E3 2014: Jön a Mario Maker?

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 6.
  • Pletyka
Link másolása
Már javában rendezgetik és építgetik az E3 kiállítóterét, és egy innen kiszivárogtatott fotó buktatta le a Nintendo egyik újdonságát, ami a Mario Maker címet viseli. Igen, valószínűleg saját Super Mario-pályákat készíthetünk vele.

Kiszivárgott egy fotó az E3-as építkezésekről, és bár a minősége borzasztó, a lényeg kivehető rajta: a Nintendo standjánál feltűnik egy molinó, ami a Mario Maker nevű valamit hirdeti.

Ez a valami persze feltehetően egy játék, amiben saját pályákat készíthetünk Super Mario Bros.-stílusban. Az már sajnos nem derül ki, hogy milyen platformokra készül a Mario Maker, de tulajdonképpen egy ilyen szerkesztőt a Wii U és a 3DS is el tudna viselni, ráadásul mindkettőn kényelmesen tudnánk alkotni, elvégre adott az érintőkijelző és a stylus is.

A Nintendo idén sem tart sajtókonferenciát, június 10-én, a 18 órakor kezdődő Nintendo Digital Eventen leplezi le az újdonságait.

Satoru Iwata kihagyja az E3-at

Ezzel párhuzamosan jött a rossz hír, hogy Satoru Iwata, a Nintendo elnök-vezérigazgatója egészségügyi okokból kihagyja az idei E3-at, legalábbis biztosan nem fog elutazni a kiállításra. A Nintendo nem közölt részleteket a hírrel kapcsolatban, annyit fűzött még hozzá, hogy Iwata továbbra is ellátja vezetői teendőit a Nintendónál, és az E3-as műsorokban (ezek egy része ugye felvételről megy) is feltűnik majd.
5.
5.
Gamelord
#2: Ha valami nem korszakalkotó akkor már nem szabad reklámozni? ^^
4.
4.
daenath
Rokabor, ejjj nagy a fejetlenseg Nintendoeknal.
3.
3.
strike19
Ez jó legalább fejleszti az emberi kreativitást.Már előre látom Cat Mario színtű pályákat.
2.
2.
Necreon
Azta! Micsoda korszakalkotó next gen újdonság lesz ez kérem! Emlékszem anno Win95 alatt is magamnak építettem már Mario pályákat egy szinte önálló játéknak is felfogható barátságos editorral, max 10 évesen! Ez már valami!

A francért nem mentek még ezek csődbe?!
1.
1.
Norbiii
Na ez már tetszik. N64-et nem vettünk, mert túlságosan tolódott a 3D irányába. GC-m nem volt, a Wii után meg öröm látni, hogy a Nintendo hozza a jó öreg oldalnézetes, vagy retró jellegű játékokat. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...