Íme, a Samsung mobilos gamepadje

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 18.
  • Hardver
Link másolása
Egyre nagyobb divatnak örvendenek a mobilos kontrollerkiegészítők, így nem véletlen, hogy a Samsung is előrukkolt a sajátjával. A fantáziadús GamePadet nevet viselő kütyü már kapható is.

A GamePad prototípusát már láthattuk korábban, a kütyü végleges változata viszont csak a minap mutatkozott be. A kiegészítő a Samsung Galaxy-eszközökkel használható majd, Bluetoothon csatlakozik hozzájuk, és megtalálható rajta minden, ami egy kontrollerhez kell: két analóg kar, D-pad, négy akciógomb, két ravasz, Select és Start gombok, illetve kapunk még egy úgynevezett Play gombot is.

Ha csatlakoztattuk a GamePadet, a Playt megnyomva varázsolható elő az úgynevezett Mobile Console alkalmazás, ami tulajdonképpen egy játék launcher a GamePad-kompatibilis címeknek. A Samsung szerint 35 játék támogatja jelenleg dedikáltan a kiegészítőt, köztük a Need for Speed: Most Wanted, az Asphalt8: Airborne, a Modern Combat 4: Zero Hour, a Virtua Tennis Challenge és a Prince of Persia: The Shadow and the Flame, de később folyamatosan bővül majd a felhozatal.

A GamePad minden olyan Samsung Galaxy-kütyüvel használható, amelyen az Android 4.1-es verziója fut, de a gyártó az Android 4.3-mal működő készülékekre optimalizálta a cuccot. A telefonunkat vagy phabletünket hozzá is csíptethetjük természetesen, 4-6,3 hüvelykes kijelzővel szerelt Galaxykkal etethetjük.

A GamePad Európa néhány országában már kapható, az ára egyelőre ismeretlen.

11.
11.
SP4C3F0X
Inkább egy keretet csináltak volna aminek a két oldalán gombok vannak.
10.
10.
turi
#7: lehet h a kényelem miatt...bár szerintem is hülyeség
9.
9.
Jared
hogy ez minek van meg hogy ki nek xd
8.
8.
mestermagyar
Moga pro mellett labdába sem rúg ez az ócskavas.
7.
7.
Csoki80
most ezen 3 kar van?? Urlenyek XD
6.
6.
cannondale
Ezzel várok még1-2évet.Addig inkább vitázom.
De tény,h jó uton haladnak:)
Grat.
5.
5.
Henry82
#3: Ebben igazad van, de azt ne felejtsük el, hogy kézikonzolokból ritkán jön ki új generáció, a mobilok viszont hipersebességgel fejlődnek (főleg, hogy a kézikonzol rétegtermék, mobilja meg mindenkinek van, ergo sokkal több pénzt tudnak fejlesztésre költeni), nincs messze az idő, amikor hardverben utolérik őket, onnantól pedig ugyan olyan minőségben készülhetnek mobilra is játékok. Szerintem hosszú távon a kézikonzoloknak lőttek, egy eszköz lesz a zsebben, csak egy és azt fogjuk mindenre használni és ezek biztosan a mobilok lesznek (bár lassan nem is így kéne hívni őket, sokkal többek ezek egy telefonnál)
4.
4.
dcba
Ja csak meg annyit, h ez a kis kontroller kutyu mintha szimpibb lenne mint a razer probalkozasa apple-eknel. Csak nekem hianyozna arrol a ket analog ami itt hibatlanul megvan??
3.
3.
dcba
#2: Na igen, azert vitan kevesebb a jatek, de en meg telon nem lattam olyat mint vitan a killzone vagy a mortal ill injustice. Az a baj, h az emberek kezdenek igenytelenedni, es beerik ezzel a modern combat 4-gyel is, mivel csili villi a grafikaja igy mindenki ugy van vele, h megveszi 3 fontert es jo az, mint a killzone ami sztem feler egy asztali konzoljatek minosegevel es az ara is annyi.Sztem a modern combat 4 vmi tragedia milyen gagyi, es 5 perc utan toroltem is, Killzonet meg le sem birtam rakni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...