Márciusban jöhet az Amazon konzolja

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 22.
  • Pletyka
Link másolása
A legfrissebb pletykák szerint már márciusban befuthat az Amazon konzolja, amin valószínűleg saját gyártású játékok is megjelennek majd. A cég még nem kommentálta a híreket.

Sűrűsödnek az Amazon körüli pletykák, nem sokkal azután, hogy azt hallottuk, hogy a cég még idén piacra dobhat egy set-top boxot/konzolt, a Recode forrásai szerint már márciusban a boltokba kerülhet a kütyü.

A forkolt Androidot futtató eszköz valószínűleg 300 dollár alatti áron kerül majd forgalomba, és alapvetően a tartalomfogyasztás serkentése a célja: ezt állítólag mind videós, mind videojátékos fronton saját gyártású címekkel is erősítené a vállalat. A játékfejlesztéssel kapcsolatos híreket ugye könnyű összekötni a Double Helix felvásárlásával...

Az Amazon még nem reagált a hírekre.

3.
3.
PaprikaJancsi
Az a mosoly az arcán, kicsit erőltetett.:)
Biztos nem vennék ilyen szart. Ennek semmi értelme.
2.
2.
dcba
Nem vagyok egy pesszimista tipus, de en is azt latom, h mar csak nyuglodik a jatekipar. Itt van pl a next gen. Adott esetemben a ps vita meg a ps4. Vitat anno megvettem es azota is csak 8 jatekom van ra, mert nincs mas. Most itt a ps4 van ra penzem, de nem latom ertelmet megvenni. Tudom, h most jelent meg, de amikor a ps3 jott ki azonnal szaladtam megvenni, mert mar akkor volt ra erdemi tartalom. MOst vacilaltam rajta, osztottam szoroztam es a Killzonert nem veszek meg egy uj konzolt.

Hogy ehhez is hozzaszoljak: Semmi ertelmet nem latom ezeknek az androidos kutyuknek. Komolyan emelje fel a kezet aki leul a TV ele es atszellemulten tud jatszani barmelyik androidos jatekkal. Mind szep, de jellegtelen ures, nincs meg "az az erzes" feeleing mint mondjuk ps3mon ill konzolon. Ouya is egy bukas lett, ennek sem josolok semmi jovot.
1.
1.
Mindenki szenne akarja keresni magat, de senki nem fogja viszont jol szetcincaljak a jatekipart ezzel a sok szutyokkal.
Gratulalunk majd jol nem jatszunk sem emezen sem amazon.
Sok szarra csak sok szart lehet csinalni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...