logikus,h egyik konzol van a masik konzol nincs.
Es azt is be akarja "majd" szerezni,de miert en kapcsolom fel a villanyt neked.Ahelyett,h hagynalak tapogatozni:)
Szivesen:)
58.
58.
supair
#55: Nem hinném,hogy egy 360 tulajaként bármiről is le lenne maradva.......szevasz.mond te melyik párhuzamos világban élsz?XD
55.
55.
cannondale
#54: PS5 lesz addigra...szevasz ugyanugy le leszel maradva,mint eddig...
54.
54.
rethrospektiv
Énmeg ha felnövök és sok pénzem lesz az xboxom mellé megveszem a ps3at, 4et...es az xot.Es tobzódni fogok a legjobb játékokban, mikor Ti még mindig farokméricskélni fogtok. :)
53.
53.
cannondale
Kamerától idővel keg fog szabadulni XO árleszállítasnak fog tunni a masodik korben.
Tudja elso korben ő is barmit eladhat,ugyis megveszik.
Így javul a kamera eladasi statisztika.hatha kitud tolni ra valami jobb jatekot ami 5-percnel is tobbet er.
52.
52.
colonialmarine
#29: Az a vicc hogy minden 2. kommentedben fanboyozol másokat,holott ugyan azt akarod bizonygatni mint az általad lefanboyozott emberek...
MS sikerének örülök.
De a ps akkoris jobb :D
51.
51.
SP4C3F0X
Szegény és buta emberek csinálnak pénzt a gazdag és okos embereknek. Oszt még örülnek is neki.
50.
50.
Csoki80
#41: Örömmel méregetik egymásnak.........
46.
46.
Ruga
En egyelore csak azt latom, hogy ps4-et szeretnek a hardwer miatt es xo-t a jatekok miatt.. Juhee.. :/
45.
45.
cannondale
7milliard emberből pár tíz millió darab.Hű csoda,h mi magyarok is köztük lehetünk:)
Mátyás király jól oda rakta magát:)Csak sajna utólag jöttek rá az emberek:( Oda az igazság.:(
44.
44.
frankdelgado
#43: Grécsi Lászlók kedvéért:

Első sor: Most akkor melyik a jobb....vagy amelyikre....
43.
43.
frankdelgado
Most akkro melyik a jobb? Amelyikből többet adnak el, vagy amelyire jobb játékok jelennek meg, ill. több mindent tud? Engem momentán qrtára nem érdekel, hogy mennyit adnak el. Ezen legfeljebb azt lehet mérni, hogy várhatóan mennyit tesznek zsebre a játékeladásokkal, mert állítólag a konzolokon nem nyer sokat egyik gyártó sem. Megmondom melyik lesz a nyerő: amelyikre hamarabb lesz dual boot. Az X esélyeseb, mert annak a nand-ját már kiolvasták...........
42.
42.
supair
#38: Jézusom!Hol voltál eddig?
Remélem lesz türelmed sokáig érvelni itt a gémkapcson.
Így továbbra is van értelme,hogy végigolvassam a kommenteket.
Kösz,hogy úgy teszed ahogy én nem tudnám.
41.
41.
Yanez
Kit érdekel, hogy melyikből kelt el több??? A lényeg, hogy mindkettő sikeres startra tett szert. Jelen generációnkban a Wii-ből is sokkal többet adtak el, mint a PS3/X360-ból, és rossz volt emiatt valakinek? Tönkrement valamelyik konzol? Ejnye srácok, nem farokméregetés kell ide, hanem öröm, de tisztán!
39.
39.
tsulok
#34: Arra ezért lehetett számítani, hogy nagy gondok nem lesznek. Miután visszaléptek az eredeti elképzelésektől egyből megugrottak az előrendelések.
Ami engem meglep, hogy a előző gépekhez képest jóval jobbak az eladások, pedig most egyszerre jelent meg a két konzol.
38.
38.
Gamer 74
#34: Ott a pont nálad!
Ennyi és nem több. De az only Ps4 mániás gyerekek többsége konkrétan már temették előre, ez a hír csak arra volt megfelelő, hogy biliből kivegyék a kezüket. A legtöbb nem is a játékokat kedveli, egyszerűen márka rajongók, még játék hiányában is. Na ez a szánalmas a mai gamer társadalomban. Persze akadnak kivételek.
37.
37.
Gamer 74
#33: Gondolom ez személyemnek szólt.
Miért is probléma ez? Nulla értékű hír. Teljesen szubjektív kinek mi is jelenti ezt valójában. Nem mellékesen nem osztottam az észt, egyszerűen érveltem a véleményem mellett. Nálatok nem szokás az ilyen hozzáállás? Bizony, 39 évesen is érdekelnek a játékok, és nem két éve vagyok a videojátékok világában. Ez gond lenne? Te pedig 25 évesen egy semmitmondó mondatot tudsz produkálni trendi módra, érvek avagy cáfolat helyett. Na, ez a nem mindegy. Aztán csodálkozunk, ha egyre butábbak a játékok. Csak saját magadat minősíted.
36.
36.
frenkyboyhun
#35: Nem szoktam commentelni viszont minden nap elolvasom őket . A szívemből beszéltél most Scoo ;)
35.
35.
Scoo
Nem fogom elolvasni miket írtatok. Csak elmondom a véleményemet.

Az eladási adatok most még semmit se tükröznek vissza!!! Egyelőre nem lehet összehasonlítani az adatokat mivel ki így, ki úgy értelmezi.
A Wii-U már nagyon rég kint van, róla ne beszéljünk most.
Az Xbox One valóban kevesebb helyen érhető el, VISZONT az anyaországban már elrajtolt. Durva bukta lett volna ha pont az USA-ban nem hozza a számokat.
A PS4 több országban elstartolt, de Japánban még nem.
Majd kb. minimum fél év múlva lehet majd komolyabb véleményt nyilvánítani (lehet még akkor sem). Addig csak szájkarate és fanboykodás megy.

Az én véleményem az, hogy remélem mindkét konzol sikerek lesz és fej fej mellett lesznek az eladási adatok, mivel minél élesebb a verseny, annál jobb nekünk játékosoknak.
34.
34.
Yami
#21: Messze menő követekztetéseket valóban nem lehet ezekből levonni, de egy pozitív következtetést mégis le lehet:
Az Xbox One koránt sem nyitott olyan roaszul mint azt sokan jósolták. Ez számomra is meglepő a szarviharnután ami XO körül volt.
33.
33.
2xhun
39/F-el egy ilyen nulla hírnél osztani az észt, ez a nem mind1. :D:D
32.
32.
JackBauer
Nagyon az elején járunk, ez az egész vita tök fölösleges:D Majd a játékok eldöntik melyik a jobb konzol mindenki számára.
31.
31.
kopic
Eszmeletlen eredmeny, csak igy tovabb ! Remelem, hogy december vegeig a 3 millio is meglesz !
30.
30.
Gamer 74
#28: Elnézést. Tévedni emberi dolog:-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...