Breaking: nem lesz idén Need for Speed

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts a legfrissebb pénzügyi jelentése kapcsán mondta el a befektetőknek, hogy idén nem lesz új Need for Speed-epizód, így tovább fejleszthetik a jövőre megjelenő játékot.

Több mint egy évtized óta az idei lesz az első év, hogy a Need for Speed-sorozat szünetelni fog, ezt az Electronic Arts a befektetőinek jelentette be a minap. Az indoklás egyszerű: a kiadó hagyni szeretne egy "kis" extra időt a Ghost Gamesnek, hogy a 2015-ös epizód tökéletes lehessen.

A hír kapcsán megszólalt a Ghost Games vezetője, Marcus Nilsson is, elmondta, hogy már mélyen benne vannak az új rész fejlesztésében, és hozzátette, hogy oda fognak figyelni a rajongói kérésekre. Nilsson innovációt ígér, és a 2015-ös premier ellenére is szeretnének majd folyamatosan beszámolni a munkálatokról, hogy így segíthessenek a rajongók formálni a Need for Speedet.

A Ghost Games fejlesztette egyébként a tavalyi Need for Speed: Rivals-t is, a mostani bejelentés előzményei pedig itt olvashatók.

31.
31.
m3gtr
Így legalább kétszer olyan xar lesz mind szokott lenni.
30.
30.
boss911002
Szerintem nem is baj hogy idén nem lesz, kicsit üldögéljenek rajta hátha összedobnak végre valami jót bár hiába reménykedünk benne
25.
25.
ratchetfan
miért isteníti mindenki azt a béna undergound 2-őt?
24.
24.
K2 The Highest
Nekem az NFSU2 óta a Shift széria és a The Run jött be... Semmi más. Kapjanak már észhez, legyen 3 év fejlesztési idő és brutális tartalom.
23.
23.
Drazhar
22.
22.
Neo1989
Felőlem bő 5-6 évre is lehetne szüneteltetni az NFS szériát.
Így is legalább van belőle vagy 50 játék.
21.
21.
Raam989
Kb 2000 óta nincs Need for Speed...
19.
19.
DON GONDOCS
Kezdődik az apokalipszis, ja nem Call of Duty még lesz és nem az utolsó, de legalább a fejlesztőcsapat "új".
18.
18.
shatterhand
#17: El is hiszem mivel nem kötelező megvenni egy játékot sem. Szal ez úgysem érintene téged.
17.
17.
Grabowsky30+
Én azt sem bánnám ha soha többet nem lenne! :)
16.
16.
shatterhand
Tavalyi szar ,multinelkuli verzio utan nem csodalom.
15.
15.
KeXxX
Na hálaistennek! ccc... tökéletes..
14.
14.
Dízel
#13: Eddig is mindig elkészült, most is elkészülne, csak most annyiban változott a helyzet hogy idén nem elégednek meg azzal a "színvonallal" (:D lol) mint eddig. Ők is belátták ennyi idő alatt nem lehet elvárt szint feletti produktumot létrehozni.
13.
13.
JackBauer
#10: Nem hinném, hogy nem fogyott volna jól az NFS, azért valjuk be az EA fejlesztőit az érdekli a legkevésbé, hogy mennyire is jó a játék. Persze nem szar az NFS, egy jó iparos munka, de nem kiemelkedő.
Az viszont tény, hogy egy játék akkor sikeres ha sok bevételt hoz. Ha lehetőségük lett volna szerintem kiadták volna ősszel mint mindíg, csak ott volt a bibi, hogy 1 év alatt nem tudott volna elkészülni egy új NFS.
12.
12.
Cristiano
11.
11.
SLi
#8: hát te?
már azt hittem nem is jársz ide
10.
10.
aordog
A Criterion sem bírt olyan NFS-t a piacra dobni, ami a rajongóknak maradéktalanul tetszene.
Bár szerintem az eredeti Most Wanted rész hatalmas siker lett az újragondolás is emészthető volt a játékosok körében és a Criterion profi munkát végzett.
Szerintem ennek az autós sorozatnak több idő kell, mint egy év. Ez a generáció képtelen egy kifogástalan NFS- t létrehozni. A probléma a Forza Horizon megléte, illetve a hamarosan megjelenő PS4 exluzive game. Az emberek rájöttek, hogy minden produktumot már nem tudnak és nem is akarnak megfizetni csak a legjobbakat.
Az NFS pedig jelenleg az árkád kategoriában képtelen érmet szerezni. Szépnek szép, de üres...tartalom kell. Ami a Crysis- nak bejött az itt most nem. Köszönjük EA.
8.
8.
Batman
Több idő fejlesztésre? Idáig mindig azt kamuzták, hogy az aktuális Need For Speed 2 évig készült, mert már az előző rész előtt elkezdték fejleszteni blablalba..
7.
7.
Dízel
Nem az nfs-t siratom mert botrány amit évek óta a piacra mernek dobni, de semmi normális autos játék nincs már egy ideje. :( utoljára talán az Shift 2 volt érdemleges, de az irányítása valami borzalom volt.) Meg a the run, de az meg annyira fél kész munka volt, pedig ha több időt beleölnek nem lett volna ennyire darabos.
A GRIDet meg haggyuk már, ennyi idő alatt nem lehet jó játékot csinalni... A Crew számomra baromi érdektelen, jeepet csinalni egy gyors autobol... pfejj.. meg a gameplay videokat nézve ugy mennek a kocsik mint a csiga, semmi sebességérzet nincs benne.
Az nfsnek mindenképp jót fog tenni az idő, de így sem várok semmi jót... csak még nagyobb csillivilli blig blig baromságot... Ezek fejlesztették a rivalst is szoval ha hasonló is lesz mar trágya.
6.
6.
Dreadlox
beszartak a "The Crew"-tól, ezért tudják h alig fogják megvenni, meg lesz Grid is. :D
5.
5.
Ecneb
De kár. Most romhalmaz lett az életem.

De komolyan, van olyan fejlesztő, aki 15 évig csinál játékot és van a NFP, aki évente adja ki a "játékot". Melyik a jobb?
3.
3.
PiXELRaNGER
Remélem tényleg olyan lesz, mint amilyennek mondják :)
2.
2.
Sun9us
Úr Isten, mi lesz így velünk? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...