Június 5-én CD Projekt RED-konferencia lesz

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 29.
  • Rendezvény
Link másolása
A lengyel CD Projekt RED és a GOG.com a jövő héten rendezi a közös nyári konferenciáját, amit bárki élőben követhet majd az interneten keresztül. Mi várható? Gameplay jelenetek a The Witcher 3-ból és némi Cyberpunk is.

A CD Projekt RED és a GOG.com bejelentette, hogy június 5-én tartják a nyári konferenciájukat, ahol a játékbejelentések mellett a disztribúciós platformjuk jövőjéről is szó lesz. Az eseményt minden érdeklődő élőben követheti az interneten keresztül.

A livestream keretében a stúdió alapítója, Marcin Iwinski és társai számos érdekes infóval szolgálnak majd. Ami biztos: újra mozogni fog a The Witcher 3: Wild Hunt, és friss híreket kapunk a The Witcher: Adventure Game-ről. Emellett szó esik a GOG.com-os The Witcher 3 előrendelői akcióról, illetve lelepleződik az áruház vadiúj felülete is.


A fejlesztő és a GOG.com közös konferenciáját június 5-én, csütörtök este 8 órától követhetitek majd ezen a linken és a Twitch.tv-n. Köszi, kopic!

10.
10.
Raam989
A wicser annyira nem érdekel (vagyis érdekelne, ha végre tudnék játszani az első két résszel), de a Cyberpunk rohadtul izgatja a fantáziámat. Remélem valami keményvonalas, a nevéhez hű rpg lesz. (a mocskos fantáziámban még az is bevillant, hogy valami cyberpunkba oltott dark souls lesz, de gondolom nagyon bilibe lóg a kezem)
9.
9.
KeXxX
#5: Az biztos, még nekem is tetszett ez a videó, pedig nem vagyok a műfaj kedvelője, de ez tényleg jól nézett ki.
8.
8.
Nicodemus
Witcher 3 es a CyberPunk 2077 egy azon evben....kegyetlen magasak az elvarasok es szinte biztos hogy meg fogjak ugrani. Boritekolhato hogy ez a CdProject eve lesz.
7.
7.
Cristiano
5.
5.
Lorthirash
Witcher 3 nagyot fog ütni érzem :)
3.
3.
Cipo3
#2: Biztos, hogy lesz
2.
2.
serioustomy
CYBERPUNK 2077! Kérlek csak valami concept artot vagy ingame képet mutassanak!
1.
1.
kopic
Ez az !!! Már piszkosul várom ! *---*
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...