Blogajánló: Az Xbox One mindent visz!

  • Írta: Scoo
  • 2014. március 12.
  • Hír
Link másolása
Superman szemmel veri Batmant, a Diablo 3 frissen csatára kész, és ízelítőt kapunk a 2000-es évek elejéből. Ismét blogajánlóval jelentkezünk, kattints egyet, és olvashatod is a hét legérdekesebb posztjait!

Érdekes dolgok történtek a napokban, melyek kihatással lehetnek a nagy konzolháborúra. Azt pletykálják, hogy az Xbox One támogatni fogja a DiretX 12-t, a Twitch app funkciókban erősebb lesz, mint a PS4-en, valamint a megjelent a Titanfall is, melyet a kritikusok majdhogynem egyöntetűen imádtak. Talán ennek is köszönhetjük, hogy végre kisütött a nap, eljött a tavasz, így elkezdhetünk bosszankodni azon, hogy tükröződik a monitor és hogy ez mennyire megnehezíti a blogajánló olvasását.

Persze az igazi fanatikusokat ez nem érdekli, hiszen ők frissen, még este elolvassák az ajánlót és a blogokat is. Nem is húzzuk az időt. Nézzük kik voltak a legjobbak!

Injustice - Gods Among Us:

Maktub vett egy PS4-et. Páran emiatt biztos majd megköpködik az utcán, vagy legalábbis habzó szájjal kioktatják, hogy miért volt ez hibás döntés. Az is lehet, hogy utcai bunyó lesz belőle, de szerencsére nem kell félteni, ugyanis olyan mesterektől tanulta el a verekedés csínját-bínját, mint Batman, Superman vagy épp Bane.

„Ha a portolásba többet fektetnek, talán nem lennék annyira szigorú vele, de látva, hogy mennyire nem használja ki az Injustice a gép képességeit, hát nem vagyok teljesen elégedett.”

Diablo 3 patch 2.0:

A Diablo 3-at a hardcore fanok sokat szidták, valljuk be, joggal, de azt is lássuk be, hogy még így is nagyszerű játék és rengeteg időt lehet beleölni. KőbányaKispest (Lehet tippelni, hol lakik. A nyertes egy utat nyer Havannába, Budapestre) sorba vette a változásokat, amiket a legújabb patch hozott. 

„Aki még nem próbálta és régi játékos, jöjjön vissza nyugodtan, és tegyen vele egy próbát, hátha megtetszik neki.”

A korai 2000-es évek játékai:

A Millennium mintha nem is olyan rég lett volna, pedig lassan már negyed évszázad eltelt azóta. Az idő mindent megszépít, de bizony azzal nem lehet vitatkozni, hogy nagyszerű játékok születtek akkor. Ki ne emlékezne a Max Payne-re, a Medal of Honorra, a GTA 3-ra? De a Half-Life 2 és a Far Cry se mai darabok, mégis a mai napig meghatározóak. FrankBlack elmeséli nekünk, mely játékok voltak meghatározóak a számára a 2000-2007-es időszakban.

„Olyan sok jó játék jelent meg ebben az időszakban is mindenféle stílusban, sokféle platformra, hogy szerintem mindenkinek volt miből válogatnia.”

Az Xbox One jobb, nincs mese!

Ahogy a bevezetőben már említettük, a konzolháború még korán sem dőlt el. Bizony, nem feltétlen a Sony masinája fog végül a képzeletbeli trónon csücsülni, bármennyire is neki áll most a zászló. Abydos nem rejti véka alá a véleményét és elmondja miért is büntet az Xbox One.

Figyelem, a nyugalom megzavarása alkalmas kép és hangsorok következnek! Csak az nézze meg, aki tudja, mit jelent az a szó, hogy irónia, és képes velünk együtt nevetni!


***

Ezzel a végére is értünk az ajánlónak. Jövő héten találkozunk!

