Élőszereplős sorozatot kap a Dead Rising 3

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 10.
  • Cooltúra
Link másolása
A Mortal Kombat: Legacy-sorozat producere szerezte meg a Dead Rising megfilmesítési jogait a Capcomtól, így Tim Carter stúdiója készítheti el a zombis játékon alapuló élőszereplős websorozatot.

Már csak a Capcommal kötött szerződés véglegesítésére vár Tim Carter, a Mortal Kombat: Legacy producere, majd ténylegesen is elkezdődhet a Dead Rising 3 websorozat gyártása. Egy "nagyon nagy" Los Angeles-i stúdió, a Contradiction Films készíti a zombis játékon alapuló élőszereplős sorozatot.

Az összes epizód együttesen kilencven perc játékidővel rendelkezik, de egy lineáris történetet mesél el, ellentétben a Mortal Kombat: Legacy első évadával. Magyarul: ha az összeset egyszerre ledarálod, akkor egy komplett filmet kapsz a Dead Rising 3 alapján.

Carter nem csak egyetlen videojátékot akar ily' módon megfilmesíteni: a Keiji Inafune nevével fémjelzett Mighty No. 9-re is fáj a foga, bár a játék atyja szerint erről még nem született megállapodás Contradiction Filmsszel, a tárgyalások jelenleg is zajlanak.

Nem ez az első alkalom, hogy élőszereplős sorozatot rittyentenek a Dead Risinghoz: a második rész megjelenésekor született a Zombrex: Dead Rising Sun cím rövidfilm, amit epizodikusan adtak ki az Xbox Live-on.

6.
6.
GabbyXD
5.
5.
GabbyXD
4.
4.
Dreadlox
por que??? tök fölösleges sztem
1.
1.
GabbyXD
Kemuri=nyesto6 ??????????
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...