A Facebook fejese kipróbálta a Project Morpheust

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 24.
  • Hír
Link másolása
A Sony marketingese, Guy Longworth elárulta, hogy a Facebook alapítója, Mark Zuckerberg személyesen próbálta ki a Project Morpheust, mielőtt a cég felvásárolta az Oculust. Tetszett neki a VR-technológia, a többi történelem.

A Games Marketing 2014 rendezvényen a Project Morpheus marketingese, Guy Longworth elárulta, hogy Zuckerberg kifejezetten arra kérte a Sonyt, hogy mutassa be neki a VR-technológiát, nem sokkal azelőtt, hogy a cége felvásárolta az Oculust.

Zuckerbergnek annyira bejött a kapott techdemó, hogy zöld utat adott az akvizíciónak. Az üzletnek nem csupán az Oculus Rift fejlesztői örültek, hanem a Sony illetékesei is. A cég érdeklődése bebizonyította, hogy a technológiát nem csupán a játékokban lehet alkalmazni, hanem az élet más területein is.

Kétségtelen, hogy a Facebook nagyban hozzájárul majd ahhoz, hogy a VR-szemüvegek széles körben elfogadottak legyenek. "Ez az, amit az emberek akarnak, ha tényleg erről szólna a jövő, az csodálatos lenne" - tette hozzá Longworth.

3.
3.
Bazoo
Mint egy csecsemő. :D Ha a kis Zuckerberg boldog, annak mindenki örül. Még a sony is. :D
2.
2.
neilszab
Mi, hogy a FB feje kipróbálta a konkurencia termékét, és az annyira tetszett neki, hogy felvásárolta az Oculus Rift-et, aminek még a Sony is örül???

Csak nekem tűnik nem kicsiit zavaros így ez a story? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...