E3 2014: Bemutatkozik a Sony új stúdiója

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 1.
  • Hír
Link másolása
A New York Times jelentése szerint új fejlesztőstúdiót rakott össze a Sony nemrég, a srácok első játéka pedig az idei E3-on fog bemutatkozni. A Sony belsős fejlesztőgárdája így tizennyolc csapatot számlál.

A New York Times cikke szerint új belsős stúdiót alapított a Sony, a Pixelopus nevű csapat első játéka pedig az idei E3-on fog bemutatkozni - a Sony sajtókonferenciája itteni idő szerint június 10-én, hajnali 3 órakor lesz.

A New York Times szerint a Pixelopus gerincét más Sony-fejlesztők mellett a Carnegie Mellon Egyetem egykori diákjai adják: ők akkor kerültek képbe, mikor Alex Lee, a Sony Computer Entertainment America egyik vezető producere játékfejlesztési előadást tartott náluk. A srácoknak PlayStation Vitás programokon kellett dolgozniuk, állítólag többen ezután kaptak gyakornoki, majd teljes munkaidős állást a cégnél.

A Sony így összesen tizennyolc fejlesztőstúdiót tart fent szerte Amerikában, Európában és Japánban.

22.
22.
Yami
#12: A Titanfall simán megjelent volna PS-re is, csak a Sony még a PSN épkézláb működtetéséhez sem rendelkezik elég szerverrel, nemhogy ahhoz, hogy dedikált szervereket adjanak a játék alá. Pusztán ezért nem jött PS-re, mert ha az MS fizetett volna, akkor megvették volna az egész címet kilóra és csak XO-ra jelent volna meg.

#17: A Destiny mióta Sony exclusive?
19.
19.
kamgecam
#17: Egyszerű,megvárod az E3-at és utána már el tudod dönteni,melyik masinát
vedd meg! :)
17.
17.
bane
#16: Én a helyedben az XO melletti érvelésre, inkább a Quantum Break-et hoztam volna fel.
The Order: 1886, Destiny, Uncharted, The Last of Us, inFamuos: Second Son, Driveclub - ha még ebben az év ezredben kijön . Ebből a felsorolásból 2 100%, hogy nem érdekel. Destiny, meg a Driveclub mivel a 2. csak egy need for speed lesz belsős Sony címként. A TLoU-t csak azért említettem, mert ilyen címeket fejlesztenek a belsős cégek akkor inkább az, mint egy újabb agyatlan Gears of War: Judgement. Remélem nem gondolsz PS fanboynak, de én annyit csalódtam a Microsoftban, hogy már kezdek a Ps4 felé kacsingatni, pedig még a kinectes Xo érdekelne jobban inkább. És egyáltalán nem a tavalyi E3 miatt hanem, hogy nincs kettő tényleges ütőkártyájuk(azért nem egyet írtam mert a Forza az)
16.
16.
sloth
#15: Mert PS4-re mi olyan "épkézláb cím"?!
Az Order?! Csak mert Gears of War lesz boxra is.
15.
15.
bane
#13: X360-om van XO-ra akartam váltani, de ez, hogy egy épkézláb játék nincs rá, ez kiborít. és nem egy újabb halo részt szeretnék, vagy egy régen nyugvópályán lévő játékot, hanem egy vadi új címet, mert a végén PS4 lesz amit nem szeretnék.
14.
14.
sloth
Sony felvette őket (óriási esély) -› PS vitás címek készítésére ( r u kiddin me?)

Sok szerencsét, szegény srácoknak
13.
13.
MaxiJets
#11: Erről van szó mostanában, h az MS a kinect címeken kívül nem sok exclusive címet tud felmutatni. De ez még az előnyükre is válhat, hogyha hamar észbe kapnak és elővesznek néhány régi-régi címet. Vagy akár új címeket hoznak ki. Azért tegyük hozzá, h PS-re igen csak a megszokott címek jönnek. (amik persze még mindig királyok) kényelmes ez így nekik, mert tudják mit csináljanak a játékos meg nagyjából képbe van mit fog kapni. Lehet, h nem is véletlen a sivárság az XO-nál és javában kalapálják az új első részeket. nincs XO-m és nem is tervezem a beszerzését de ez mindenkinek csak jót tenne, szóval reménykedjünk. :)
12.
12.
simon 555
#11: Elvileg volt róla szó, hogy a Titanfall megjelenik PS-re, de aztán az MS fizetett még többet az EA-nak, hogy ne. A 2. rész viszont már jönni fog.
11.
11.
bane
#8: Na a Wikipedia-ra nem is gondoltam volna, hogy megnézzem.:)
Amúgy ez elég csóró! Imádom a Forzát, de azon kívül mindent külsősök fejlesztenek?! Már azon is nagyon fel voltam háborodva, hogy a Plants vs. Zombies: GW meg jelenik PS4-re, de mi lesz a következő? Titanfall PS Edition?! Nincs XO-m, csak azért "zavart", hogy megjelenik PS-re, mert újra rádöbbentem, hogy mennyire kevés az exclusive játék Microsoftnál és ez volt az egyik ami miatt az XO felé húzott a szívem.:S
10.
10.
keiji maeda
nah hátha feltámad poraiból a Vita és mégis csak be kell szereznem egy konzolt pedig már letettem róla :)
9.
9.
kopic
#8: A 343 Industries-t kihagytad.
8.
8.
MaxiJets
#5: A wiki szerint 12 igen. :) ezekből szerintem az említésre méltóbbak a Rare, a Turn 10(Forza motorsport) és a Lionhead (Fable). A Rare ahogy láttam elég népszerű a GK szerkesztők körében és nem győzik emlegetni, hogy micsoda hanyatlásba taszította az MS őket. szvsz túl jó játékokat készitettek ahhoz, h kinect címekhez adják a nevüket. A Forza szerintem tökéletes ellenlábasa a Gran Turismo-nak. A Lionhead meg... a Fable részek a számozással meg egyre csak harmatosabbak lettek. + nem értem, hogy a Black&White széria miért került parkoló pályára. Talán ebben a generációban előveszik. A közösségi játékélmény megteremtését hangsúlyozza a Sony és az MS-is szerintem a B&W játékmenetébe tökéletesen beleférne a co-op játékmenet vagy még annál sokkal több. Egy teljes közösséget lehetne bevonni abba a világba főleg hogy esetleg X exlusive lenne a cím. Hatalmas ziccer.:)
7.
7.
leviske
#5: 12

A Sony-nak a 18-ból nagyjából 7 foglalkozik AAA játékok fejlesztésével, a Microsoft esetében meg a 12-ből kb 3, plusz van 3 játéknélküli, amikből a név alapján 2 esetében (Soho és Vancouver) még nem 0% az esély, hogy AAA játékkal álljanak elő.
6.
6.
Cristiano
5.
5.
bane
#4: +1
Valaki aki ezzel tisztában van a Microsoft-nak hány ilyen stúdiója van?
4.
4.
kopic
Bárcsak a MS-nak is ennyi stúdiója lenne.:/
2.
2.
turi
Vmi jó kis vita exclusive felcsigázna.
Hajrá skacok!
1.
1.
toriell
Csak győzzem kivárni a sok Exkluzív játékot..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...