E3 2014: Új játék a Spec Ops: The Line alkotóitól

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Yager Development a jövő héten megrendezésre kerülő Los Angeles-i expón lerántja a leplet a következő játékáról. A Spec Ops: The Line készítőinek friss alkotását az Unreal Engine 4 hajtja majd.

A Yager Development a Twitteren erősítette meg, hogy nem megy üres kézzel a jövő heti E3-ra: az expó keretében rántja le a leplet a legújabb alkotásáról. A játék egyébként egy új kiadó, a Grey Fox gondozásában lát napvilágot.

Joggal bizakodhatunk, elvégre a Spec Ops: The Line bár nem mutatott fel forradalmi húzásokat, merőben szokatlan történetet mesélt el. Vitathatatlan érdeme, hogy a konkurenciával ellentétben nem személytelen célpontokra lőttünk, sokkal jobban átjöttek a háború faramuci szabályai. Minden kivégzett ellenfél sokat nyomott a latba.

Nem sok mindent tudunk a Yager következő játékáról, de a német csapat állásajánlatait böngészve kiderült, hogy egy háborús témájú, AAA-kategóriás free-to-play alkotáson dolgoznak.

Tavaly év végén a stúdió azt nyilatkozta, hogy a közelgő játékuk alatt az Unreal Engine 4 dübörög majd.

Pár nap múlva minden kiderül.

13.
13.
PAtr0n
#12: Nem. Te vagy a hülye, ha nem fogtad fel amit írok.
1. Ha nem tud angolul, és angolul tolta, de nem jön be neki a játék, akkor essen neki magyarítással.
2. Ha nem tud angolul, de tolta magyarul, és 2-őt ad rá, akkor bizony hülye. Valószínű a futószallagos CoD-ra 5-öt adna.
3. Ha tud angolul, és bárhogyan is tolta, de 2-őt ad rá, akkor az előző pontban felvázolt jelző illeti, plusz retardált is, de mert eddig ennél jobban semmilyen játék nem szembesítette az egyszeri parasztot a katonák lelki világával.
De te levontad a messzemenő következtetésedet, ami az első kib*szott hsz-edből úgy süt, mint nap az ózonlyukon keresztül.
Klisés játék. Nagy szakértő lehetsz, gondolom rögtön az elején tudtad mi lesz a vége. Legalább magadnak ne hazudnál.
12.
12.
N!ghtmare
#11: Tehát ha neki más a véleménye mint neked akkor hülye. Ha nem tud angolul akkor is hülye. Ha CoD-ozik akkor pláne hülye. De a lényeg, hogy neked igazad van. Gratulálok, kiváló logika. Tudom, mivel nekem is eltér a véleményem a tiédtől így én is hülye vagyok meg "nem értem" de azért megjegyezném, hogy a játékhoz elég régóta elérhető egy magyarítás, így nem fontos az angol nyelv ismerete. Gondolom most akkor magyarul nem fog tudni a srác, mert az véletlenül sem fordulhat elő, hogy érti valaki a történetet de így sem tetszik neki a játék. Az kizárt!
11.
11.
PAtr0n
#10: Abból az 5 pontból 4-et a történet visz a hátán, a maradék 1-en osztozik a játékmenet és grafika. Ha neked csak két pontot ért a játék, akkor nem értetted a mondanivalóját, ergo hülye vagy hozzá (ja hogy tudni kéne hozzá angolul, hopsz) Menjél te is CoD-ozni, azt még az analfabétagammadelták is megértik, angoltudás nélkül.
Elmondom barátom, régen az ilyen történet alap volt egy játékban, és rohadtul nem a játékmenet meg a grafika volt a lényeg.
10.
10.
maros1977
#8: Hát azért nem nevezném baromi jó játéknak,én jó magam is végig toltam 5 pontból talán 2 adnék!!
9.
9.
Pizza74
#3: A kis retardnak igaza van. Csak ezért ne legyen már egyből elásva. Várjuk meg azt a pár napot, hogy valamit tudjunk is a játékról.
8.
8.
Ghost26Dave
A játék baromi jó volt.Amit ezek összehoztak.
7.
7.
Cristiano
#3: miért pedig jó lehet
6.
6.
N!ghtmare
Játékmenet tekintetében a Spec Ops: The Line az egyik legbutább, legklisésebb játék amivel az utóbbi időben játszottam. A helyszín és a történet kárpótolt valamennyire és érthető a játék viszonylagos sikere de egyszerűen félóránként szünetet kellett tartanom mert annyira monoton volt az egész. Ha ezen javítanak akkor üde színfolt lesz de inkább játszom újra végig bármelyik ostoba CoD-ot mint ezt.
5.
5.
shooter1234
#1: Nekem is baromira bejött az a játék, és tényleg jó lenne valami hasonló.
4.
4.
p3ti
Spec Ops the line a kedvenceim közé tartozik a mai napig. Iszonyat kellemesen csalódtam a játékban
3.
3.
trion96
Free to play?
Akkor már nem is érdekel.
2.
2.
izolee69
#1: A Spec Ops nekem is bejött, fôleg az igencsak kemény belsô mondanivalója miatt. Jó lenne, ha valami hasonló témát feszegetô, de mellete jó kis pörgös lövöldével rukkolnának elô.

1.
1.
KeXxX
A Spec Ops: The line nekem tetszett, szerintem egy folytatás vagy egy hasonló TPS lövölde vagy kalandjáték jöhetne egy f2p AAA játék helyett. Bár lehet, hogy csak én vagyok ezzel így.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...