Folytatódik a Street Fighter-websorozat

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Már készül a Street Fighter: Assassin's Fist második évada, a websorozat készítői a San Diego-i Comic-Conon jelentették be a folytatást. Leghamarabb 2015 végére készülnek el vele.

Folytatást kap a Street Fighter: Assassin's Fist című websorozat, a készítők a San Diego-i Comic-Conon jelentették be, hogy már dolgoznak Street Fighter: World Warrior című évadon. A munkálatok egyébként a jövő év végén érhetnek véget a leghamarabb, de nem kizárt a 2016-os premier sem.


Míg az Assassin's Fist leginkább Kenre, Ryura és Goukenre koncentrált, addig a folytatásban több ismerős karakter is bemutatkozhat, köztük Guile, Chun-li és Sagat, illetve a gonosz Shadaloo szervezet és M. Bison is tiszteletét teszi majd benne. Az alkotógárda nem változik, Joey Ansah rendező és csapata készíti az új epizódokat is.

Noha az Assassin's Fist ingyenesen végignézhető a YouTube-on, október 28-án DVD-n, Blu-ray-en, illetve on-demand és letölthető formátumban is kapható lesz az első évad. A lemezes változatok mellé egy csomó extra jár egyébként: kulisszák mögötti felvételek, audiokommentár, négy kivágott jelenet (köztük egy olyannal, ami Dan Hibikiről szól) és bakiparádé várja a rajongókat.

2.
2.
DeathTiti
http://m.quickmeme.com/img/3a/3aee950c176fe10fb273b469f63d554bbb6513c38fbacc621d2655a5af252de4.jpg
1.
1.
Cristiano
sokan szerethetik folytatják
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...