Michael Abrasht is leigazolta az Oculus

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 30.
  • Homo Nobilis
Újabb legendát igazolt az Oculus: Michael Abrash is csatlakozik a csapathoz, így John Carmackkal karöltve dolgozhatnak azon, hogy a virtuális valóság behálózza a hétköznapjainkat.

A John Carmack-párhuzam azért is érdekes, mert annak idején Abrash az id Software-nél húzta az igát, egyébként a Microsoftnál is dolgozott, 2011 óta pedig a Valve-ot erősítette - onnan igazolta le az Oculus. Abrash az alacsony szintű programozás nagymestere, és már a kezdetektől fogva nagy csodálója volt a Riftnek.

Az Oculusnál vezető kutatóként tevékenykedik majd, mint mondta, a csapat munkája valódi fordulópontot jelent, és "nemcsak a Következő Nagy Platform lesz ez, hanem a Végső Platform, ami minden más platformnak véget vet". Szerinte a Facebook-felvásárlás teszi lehetővé, hogy a VR kiteljesedjen, és saját bevallása szerint a karrierje végéig csak azon szeretne dolgozni, hogy a virtuális valóságot olyan messzire tolják, amennyire csak lehetséges.

7.
l4cyk4
#5: A pozitív irányú fejlődés követelménye a hibák keresése illetve azok kijavítása vagy eltörlése. Így tehát, ha a panasz megalapozott, akkor szükségszerű.
6.
Yetikoma
#5: Tipikus magyar szokás azon panaszkodni, hogy mindenki panaszkodik ;P
5.
Obiwan HUN
Tipikus "jo" magyar szokas, soha semmi nem eleg jo, panaszkodunk uton-utfelen! A csapbol is a negativ gondolatok folynak... :(
4.
JoHnNiEE
3.
Yetikoma
Ez nagyon jó hír, remélem azért a véglege példány kiadását nem tolja nagyonel.
1.
crytek
Egyszer valamitől meg kell vakulni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...