Sid Meier-játékok a Humble Bundle-ben

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 5.
  • Hír
Link másolása
Elrajtolt az új Humble Bundle is, mostantól két héten át Sid Meier-játékokra lehet befizetni a már megszokott, igen kedvező áron. Emellett a 2K bejelentette, hogy pénteken jön a Civilization V bővített kiadása.

A Humble Sid Meier Bundle még 13 napig érhető el, és a már megszokott felállás szerint nagyon sok játékot vehetsz meg nagyon jó áron, ráadásul úgy, hogy annyit és annak fizetsz, amennyit szeretnél.


Persze ez most csak részben igaz, ugyanis az összes játék steames, ezért alsó hangon 1 dollárt kérnek tőled. Az alapcsomaghoz jár a Sid Meier's Ace Patrol, a Sid Meier's Ace Patrol: Pacific Skies, a Sid Meier's Civilization III Complete, a Sid Meier's Civilization IV: The Complete Edition és a Sid Meier's Railroads!, ha pedig a befizetések átlagos összegén felül tejelsz (ez a hír megírásakor 8,07 dollár), a Sid Meier's Civilization V-öt és a Sid Meier's Civilization V: Gods and Kings kiegészítőt is megkapod.

Oké, de mitől ilyen magas az extra csomag ára? Nos, viszonylag szokatlan módon egy harmadik ársávot is behoztak az új bundle-höz, ami azt jelenti, hogy legalább 15 dollár befizetésekor a Sid Meier's Civilization V Brave New World kiegészítője is jár a pakkhoz - ez pedig nyilván alaposan meghúzza az átlagos árat is.

Jön a Civilization V bővített kiadása

Pénteken, vagyis február 7-én kerül boltokba, illetve válik letölthetővé a Sid Meier's Civilization V: The Complete Edition. A 10 990 forintos áron megvásárolható pakkba az alapjáték mellett a Gods and Kings és a Brave New World kiegészítők is bekerültek, illetve az összes eddigi kisebb DLC és a Conquest of the New World Deluxe Scenario is jár hozzá - utóbbi egyébként minden Brave New World-tulaj számára ingyenes lett.
8.
8.
Birkazoli
#7: Köszi! Remélem, mert a trailerben hallható zene állítólag a 4-es részből származik, azt pedig meghallgatva arra jutottam, hogy mindenképp szeretném majd flac változatban megszerezni:D
7.
7.
Clayman
#5: Nem. Szerintem jövő hét keddi bővítésként jön.
5.
5.
Birkazoli
Valaki esetleg megtudná mondani, hogy a Civilization 4-hez hozzáadják a játékban lévő zenéket is(Soundtrack)? Nem írják sehol láthatóan az oldalon sajnos:S
3.
3.
Clayman
#2: Szerintem most ez a 15 dodónál kezdődő +DLC miatt nyomták fel ennyire az árat.
2.
2.
#1: Azért mert van pár elmebeteg aki azon versenyez, hogy ki tud többet adományozni.
1.
1.
Clayman
Szépen felment az ára. Tegnap este még 4,5 dollárért meg tudtam venni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...