E3 2014: Tényleg lesz új God of War?

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 2.
  • Teaser
Link másolása
Már korábban is hallottunk olyan pletykákat, hogy a Sony bemutathatja az E3-on a God of War új részét - most ezeket tetézte a Sony Santa Monica egy rejtélyes Twitter-üzenettel.

Korábban ugye már hallottunk olyan pletykát, miszerint a Sony Santa Monica az idei E3-on fogja bemutatni a God of War IV-et, a hírekből még az is kiderült, hogy a játék 2015 végén érkezhet, és a fejlesztők gameplay villanásokkal megspékelt CG-előzetessel készülnek a jövő heti showra.

Hogy mindebből mi igaz, azt persze nem tudjuk, de kétségtelen, hogy a srácok mindezt csak tetézték azzal a Twitter-üzenettel, amiben azt írták, hogy biztos azért volt földrengés Los Angeles mellett, mert "az istenek izgatottak az E3 miatt". (Los Angeles környékén tényleg földrengés volt tegnap.)

Egyre több a célozgatás és a pletyka - tényleg kapunk új God of Wart?

22.
22.
KeXxX
#19: Nekem is meg volt a 1-2 PS3-ra de nem voltak benne ilyen bugok.
21.
21.
keiji maeda
#20: a legnagyobb zenei hiba az ascession-ben hogy szinte egy vérbeli god of war zene sincs benne ..... anyira hangulatát vesztett játék lett pedig az összes részét kimaxoltam nem 1x de ez az ascession kábé 1x vittem végig és azóta se nyúltam hozzá :/
20.
20.
JackBauer
#17: Zenei hibákról én is hallottam. A játékot viszont csak tavaly júliusban vettem meg, lehet addigra patchelték mert én nem találkoztam ilyen hibákkal.
19.
19.
roli33
#17: A PS3-as első részben is volt zenei hiba, mint már írtam egy másik hírhez. Ott meg az volt a baj, hogy az Architecht's Mysteries című muzsika szólt párhuzamosan mindig azzal a számmal, aminek épp mennie kellett. Elég zavaró volt. Még a végén Árész ellen is szólt! Youtube-on is a PS3-as végigjátszásoknál is lehet tapasztalni, tehát nem csak nekem volt ilyen!
18.
18.
trion96
#17: Az komoly!
Akkor lehet tényleg a sok pach segített rajta.
Vagy te mikor játszottál vele?
17.
17.
BloodyDeath
#15: Nagyon sok a zenei bugg. Olyan mintha húzná a szallagot a magnó. Ilyen álltalános buggal csak egyszer találkoztam, beakadt a lábam egy sziklába. Igaz lehet, hogy hűlyén írtam és a hangi hibákat nem is bugnak nevezik. De töbször is elmaradt a hang egy párbeszéd alkalmával. Csak tátogás semmi hang. De ez a hang beakadás végig volt nálam. 3x játszottam ki, és szinte mindig ugyan ott jelentkeztek ezek a hibák. Számomra ez is nagyo szemöldök rángató volt. Mert az elöző 5 részben nem voltak ilyen hibák, hiányoságok.
16.
16.
lolman598
A God of War -trilógia volt az a játék,ami miatt PS3-at vettem. Csak ezért. Azelőtt sose volt konzolom,de ezért a játékért megérte,az összes darabjáért. De sajnos ez már biztos csak next-gen lesz,úgyhogy kénytelen leszek eladni az egyik vesémet egy új gépért :/
15.
15.
gyerecske
#10: én sem találkoztam bugokkal benne.Az új részt pedig várom sok szeretettel. :-)
12.
12.
Hoshigaki Kisame
Óriási fan vagyok de csak egy buggal találkoztam.
Mindenesetre én örülnék egy új résznek.
11.
11.
trion96
#10: Én egy buggal se találkoztam benne, igaz én megjelenés után egy hónappal vettem meg, akkor már agyon volt pachelve.

Egyébként nekem az ascension is nagyon tetszett.
10.
10.
BloodyDeath
Remélem az lesz. Csak egy valamit kérnék, hogy ez a rész ne legyen teli bugokkal. Mert egy kissé mosoly lohasztó volt az Acsession ilyen téren.
8.
8.
Cristiano
tökéletes lenne készülne
6.
6.
Ra1D3n
Ha ez igaz, akkor karácsonyra fixen meglepem magam egy PS4-el és akkor teljes lesz itthon a next gen paletta(kivétel wii u) :)
4.
4.
turi
hej ha igaz lesz akkor két éven belül gent kell váltanom :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...