Így áraz majd a PlayStation Now?

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 11.
  • Pletyka
Link másolása
Noha Amerikában már viszonylag közel van a PlayStation Now rajtja, a Sony még mindig nem mondott semmit a felhős szolgáltatás árazásáról. A most kiszivárgott kép viszont árulkodó lehet.

Az alábbi kép a Gaikai hivatalos weboldalán bukkant fel, és bár azóta már leszedték onnan, nem kizárt, hogy arról árulkodik, hogyan áraz majd a PlayStation Now.

Azt ugyan eddig is tudtuk, hogy a felhős szolgáltatásra elő is lehet fizetni és egyesével is ki lehet rajta kölcsönözni a játékokat, a képen viszont az is látható (igaz, nem a legtisztábban...), hogy nagyságrendileg milyen árakra számíthatunk: ez alapján az Uncharted 3 5 dollárba, a Far Cry 3 6 dollárba kerül majd. Érdemes megfigyelni a kis kék háromszöget is a képen - talán ez jelzi majd, hogy az adott játék PlayStation Now-kompatibilis?

Persze mindez inkább csak találgatás, a Sony nem kommentálta a kiszivárgott képet. Nem tudjuk tehát, hogy az árak valódiak-e, vagy csak placeholderek, és ha igaziak is, akkor sem világos, hogy a játékok kölcsönzése milyen időlimittel zajlik majd.

A PlayStation Now egyébként Amerikában már bétatesztelés alatt áll, ott nyáron rajtolhat el a szolgáltatás. Európában 2015-ös kezdésre lehet számítani.

5.
5.
BrendOoN
#1: Minél biztonságosabb?
4.
4.
RangerFox
Talán csak ez a szolgáltatás mentheti meg a Vitát...
2.
2.
b48xll
nem hiszem h a kis háromszög a playstation now kompatibilitását jelentené,hiszen a last of us-nál nincs pedig ha jól emlékszem azzal tesztelték.

én biztos veszek egy jó pár játékot majd. GOD 3, ascension....Uncharted sorozat, The Last Of Us ( valószinüleg ez lesz az eslö :) ) GT6.
Szóval én már nagyon várom azt a frissítést a géphez ami majd a Now-ot tartalmazza :)
1.
1.
Cristiano
sokan használni fogják ezt biztonságosabb
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...