113.
113.
Freed
Aztaaaa rohadt kurv@ élet....Ezt volt aki komolyan vette?! Jesszus, szánalom.
112.
112.
Roberto18
ÉN kinevettem magam,és még mindig tudom,hogy a PS4 mindent visz.
111.
111.
greenmelon
#110: Te meg funkcionális analfabéta vagy barátom.
110.
110.
Gery8922
hogy lehet ekkora szenny videot felrakni te jó ég ti gamekapocsosok nagyon nagy xbox pártiak vagytok
108.
108.
hoki00
http://www.gamekapocs.hu/tag/abydos/blog/6271/3_indok_amiert_az_ps4_foldbe_dongoli_a_xone_t
107.
107.
FrankBlack
#105: én is gratulálok minden bloggernek :) Ezt el is felejtettem mondani, annyira koncentráltam arra, hogy én legyek a 100. És most nyertem valamit? ja, tapasztalatot :))
106.
106.
kristof97
#104: csipába... frissítenem kellett volna.
105.
105.
Scoo
103.
103.
FrankBlack
#101: majdnem, Norbiii, majdnem :)))) CSak kicsivel előztelek meg :))
102.
102.
Norbiii
101.
101.
Norbiii
#99: Gratula Mindenkinek!
100.
100.
FrankBlack
99.
99.
Scoo
98.
98.
supair
#93: A szakadék már így is elég nagy..a fejedben :-)
A csomó pénz pedig nem egy konzol ára.Nekem.
Acsarkodni pedig nem fogok.Inkább játszom ezzel azzal,amíg hoki,és Agony agyoniskolázott barátoddal megvitatod látsz is-e különbséget a péjeid közt a Junoszty tévéden. Ave.
97.
97.
hoki00
96.
96.
DON GONDOCS
GK színvonal a cikk alatt. Olyan ez mint a kocsma egy jó ital mellet összegyűlik a kultúra.
95.
95.
Ennek a hírnek semmi értelme.és teljesen felesleges.csak a vita van belőlle
(de ha már van akkor...)
Majd szóljatok ha lesz rá JÁTÉK és fel is lesz törve,addig bottal se piszkálom meg:PPPPPPPPPPP
94.
94.
kopic
lol
Jó sok komment. Majd ha lesz időm, akkor mindet elolvasom.:)
93.
93.
majomember
#15: Az Xbone meg a hires neves Titanfallt is csak 792p-ben kepes futtatni, es meg igy is leesik a frame rate :D Megjegyeznem h a Source engine feltupirozott valtozatat hasznalja, next gen-nek nem neveznem. Gyakorlatilag a Forza 5-on kivul nincs normalis 60fps-es 1080p-s jatek One-ra, szanalom. Johet majd a GDC-n a parasztvakitas a DirectX 12-vel, dobalozni fognak majd a low level access-el, meg hogy hany szazalekban novekedik ettol a teljesitmeny blah blah blah. Amig a dx12-bol kijon a stabil verzio az meg legalabb ket ev, addig a PS4-en is tovabb fejlesztik az SDK-t es csak meg nagyobb lesz a szakadek:D Szoval a helyett hogy visongassz rajtunk kreteneken, inkabb sirjal hogy egy kalap szarra dobtal ki egy csomo penzt es most acsarkodva igazolnod kell mindenki elott a hulyesegedet :)

http://www.cinemablend.com/games/Titanfall-Officially-792p-Xbox-One-900p-62712.html
92.
92.
tsulok
#75: Erről tudnál valamit linkelni? Amit én találtam, ott azt írják, hogy azért nem teljesen ugyanaz.
"AMD’s head of marketing John Taylor told The Inquirer that the PC-focused APU equivalent going on sale later this year will not feature Sony proprietary technology..."
Meg ahogy írtam, még a bejelentéskor is mondták, hogy a Sony-val közösen fejlesztették.
91.
91.
ulikedegs
#70: kicsit felbasztam magam a kommenteden, annak ellenére hogy egyáltalán nem nekem szólt.
24 évesen konditermed van, gratulálok....ebben mérik az embert.
igazi felvágós szerencsétlen fasz vagy :):)

na pacsi
89.
89.
abydos
#87: Erre szoktam azt mondani, ha legalább szidsz valakit, akkor helyesen írhatnál, mert így csak még nevetségesebbé teszed magad :D
Ezt a videómat külön az olyan balekoknak készítettem, mint te ^^ http://youtu.be/Hmas3gkgvRk?t=4m11s (beletekertem a lényeghez, de akár az egészet is megnézheted)
87.
87.
killer2000
a xbox mindig is job volt abydos meg csakegy kövér buta pösze troll
83.
83.
Yami
#80: Nem kenyerem elfutni egy vita elől, de a kedvedért annyiban hagyom, elvégre ez a te cikked.
Nyugodtan töröld az előző hozzászólásom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...