New Super Mario Bros. U SW, WIIU

A Nintendo első Super Mariója, ami Wii U-ra jelent meg - a játékot később Switchre is kiadták.
Típus: Platform

Befutott a Nintendo Switch 7.0.0-s frissítése

A nagy, kerek számú frissítés meglepően kevés újítást hoz majd a Switch-tulajok mindennapjaiba. Néhány új nyelv és a stabilabb rendszer mellett néhány New Super Mario Bros. U Deluxe témájú ikonnal gazdagodtunk.

Brit toplista: nagyot futott a Resident Evil 2

Bárcsak minden remake ilyen nagyszerű lenne! A játékosok meghálálták a Capcom odafigyelését, a Resident Evil 2 így a brit üzletek legnépszerűbb videojátéka lett a megjelenése első hetében.

Brit toplista: jól rajtolt az Ace Combat 7

A repülőgépes franchise 1995-ös debütálása óta az egyik legjobb megjelenésén van túl, de úgy látszik, még ez sem volt elég, hogy letaszítsa a trónról a New Super Mario Bros. U Deluxe-kiadását.

New Super Mario Bros. U Deluxe teszt

Rengeteg klasszikussal örvendeztetett meg minket a Wii U, melyek nem tűntek el a süllyesztőben, hiszen Switchen most másodvirágzásukat élik. A közel tökéletes New Super Mario Bros. U is ilyen, és most végre megkapja a rivaldafényt.

Brit toplista: jól nyitott a New Super Mario Bros. U

Visszafogott héten vagyunk túl, nem is nagyon volt játékmegjelenés, így talán nem meglepő, hogy a korábban Nintendo Wii U-ra kiadott New Super Mario Bros. U Switch-kiadása simán az élen nyitott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A karácsonyi szünetet követően visszatért a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket listázó rovatunk, és szerencsére az év első napjaiban sem maradunk friss anyagok nélkül.

Tényleg jön Switchre a New Super Mario Bros. U

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, valóban elkészül Switchre a New Super Mario Bros. U. A némileg feljavított látvány mellett a Deluxe-kiadásban kapunk néhány bónuszkaraktert is jövő januárban.

New Super Mario Bros. U - Switch-verzió készülhet?

Újabb pletykák ütötték fel a fejüket, melyek szerint a Nintendo a Wii U-ra kiadott New Super Mario Bros. U Switchre szánt verzióján dolgozik. A dolog hihetőnek tűnik, hiszen közel sem ez lenne az első Switch-játék, amit Wii U-ról portoltak.

Hivatalos: Mario újra vízvezeték-szerelő

Nem sokáig volt életművész Mario, a Nintendo egyik legsikeresebb játékhőse. A sorozat hivatalos japán weboldalán újra vízvezeték-szerelőként hivatkoznak az olasz úriemberre. Helyreállt a világ rendje!

Mario már nem vízvezeték-szerelő

A Nintendo a hivatalos oldalán pontosította Mario életrajzát, így derült ki, hogy a háttértörténet szerint már nem vízvezeték-szerelő. Persze hogy is lenne az, ha állandóan Peach hercegnő megmentésével van elfoglalva?