New Super Mario Bros. U SW, WIIU

A Nintendo első Super Mariója, ami Wii U-ra jelent meg - a játékot később Switchre is kiadták.

Brit toplista: jót tett a Mario-játékoknak a The Super Mario Bros. Movie

Látványosan megdobta a Mario-játékok eladásait a mozikban iszonyatosat taroló Super Mario Bros.: A film. Az élről azonban így sem sikerült kirobbantani az egyik rendszeres favoritot.

Minden idők legsikeresebb videojátékos filmadaptációja lett a The Super Mario Bros. Movie

Csupán egy hete jelent meg, de a Super Mario Bros.: A Film máris a valaha volt legsikeresebb videojátékos filmadaptáció, és minden idők egyik legerősebb nyitánnyal rendelkező animációs filmje lett.

Boltokban a legújabb Mario tematikájú Nintendo Switch

A különleges "Mario Choose One" Nintendo Switch-csomaghoz egy adag matricát és egy ingyenes játékot is kapnak a vásárlók.

Brit toplista: mindent letarolt a Hogwarts Legacy

A Harry Potter-rajongókat nem érdemes alábecsülni. Elképesztő lendülettel robbant be a brit toplistára a Hogwarts Legacy, maga mögé utasítva az összes konkrenciát.

Brit toplista: nem talált kihívóra a God of War: Ragnarök

Minimális volt a mozgás a brit toplistán az év első hetében. Mivel nem akadtak ütősebb megjelenések, könnyedén vitte újra az aranyérmet a God of War: Ragnarök.

TGA 2022: Újra belenézhetünk a The Super Mario Bros. Movie-ba

Trailer helyett ezúttal egy rövid klippel jelentkezett a The Super Mario Bros. Movie. Lássuk, hogy bandázik együtt Mario és Toad!

The Super Mario Bros. Movie - megérkezett a második előzetes

Saját Nintendo Directet kapott a jövő áprilisban moziba kerülő The Super Mario Bros. Movie. Az új előzetesben Princess Peach és Donkey Kong is feltűnnek.

The Super Mario Bros. Movie - íme, az első teaser!

Ma este a korábbi ígéreteknek megfelelően bemutatkozott a Super Mario-film első teaser trailere, egyúttal pedig a premierdátumra is fény derült.

Már nem kell sokat várni a Mario-film első teaserére

Hamarosan belenézhetünk az új Mario-filmbe: a New York-i Comic-Con apropóján teszik majd közzé az adaptáció első teaser trailerét.

Brit toplista: a Mario Kart 8 nyerte 2021 utolsó hetét

A brit dobozos játékeladások toplistáján is lezárhatjuk 2021-et, hiszen befutott az év utolsó hetének összesítése. Ez alapján a Mario Kart 8 Deluxe-ot övezte a legnagyobb érdeklődés karácsony és szilveszter között.