E3 2014: Square Enix-játékon dolgozik a Dontnod

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 7.
  • Teaser
Link másolása
Részletek még nincsenek, de az egészen biztos, hogy a Square Enix és a Remember Me-t jegyző Dontnod Entertainment közös játék fejlesztésébe kezdett. Valószínűleg a jövő heti E3-on hallunk róla.

A Remember Me nem pörgött túl jól, a Dontnod Entertainment számára pedig nem is volt túlzottan egyszerű az elmúlt pár hónap: a fejlesztőcég pénzügyi nehézségei miatt alaposan át kellett szervezni a csapatot, és már február óta lehet tudni, hogy a franciák egy nagyobb kiadóval tárgyalnak az egyik új projektjük kapcsán.

Nos, mint kiderült, ez a kiadó Square Enix, az új projekt pedig egy, a fentiek függvényében valóban okosabb megoldásnak tűnő letölthető játékot takar. Túl sokat nem tudtunk meg az anyagról, így az sem világos, hogy a Dontnod új címen vagy a Square Enix egy már bejáratott sorozatának folytatásán dolgozik, de az ígéretek szerint a játék "csavar majd egyet a hagyományos sztorivezérelt játékok formuláján".

Részletek még nincsenek, de a készítők szerint nem kell sokat várnunk a bejelentésre - egy E3 pont ideális lenne, nem igaz?

3.
3.
Chrysh
#2: Szerintem pedig a gyengeségei és hiányossági ellenére is egy élvezhető és újszeű játék volt. Én várom.
2.
2.
KeXxX
#1: Nem, nem kell. Óriási csalódás volt.
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...