Saját sorozatot kap a PlayStation

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Noha a Microsoft kommunikálta ezt látványosabban, annak idején a Sony is célozgatott rá, hogy a PlayStation-konzolok is kaphatnak saját sorozatokat. A hírek szerint meg is van az első, és egy képregény alapján készül.

A Sony még a tavalyi E3-on árulta el, hogy a Sony Pictures saját sorozatot készít a PlayStation-konzolokra, akkor viszont még nem mondott az újdonságról túl sokat. Nos, a Deadline megszerezte az első részleteket.

A Sony a Powers című képregényt dolgozza majd fel, ha minden igaz, egy tíz, egyenként egyórás epizódból álló sorozatot fogunk kapni. A Powers Brian Michael Bendis és Michael Avon Oeming munkája, és már elég régóta szeretnének belőle adaptációt csinálni.

És ami azt illeti, van is miért: a Powers ügyesen ötvözi a rendőrös-nyomozós témát a szuperhősösdivel, és mindezt egy jó adag noirral is leönti. A képregény világában a szupererővel rendelkezők nem feltétlenül jófiúk, Christian Walker és Deena Pilgrim pont olyan bűnügyeket vizsgál ki, amikhez köze lehetett az emberfeletti képességeknek.

Mint tudjátok, a Microsoft is hasonló vizekre evezett az Xbox One-nal, többek között a Halóból is készül egy sorozat, illetve a Remedy Quantum Breakje eleve egy sorozattal összefonódva érkezik majd.

4.
4.
smokalot
"Tölts több időt a konzollan!"
2.
2.
KeXxX
#1: Ó.. hát ha te rendezed akkor biztos.
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...