Destiny - közel ötmillióan bétáztak

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 31.
  • Hír
Link másolása
A Bungie és az Activision abszolút sikerként könyvelte a Destiny július 17-én indult bétatesztjét. A korai tesztlehetőségere közel ötmillió felhasználó pörgött rá az elmúlt két hétben, amely konzolos rekord.

A Destiny bétatesztje július 17-én vette kezdetét PS3-on és PS4-en, hat nappal később az xboxosok is csatlakozhattak. A vasárnap este zárult korai próbalehetőségen egészen pontosan 4 638 937 egyedi felhasználó vett részt.

Az Activision Publishing vezérigazgatója, Eric Hirshberg szerint ez volt a legnagyobb bétateszt ebben a konzolgenerációban, egyszersmind a videojátékok történetének legnagyobb konzolos bétájáról beszélhetünk - ha a teljesen új címeket nézzük. A Bungie szerint az érdeklődés felülmúlta a várakozásokat, és a visszajelzések felbecsülhetetlen jelentőségűek voltak.

A stúdió a következő hetekben is keményen dolgozik azon, hogy a Destiny megfeleljen az elvárásoknak. A játék szeptember 9-én jelenik meg PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

A bétateszttel kapcsolatos tapasztalatainkat egy cikkben összegeztük. Köszi, kopic!

17.
17.
Ruga
Neked világít a szádban a negro? :D
15.
15.
Norbaa
#4: Az jó, de ez nem MMORPG xD
14.
14.
DON GONDOCS
#10: Akarod mondani milyen konzolokkal szeretne játszani ha lenne, psn azonosítója nincs ha kéred tőle néma csönd és hullaszag.
13.
13.
Fronter
12.
12.
sloth
#10: Én is szeretném őt jól szájonbarátkozni :) <3
10.
10.
Juha
#6,7 mindenki telibefos téged, de már párszor leírtad, hogy nagy konzolos vagy. Milyen konzol(jai/o)d van(nak), és miért nem válaszolsz soha, ha valaki szeretne jól szájonb***ni egy adott JÁTÉKBAN!
Mert ezek szórakoztatóipari termékek, és ha téged nem a NagyKonzolCég fizet (mivel nem tudtuk meg soha, hogy ms/sony), akkor ez a sipítozás kb. olyan, mint hogy az "én barbie-m a szebb, akkorisdecsakde", tehát te egy tinilány szintjén vagy, csak sajnos sohasem fogod kinöni, mert már évek óta felismer mindenki a kibírhatatlan :) stíl:) usod :) ról :) rdrunchartedddogmastb:)
5.
5.
kopic
Ez azért nem semmi ! Tuti, hogy sikeres játék lesz.
3.
3.
Mr Villám
Már alig bírom kivárni a megjelenést. De addig is elleszek PS4-en a Diablo III-mal és a Metro Redux-al. Persze 09.09.-től csak is Destiny jöhet szóba semmi más.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...