Több száz címmel indul a PlayStation Now

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 15.
  • Hír
Link másolása
Javában zajlik a Sony saját cloud gaming szolgáltatásának zárt bétatesztje, ám a PlayStation Now keretében jelenleg csak alig több mint egy tucat játék érhető el. A startra mindez megváltozik, több száz játékkal nyomulhatunk majd.

A Sony Computer Entertainment marketingese, Todd Liss az IGN magazinnak elmondta, hogy a PlayStation Now "több száz játékkal" indul el. A japánok nemrégiben zárt ajtók mögött mutatták be a cloud szolgáltatást, ahol az Uncharted 3: Drake’s Deception futott PS4-en, illetve a Ratchet & Clank: Nexus PS Vitán.

A PS Now lényege az, hogy az adott játék egy külső szerveren fut, mi pedig csak a streamelt képet kapjuk a konzolon, tévén vagy mobileszközökön. Észak-Amerikában várhatóan még a nyár folyamán, Európában jövőre indulhat el a PlayStation Now, melynek keretében 5-6 dollárért kölcsönözhetjük ki a PS3-éra legnépszerűbb játékait, de véglegesen is megvásárolhatjuk azokat.

Bővebb részletek az idei E3-on várhatóak.

10.
10.
Yami
#7: Szerintem csak akkor érné meg, ha lenne mondjuk 15-20USD a havidíj, de akkor a teljes kínálatból azzal játszok amivel akarok.

Az akadásmentesség meg nem azt jelenti, hogy késleltetés mentes is. Az én személyes véleményem az, hogy időnként 1-2 megakadás sokkal jobban tolerálható, mint a folyamatos input latency.

#9: +1
9.
9.
En inkabb vennek egy ps3-mat, uj jatekok is szinte ennyiert vehetoj mar hasznaltan.
8.
8.
kristof97
#5: Már nem azért, de ha te megvetted PS3ra és nem adtad el, akkor miért vennéd meg megint? Nem egyszerűbb PS3on játszani akkor azokat? Ha meg már nincsenek meg, akkor meg úgy is előfizetsz a PS Now-ra, ha játszani akarsz velük.
7.
7.
lesik20
#5: talán ha elolvastad volna a hírdetést látnád hogy 5-6 dollárba kerül, ami kevesebb mint 1500 forint. Persze ez csak kölcsönzés, és elvileg ez a 2 hetes ára.

#4

Én kiprobáltam az On Live német szerverét itt magyarországon még 2010-11 táján. Potom 1000 kilométer mégis a játékok 720p szakadásmentesen mentek a tabletemen. És akkor még csak alig 10 mb netem volt. Tehetünk róla hogy szar a neted?
6.
6.
norbio
Bakker en azt hittem hogy majd lemezt is befog olvasni =( es multi meglesz oldva?? Pl Unchartedban mert az allat lenne.
3.
3.
Szelenas
2.
2.
Yetikee
#1: Akkor lesz,ügyes meglátás:)
1.
1.
Cristiano
akkor lesz mit választani majd : )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...