Bezártak a BloodRayne fejlesztői?

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 12.
  • Pletyka
Link másolása
Bár hivatalos bejelentést még nem kaptunk, úgy hírlik, tizenkilenc év működés után lehúzta a rolót a Terminal Reality. Ami nem meglepő mondjuk, mert a csapat elmúlt néhány éve borzasztó volt.

A Terminal Reality bezárását a csapat egy korábbi munkatársa, Jesse Sosa szellőztette meg a Facebookon. Bejegyzésében arról ír, hogy bár ő maga tíz év munka után önként döntött úgy, hogy elhagyja a szerinte rossz irányba tartó stúdiót, de mindig kitartott a többiek mellett, és a legjobbat remélte nekik. Most, hogy a csapat lehúzta a rolót, valószínűleg csalódott, igaz, hivatalos bejelentés még nem történt az ügyben.

A Terminal Reality 1994-ben alakult, a csapat első játéka a Terminal Velocity volt, de neki köszönhetjük többek között a BloodRayne-játékokat is. Az utóbbi években a Ghostbusters: The Video Game és a Def Jam Rapstar volt vállalható darab tőle, a Kinect Star Wars és a The Walking Dead: Survival Instinct viszont már gyalázatosan sikerültek.

Köszi, DON GONDOCS!

7.
7.
DON GONDOCS
Ennyit a NextGen Blood Rayne-ről.
6.
6.
Ecneb
Nem kár értük, volt egy remek játék a kezükben, amit szépen elhanyagoltak. Szerintem ideje volt már és még csak nem is meglepő...
5.
5.
azureknight0715
A BloodRayne igazán átkerülhetne valami normális céghez akik látnak potenciált a játékban és folytatnák. Azért ez egy kultusz játék.
4.
4.
Csoki80
A Ghost Busterst egyszer vegigjatszom az biztos valami miatt mindig elmarad. Gondolom a csapat legjavat felszivja az ipar. Jo munkat nekik.
2.
2.
Lord Zozo
Ezen nem csodálkozom. Gyalázatos játékokat sikerült csinálniuk!
1.
1.
BloodyDeath
Hát sajnálatos. Pedig titkon reméltem, hogy egy BloodRayne játékot fogunk még kapni. Szerintem nagyon jó játék volt akkor. Nekem nagyon tetszett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...