Ezért adta el az Epic a Gears of Wart

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 27.
  • Hír
Link másolása
Az Epic Games szerint borzasztó egyszerű oka volt annak, hogy lemondott a Gears of War-sorozatról: mindenki folytatást várt tőle, ő viszont szíve szerint vagy tíz évre jegelte volna a címet.

A Microsoft január végén jelentette be, hogy megvette az Epic Gamestől a Gears of War-sorozatot: a játék folytatásai mostantól a redmondiak Black Tusk stúdiójánál készülnek az egykori Gears-producer, Rod Fergusson felügyelete alatt.

Tim Sweeney, az Epic Games fejese a Polygonnak magyarázta el, hogy miért adták át a szériát: "Ez azon ritka pillanatok egyike volt, amikor az Epic és a Microsoft is azt az üzleti döntést hozhatta meg, ami a rajongói számára a legkedvezőbb. Sokkal jobb, hogy a Microsoft Gears-játékokat készíthet, minthogy a cím a fiókban csücsüljön az Epicnél."

"Ritka, hogy egy sorozat így tud gazdát cserélni. A legtöbb cég a koronaékszereként kezeli ezeket, de az Epic praktikusan nézte a dolgot: mi nem akartunk több Gears of Wart csinálni, miközben beláttuk, hogy a világ még többet akar belőle. Bármennyire is szeressük a játékot, mi már egy új irányba tartunk."

Sweeney szerint az Epic a jövőben az online kompetitív és kooperatív játékok felé mozogna (lásd a Fortnite esetét), ebbe pedig nem illik bele az egyébként erősen kampánycentrikus Gears of War. Szerinte ha a jövőben újra elővették volna a Gears-szériát, legalább tíz évet akkor is pihen.

9.
9.
medson
#4: Köszönjük kemuri, így már nyugodtak lehetünk.
8.
8.
bigboss01
ki tudja jo e lesz vajon .
7.
7.
Gykrizsi
Én bízok benne, a Micro is érzi, hogy új gépen valami erőset kell összehozni.
4.
4.
Cristiano
#3: biztos jó kezekbe lesz: )
3.
3.
kopic
Hát csak remélni tudom, hogy jó kezekben lesz a Black Tusk csapatánál.
1.
1.
dcba
Meglatjuk majd mi sul ki belole. A judgement azert eleg tre lett. Hata kihoznak meg vmit belole, bar nehezen hiszem, mert vhogy a harmadik resszel es kerek es lezartnak erzetem a jatekot es a negyedik mar eleg nyugos lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...