PlayStation Vita - új konzolcsomag júniusban

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 31.
  • Hír
A Sony a hivatalos PlayStation Blogon bejelentette, hogy június folyamán új csomagban vásárolhatjuk meg a PlayStation Vitát. A handheld mellé 8 GB-os memóriakártyát és öt letölthető akciójátékot kapunk.

A június végén érkező bundle elsősorban az akciójátékokra összpontosít. A csomagban egy PS Vita 2000-et (tehát a "slim" modellt), 8 GB-os memóriakártyát és vouchert találunk, amellyel öt letölthető címet tehetünk magunkévá.

A játékok listája a következő: Injustice: Gods Among Us - Ultimate Edition, Batman: Arkham Origins Blackgate, PlayStation Allstars: Battle Royale, God of War: Chains of Olympus, Killzone: Liberation.

 

A konzolcsomag Európában is kapható lesz, így Magyarországon is forgalomba kerül. Ára 200 euró lesz.

11.
RangerFox
Ha a Mercenary-t adták volna, akkor 16 gigás kártyát kellett volna adniuk hozzá, hiszen majdnem 4 giga (!) a játék. Úgy viszont 200 fölött lett volna az ára. Jó összeállítás, mindenki megtalálja benne a neki való játékot.
9.
Yami
#8: Nem tudom ki használta először az OLED-et, de az biztos, hogy nem a Sony volt. A Samsung Galaxy S-ben már az volt, de ha az neked nem elég "népszerű" akkor a Galaxy S2 is azt használta, ami az első olyan android-os eszköz volt ami megjelenésének évében az év mobil eszköze lett.
A Samsung azóta is OLED-et használ a felső kategóriás eszközeiben, szóval talán nem olyan fos mint azt állítod.
A Sony azért dobta az OLED-et az új PSV-ben, mert a TFT olcsóbb, és ők egy minél olcsóbb eszközt akartak piacra dobni, hátha úgy megveszik. Többek között ezért cserélték az eddig egyetlen karcálló üveglapból készült előlapot egy műanyagra melyen a csak kijelzőt védi üveg.
8.
TheFlash
#6: mert az OLED jobb talán? Még "új" technológia, és a Sony az elsők között próbálta ki ilyen népszerű elektronikus cuccokban, de lehet rájöttek hogy fos. Mint amikor megjelent anno a Wankel motor, mindenki vette a licenszet és pakolta bele a kocsijába, aztán rájöttek hogy (talán?) 80.000 km után már megy is tönkre, és felhagytak vele, visszatértek az otto motorhoz.
6.
p3ti
Ha valaki akar PSV -t venni, az most tegye, mivel a Slimbe a fos LCD -t fogják beleerőltetni...
5.
aordog
Ha ezeket letölteném, akkor elegendő szabad helyem lenne hozzá?
4.
amadeusz gyermeke
#1: de az, s tényleg a mercenary illene belé
3.
Cristiano
2.
roli33
Ahogy a God of War: Chains of Olympus is a PSP-s rész. Akkor már a Collection-t adnák. Bár a CoO is nagyon jó GoW, de kíváncsi vagyok, hogy feljavított verzió-e.
1.
TheFlash
Liberation? Az nem az a bugyuta játék PSP-re? Legalább akkor már a Mercenary-t adnák :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...