Dátumot kapott az Alien: Isolation

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 30.
  • Megjelenés
Link másolása
A Sega és a Creative Assembly bejelentette az Alien: Isolation napra pontos megjelenési dátumát: ha minden jól megy, az eredeti Alient megidéző túlélő játék októberben landol a boltok polcain.

A Sega és a Creative Assembly bejelentette, hogy október 7-én jelenik meg az Alien: Isolation PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. A dátumot a hétvégi EGX Rezzed falai között leplezték le, itt egyébként a játék demóját is kiállították, amit óriási érdeklődés övezett.


"A lehető legboldogabban jelentjük be az Alien: Isolation dátumát" - fűzte hozzá a bejelentéshez Alistair Hope, a Creative Assembly-től. "A visszajelzések, amiket eddig kaptunk, hihetetlenek, beleértve a sikoltásokat, a hideg verítéket és kalapáló szíveket is. Ez az az Alien-játék, amivel mindig is játszani akartunk, és már alig várjuk, hogy rátehessétek a kezeteket az ősszel!"

Az Alien: Isolationről itt írtunk egy részletes előzetest, pótoljátok, ha kimaradt volna! Köszi, kivenoko!

10.
10.
kivenoko
#3: Ha jól tudom brokifejű cimboránk folyamat fejlődik majd és próbál mindig ott feltűnni ahol nekünk nem éppen jó. Ha ezt tényleg ilyen jól összehozzák, szerintem párszor azért le lehet majd ülni a játék elé, ha kimaxoltunk akkor is. :)
9.
9.
Qmi05
#7: Gyönyörű idézet egy nagyon kedvenc sorozatomból :D
8.
8.
BrendOoN
Szerintem átlagon felüli alkotás lesz! Biztos vagyok benne, hogy a Sega a Colonial Marines botránya miatt szigorúan ellenőrzi a Creative Assembly munkáját, és figyelik, hogy nem-e megcsináltatják egy kisebb fejlesztőcsapattal, mint anno a Gearbox.
7.
7.
Animejetix
Ez lesz a harmadik Sega Alien, kettőt már elbasztak :D
Én ezzel a játékkal tehát úgy vagyok mint a népszavazással... tehát ugyanazt kapjuk úgy is.
Vagy pl a Fekete vipera című sorozatban a tábornok kitalál egy új haditervet a lövészárokban harcolóknak és pedig hogy huszadik próbálkozás után a németek nem is fogják sejteni hogy huszonegyedjére is megprópálkoznak az angolok a rohammal a senki földjén keresztül és ez a bámulatos a haditervben :)
6.
6.
karneol81
Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok. Utoljára a C64-es Aliens tudott "paráztatni" még kölyökkoromban.
5.
5.
Cristiano
nem lesz ez olyan mint a Colonial Marines 100%!
4.
4.
bodortamas1
#2: Ha jól emlékszem, az utóbbi Alien rész megjelenésére is igen szép időt jósoltak, de végül mindent elsöpört a hurrikán.
3.
3.
eszem
Szerintem jó lesz, meg fogják fogni a 8. Utas a halál hangulatát a játékkal. De! Scriptelt lesz teljesen, újrajátszhatóság egyenlő lesz a nullával és ezért fogják lehúzni. Mindenesetre várom kedvenc banán/pénisz fejű barátunk legújabb játékát :)
2.
2.
felegyi
#1: Mehet még szar a szerkezetbe... de ha az időjárás előrejelzésekben bízni lehet, nem lesz viharos napunk!
1.
1.
bodortamas1
A Colonial Marines után nagyon lecsúsztak az elvárásaim a játékkal kapcsolatban, én nem egy AAA kategóriájú játékot fogok várni, hanem egy középkategóriásat, szóval három lehetőség lesz: 1: igazam lesz 2: kellemesen csalódok és megüti az AAA szintet 3: nem ugorja meg az elvárásaim és nálam végleg elvágja magát a Sega.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...