Vadonatúj Tony Hawk-játék készül

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 21.
  • Hír
Link másolása
A hírt maga a gördeszkás legenda erősítette meg egy amerikai rádióműsorban. Annyi biztos, hogy az Activision nem hagyja sokáig parlagon heverni a valaha szebb napokat látott frencsájzt. A rajongók pezsgőt bonthatnak.

A Demolition Radiónak adott interjújában, Tony Hawk, a gördeszkás isten többször is kijelentette, hogy egy vadonatúj játékon dolgozik, bár a fejlesztés még korai szakaszban van.

Az IGN viszont utánajárt a dolognak, s kiderítette, hogy az Activision keze is benne van a projektben. Naná, hogy igen, elvégre övé a Tony Hawk-sorozat.

A legutóbbi rész, a Tony Hawk's Pro Skater HD két éve jelent meg, s bebizonyította, hogy a frencsájzra még mindig vevők a rajongók. A felújított változat szépen teljesített a kasszáknál, ha az Activision új rész fejlesztésbe kezdett, akkor arról mostanság ránthatják le a lepet.

Kíváncsian várjuk a részleteket!

17.
17.
p3ti
Tony Hawk 2 Demoját rongyosra játszottuk a PS1en.. - imádtam
16.
16.
jarlaxle
Emlékszem annak idejèn a th2 demo aszem egy map + 2 karakter volt benne....A végén feszítövassal szedtük ki a szürkéböl....
15.
15.
ZephyrDavid
Vártam már ezt a fajta hírt nagyon. Új konzolokra akarnak valami nagyot produkálni, Hát Én kíváncsi leszek erre.
13.
13.
Elyas
Sose szerettem deszkázni se a valóságban se játékban de Tony Hawk egy brutál nagy legenda, minden tiszteletem az övé
12.
12.
SpilerOne
Erre az EA bejelenti majd a SKATE 4-et és akkor szerintem felesleges is lesz kiadni a TH-t.
11.
11.
Dreadlox
szerintem a HD verzió egy rakat fos volt:D a régi zenékből 2-3 volt benne, ez még nem is lenne gond, ha játszható maradt volna a játék.... de nem, mivel a fizikai amit alávarázsoltak, az valami horribilis volt... grindolni akarok, felpattanok a korlátra, aztán 24 G-vel kilövi az emberemet a semmibe.... hát hogy is mondjam amikor már 200k fölötti kombót ezért elbasz az ember akkor elmegy tőle a kedve....Flash, te meg hülyeségeket beszélsz megint....minek speedrunolni minden egyes játékot de komolyan? ennyire nem értékeled a fejlesztők munkáját hogy csak egyfajta tesztként végigszaladsz az egész játékon? Azért van a játék hogy sokáig lekösse az embereket, nem pedig gyorsan végigpörgesd meg elhintsed azt h "megvót"....
5.
5.
Simonus18
hol éltek ti, volt az egy hét is, hogy végig told 100%osan a questeket, nem csak végig futni rajtuk.
4.
4.
Zoltanovits
Tony Hawk 1,2,3,4 ,de jók is voltak anno.Ha hasonló stílus lesz tuti vevő vagyok rá. :)
1.
1.
ulikedegs
a tony hawk 3 volt az első játék amit végig toltam...várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...