E3 2014: Mozgásban a Halo 2: Anniversary

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 10.
  • Videó
Link másolása
A tegnap leleplezett Halo: The Master Chief Collectionben megtaláljuk a Halo első négy részét felújított formában, ezúttal a második rész kampányába tekinthetünk bele. Visszatér a közkedvelt többjátékos szegmens is.

A Halo: The Master Chief Collection nem csak azért érdekes, mert egy brutális gyűjteményről van szó, hanem azért is, mert a vásárlók hozzáférhetnek a Halo 5: Guardians bétájához.

A Halo 2 multijáért joggal rajongtak a játékosok, jó hír, hogy az évfordulós kiadásban visszatér az online porció is. A kampányon is változtattak a 343 srácai - nézzünk is bele!

9.
9.
kopic
8.
8.
supair
#7: Rátenném a következő havi fizetésem,hogy a 360 is megkapja a maga Master Chief Collection-ját.
7.
7.
Nebuloid
#5: Egyet értek. Amúgy lehet a WD-vel is jobban jártak volna ha egy teljesen másik játékot adnak ki prevgenre. Azt hiszem a PS2/XBOX-->PS3/X360 váltásnál is volt pár cím ami az akkori előző generáción más játék volt. Ebben az esetben el tudtam volna képzelni egy WD-s mondjuk nem sandbox játékként, vagy nem is tudom...

Mindenesetre ha kiadnának egy Master Chief pakkot X360-ra szép díszdobozban beneveznék rá. :)
6.
6.
dcba
#4: Ezeknek lenne ertelme 360on es nem mondjuk a watch dogsnak ami lehetett volna jobb is ha nem kapzsik es csak ONRE, ps4re es PCre adjak ki es az elozo generaciot mar kihagytak volna.
5.
5.
Cristiano
4.
4.
Nebuloid
#1: Szerintem kihozzák majd később. Annyi X360-at adtak el, hogy kész hülyeség lenne nem kiadni arra is.
3.
3.
DON GONDOCS
Nemrossz de mi annak idején jó volt az már kicsit kevés, persze jól nézki a feljavított grafika. De ennyi erőből csinálhattak volna 1 új számozatlan részt is.
2.
2.
LtK
Mégis 1000x ráver az összes HD remake-nek nevezett vacaknál. Nem hinném , hogy ez lenne a céljuk ezzel. Ez a rajongóknak van... Majd az új Halo az ami csalogathatja az új játékosokat.
1.
1.
dcba
Ezt nem birtak megcsinalni 360ra?? Szegyen, h ilyennel allnak elo ONE-on. Ertem en, h ez egy feljavitott Halo 2, de jelenleg az lenne a cel, h mindenkit ravegyenek arra, h nekik kell a ONE, de ezzel sztem nem sok embert fognak uj xbox vasarlasra sarkalni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...